koslibpro Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Καλησπερα, εχω μια φορμα που συμπληρωνει ενας χρηστης,γραμμενη σε HTML.με php καταχωρουνται οσα στοιχεια εισαγει σε μια βαση. θελω τωρα λοιπον,χωρις ο χρηστης να ασχολειται περαιτερω,να "ενεργοποειται" μια αλλη php σελιδα,η οποια κανει διαφορους υπολογισμους πανω σε αυτα που εισηγαγε ο χρηστης,και καταχωρει μετα το αποτελεσμα των υπολογισωμν της σε εναν αλλον πινακα. πως μπορω να το κανω αυτο? ευχαριστω
dewn735 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Για ποιο λόγο να καλείς μια άλλη σελίδα; Μόλις βάλεις τα στοιχεία στη βάση, συνέχισε και κάνε τους υπολογισμούς που θες
koslibpro Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 χμμμ πολυ καλη ιδεα αυτη,κοινως ομολογουμενως..επισης εχω την εντυπωση οτι "καταπονει" λιγοτερο και τον server,αν κανω λαθος διορθωσε με.. σε ευχαριστω
isay Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Το πρόβλημα που είχες στο άλλο ερώτημα λύθηκε; Ontopic. Αυτό που θες να κάνεις κάνε το εντός της submit.php. Δεν χρειάζεται να καλέσεις άλλη σελίδα. Η επιβάρυνση της php/mysql θα είναι η ίδια αλλά θα μειώσεις την επιβάρυνση του web server και το traffic
koslibpro Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 το προβλημα του αλλου ερωτηματος,λυθηκε ναι και οχι!γιατι τα echo βγαινουν μεν,οταν προσθετω μερικα στοιχεια ομως παλι μου κολαει και κανει νερα.. οποτε τελικα μου την βιδωσε και τα ξηλωσα ολα,και τα φτιαχνω ολα παλι απο την αρχη,προσεκτικα προσεκτικα. το λαθος που ειχε πρεπει να ηταν σε καποια αποστροφο ή καποιο κομα ή κατι τετοιο μικρο τελος παντων..δηλαδη εγω δεν μπορω να το δικαιολογησω αλλιως,μου φαινεται εξωπραγματκο.. τελικα θα το κανω εντος της submit.php αυτο,με βολευει πολυ πιο πολυ στην υλοποιηση και αφου ειναι να "βολευει" και τον server απο πλευρας traffic κτλπ,no prob απο εμενα,ισα ισα ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα