Προς το περιεχόμενο

firefox 14.0.1 new tab

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγκατέστησα τον Firefox 14.0.1

Όταν άνοιγα new tab, δεν άνοιγε η επιλογή που δείχνω στην εικόνα. Απλά, μέσα στο new tab υπήρχε ένα μεγάλο κουμπί με label "Fox Tab", το οποίο και αγνοούσα.

Μία φορά το πάτησα, και την πάτησα !!! Το NOD32 μου το μπλόκαρε σαν virus, και τώρα όταν πατάω new tab και πάω να κάνω διαχείριση των tabs εκεί για να βάλω favorite sites, πάντα το NOD32 θα μπλοκάρει virus address. Μοιάζει να είναι το ίδιο με το fox tab του Opera αλλά μάλλον πρόκειται για virus. Μάλλον την πάτησα... !!

Μήπως κάτι μπλόκαρε το new tab του Firefox?

α. Κάποια βοήθεια;

β. Πώς θα κάνω το Firefox να μην έχει επάνω το μενού "File Edit View History Bookmark Tools Help", αλλά να εμφανίσει το μεγάλο κίτρινο κουμπί "Firefox";

post-80634-0-82266800-1342951347_thumb.jpg

Δημοσ.

Όντως, πρόκειται για το foxtab add-on. Με disable στρώνει.

Αλλά, γιατί δε μ' αφήνει να βάλω site που θέλω στο κάθε tab? Δεν έχει κάπου edit.

Αν κάνω αναζήτηση μία σελίδα επάνω στο google search label που έχει (π.χ. football), μου το βγάζει σαν virus το NOD.

Δημοσ.

Σίγουρα υπάρχει επιλογή για να ορίσεις τις σελίδες που θες. Δε θυμάμαι που (μπορεί στο δεξί κλικ πάνω στο κάθε εικονίδιο), αλλά σίγουρα υπάρχει. Τώρα. γιατό το NOD χτυπάει, δε ξέρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...