Προς το περιεχόμενο

petrol 64GB sata III 2.5'' ssd, 46.90E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ταχύτητα ανάγνωσης: Μέχρι 185MB/s.

Ταχύτητα εγγραφής: Μέχρι 95MB/s.

Τυχαίες εγγραφές 4ΚΒ ανα δευτερόλεπτο: 7800 IOPS.

Τυχαίες αναγνώσεις 4ΚΒ ανα δευτερόλεπτο: 23000 IOPS.

Link απο E-shop

Αξίζει? γιατί είναι πολύ χαμηλή τιμή ?

• Super Moderators
Δημοσ.

είναι κάπως ψοφίμι, χαμηλά rates και αρκετά χαμηλά IOPS...είναι η τέρμα Value σειρά της OCZ

Δημοσ.

Με το τελευταίο firmware είναι σχετικά σταθερός ο δίσκος,εγκατέστησα τον 128ρη της προηγούμενης προσφοράς σε μηχάνημα γνωστού και πάει μια χαρά.Η απόδοσή του είναι όντως χαμηλή συγκριτικά με άλλους ssd αλλά αν σκοπεύεις να τον βάλεις σε κάποιο παλιό laptop τότε νομίζω πως αξίζει τον κόπο.

Δημοσ.

Με το τελευταίο firmware είναι σχετικά σταθερός ο δίσκος,εγκατέστησα τον 128ρη της προηγούμενης προσφοράς σε μηχάνημα γνωστού και πάει μια χαρά.Η απόδοσή του είναι όντως χαμηλή συγκριτικά με άλλους ssd αλλά αν σκοπεύεις να τον βάλεις σε κάποιο παλιό laptop τότε νομίζω πως αξίζει τον κόπο.

Έδωσα ήδη παραγγελία, θα το βάλω σε ένα netbook που το δουλεύω χαλαρά.

• Super Moderators
Δημοσ.

o 128αρης δεν είναι τόσο ψοφίμι όσο 64αρης...

• Super Moderators
Δημοσ.

θα τον έχει στα χέρια του όμως πιο γρήγορα σε σχέση με το eshop :P

Δημοσ.

Καλή σκέψη αλλά και πάλι, εγώ θα προτιμούσα να περιμένω μία μέρα παραπάνω παρά να δώσω 10 ευρώ παραπάνω. Αν και δεδομένου ότι αύριο γίνεται η παραλαβή της παραγγελίας από τον προμηθευτή, Τρίτη με Τετάρτη θα είναι στον καταναλωτή.

Φιλικά πάντα.

Sent from my Samsung Galaxy SIII using Insomnia App

• Super Moderators
Δημοσ.

αν πράγματι γίνει αύριο, αν προλάβεις κομμάτια και στην τελική αν πάθει κάτι να τραβιέσαι με το eshop :P

τέσπα έτσι κι αλλιώς δεν προτείνω την αγορά του συγκεκριμένου ssd...

Δημοσ.

Θα πάω πάσο σε αυτά γιατί δεν μπορώ να σου εγγυηθώ. Ούτε εγώ τον προτείνω τον δίσκο, απλά συζητάμε. :-))

Sent from my Samsung Galaxy SIII using Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...