Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες θέλω βοήθεια.

 

έχω ένα ps3 σε 3.55.

 

μόλις απέκτησα μια passive 3d οθόνη (Philips PLF4307 -42in) λοιπόν τα έχω βρεί σκούρα με το 3d.

 

Η TV είναι passive 3D και το πανελ που έχει είναι LG. ΟΜΩΣ δεν έχει 2d to 3d conversion, πρέπει το INPUT να είναι 3D!

 

εσείς που παίζετε με LG Οθόνες χρησιμοποιείτε 2d to 3d conversion ή κανονικό 3D;;;

Πήγα στο μενου και έβαλα display settings - automatic και ακολούθησα τη διαδικασία και βλέπει ότι έχω 3d Μονιτορ.

 

Το Resistance 3 παίζει άψογα σε 3d με μόνο μειονέκτημα ότι κυρίως προσθέτει βάθος και δεν "βγάινει εκτός οθόνης".

 

όμως σε όλα τα άλλα τζιφος!

 

Στο Mayhem 3d π.χ. τίποτα, ενώ βάζω το 3d depth στο μέγιστο.

 

έχει κανείς καμμιά συμβουλή;

 

ποια ps3 games παίζουν σε 3d;

Δημοσ.

Μα δεν χρειάζεσαι 3D conversion. Και να είχες να μην το χρησιμοποιούσες καθόλου.

 

http://www.3dtested.com/3d-ps3-games-list/

 

κατάφερα και το GT5, δηλαδή πρέπει να έχει μέσα το παιχνίδι επιλογή για να δουλέψει;

 

αν εσύ χρησιμοποιείς 3d games ποια είναι τα αγαπημένα σου;

Επισκέπτης
Δημοσ.

δηλαδή πρέπει να έχει μέσα το παιχνίδι επιλογή για να δουλέψει;

 

Nαι.Δεν εχουν ολα τα παιχνιδια 3d.Οσα εχουν το γραφουν στο κουτι τους και υπαρχει επιλογη για να το ενεργοποιησεις.

 

αν εσύ χρησιμοποιείς 3d games ποια είναι τα αγαπημένα σου;

 

killzone 3,motorstorm apocalypse,Uncharted 3,Sonic generations ειναι μερικα που εχουν πολυ καλο 3d.

Kαι το resistance 3 ειναι καλο,αλλα χανει σε performance(frames) σε συγκριση με τα παραπανω,αλλα οπως και να χει ειναι αλλη εμπειρια με 3d.

Δημοσ.

PDS13 έχεις 3D TV? :confused:

 

Εγώ έχω δοκιμάσει και μου άρεσαν πολύ Killzone 3, Resistance 3 και God of War Chains of olympus. Δεν πήγα ακόμα σε άλλα. Μερικά που δοκίμασα άλλα δεν μου άρεσαν οπότε δεν τα αναφέρω.

Δημοσ.

Μου δάνεισαν ένα ps3 το σαββατοκύριακο και δοκίμασα μερικά 3d παιχνίδια .....

Στο God of War Origins (δοκίμασα το Ghost of sparta) δεν ήταν καλό το 3d γιατί έχανε πολλά frames. Δεν παιζόταν το παιχνίδι. Χίλιες φορές να το παίξεις σε HD παρά σε 3d.

Το pro evolution 2012 ήταν καλό και σε 3d. Χάνει ελάχιστα σε frames. Ίσως να σε κουράσει αν παίξεις πολλά παιχνίδια. Δεν έπαιξα πολλά, αλλα τέτοια εντύπωση μου δημιούργησε.

Το Mortal Kombat ήταν τούμπανο !!!!!! Έπαιξα αρκετές ώρες, ωραίο 3d, φυσική κίνηση και δεν με κούρασε καθόλου.

Δημοσ.

PDS13 έχεις 3D TV? :confused:

 

Εγώ έχω δοκιμάσει και μου άρεσαν πολύ Killzone 3, Resistance 3 και God of War Chains of olympus. Δεν πήγα ακόμα σε άλλα. Μερικά που δοκίμασα άλλα δεν μου άρεσαν οπότε δεν τα αναφέρω.

 

ξέρεις το resistance 3 παίζει σε 3.55 (χωρίς ΤΒ);

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...