Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Επειδή αυτόν τον καιρό ψάνχω να βρω μια καλή κάρτα γραφικών και δίνω εως 450+ ευρώ. Ποια να πάρω και επείσης μπορεί κάποιος να μου βρει την 7970 ghz edition στο visionstudio γιατί ψάνχω να την βρω και δεν την βρίσκω πουθενά.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Επειδή αυτόν τον καιρό ψάνχω να βρω μια καλή κάρτα γραφικών και δίνω εως 450+ ευρώ. Ποια να πάρω και επείσης μπορεί κάποιος να μου βρει την 7970 ghz edition στο visionstudio γιατί ψάνχω να την βρω και δεν την βρίσκω πουθενά.

Ευχαριστώ!

Aυτή : http://visionstudio....ndefined&step=3

ή

Αυτή : http://visionstudio....ndefined&step=3

Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα να πας στην 670 και οχι στην 7970 και την ghz δεν νομιζω να την βρεις ελλαδα! Επισης κοιτα για την 680 αν σου φτανει το χρημα!

Δημοσ.

Η 680 είναι χαζή αγορά. Το παιχνίδι είναι ανάμεσα στην 670 και την 7970. Η 670 έχει ως πλεονέκτημα τις άριστες υλοποιήσεις (ASUS GTX 670 DirectCU II, Gigabyte WINDFORCE 3X) με εξαιρετικά αθόρυβα συστήματα ψύξης. Η ASUS σε τρομάζει στην αρχή γιατί είναι αθόρυβη σε σημείο να ανοίγεις το κουτί και να κοιτάς αν δουλεύουν οι ανεμιστήρες. Η 7970 από την άλλη αν περάσουν οι μειώσεις τιμών στην Ελλάδα θα είναι πρώτη επιλογή γιατί λόγω μνήμης και διαύλου έχει ένα πλεονέκτημα για το μέλλον. Στα αρνητικά της ο θόρυβος (coil whine) που έχουν σχεδόν όλες.

Δημοσ.

Καλησπερα!

Αρχικα να σου πω πως το συγκεκριμενο σαιτ ειναι απολυτως ακυρο!

Εχω ιδια υλοποιηση με εναν φιλο μου, μονο που αυτος εχει την 7970 ενω εγω εχω την 670. Διαφορες δεν εχουμε δει πουθενα και παιζουμε και οι δυο σε αναλυσεις 1920χ... και εχουμε συνδεδεμενες τηλεορασεις πανω. Μαρεσει πιο πολυ η απεικονιση της 670. Δεν ειμαι φαν μποι καμμιας εταιριας! Και ειλικρινα στεναχωρηθηκα που πηγα σε Nvidia γιατι ημουν μονιμα σε ATI/AMD και η προηγουμενη καρτα μου ηταν μια Asus6870. Τεσπα, μετα απο εκτενη ερευνα και μετα απο πολυ σκεψη πηγα στην 670. Κατα την αποψη μου εχει καλυτερη ποιοτητα απεικονισης, λιγο πιο φθηνη και τωρα παιζει τα παντα λιγο καλυτερα απο την 7970. Εχω την windforce της Gb. Αθορυβη!!!Κρυα!!!Δεν ακους τπτ... ουτε οταν παιζεις!

Βεβαια και η 7970 της Asus ειναι αθορυβη αλλα οχι τοσο πολυ.

Προτεινω την 670 γιατι , κατα την αποψη μου και μονο, κερδιζει στα σημεια.

Δημοσ.

Αλήθεια όσοι από εσάς βάζετε το HWCompare, απορώ αν σας λένε κάτι αυτά τα νούμερα και τι καταλαβαίνετε? Και βγάζετε και συμπέρασμα ποια είναι και καλύτερη?

Αν θες νας δεις συγκριτικά αποτελέσματα, δες εδώ:

http://www.anandtech.com/bench/Product/508?vs=598

Σε κάποια χάνει η μία σε κάποια η άλλη. Follow your Heart :devil: στην επιλογή σου

Δημοσ.

εγω λεω να περιμενεις λιγο ακομα να μπει ο αυγουστος, τοτε θα πεσουν οι τιμες γενικα οπως καθε χρονο, ( πχ σχολικες προσφορες)

να μας ερθει και η 7970 ghz edition και μετα βλεπεις και πρατεις αναλογα.

εγω παντος θα σου ελεγα για 7870 και στην καλύτερη και ποιο ακραία περίπτωση μια 670, απο κει και πανω ειναι αρκετα υπερβολη.

στο λεω γιατι εγω με την 6870 ειμαι μια χαρα, και δεν εχω κανενα πρόβλημα πουθενά, ολα τα παιχνίδια τρεχουν αξιοπρεπέστατα .

βασικα να μας ελεγες το υπολοιπο μηχανιμα που εχεις μαζι με την οθονη του θα μπορουσαμε να σε βοηθήσουμε καλύτερα.

Δημοσ.

Και εγώ ήμουν στο ίδιο δίλημμα και τελικά κατέληξα στην 670 windforce της Gigabyte. Αθόρυβη σε σημείο ανησυχίας. Η 680 δεν προσφέρει πολλά παραπάνω και ένας φίλος μου κλαιγόταν προχτές όταν είδε ότι πλήρωσε 100€ παραπάνω για διαφορές ελάχιστων frames στα παιχνίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...