man of steel Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Καλησπέρα και από μένα και καλώς σας βρήκα.Ανυπομονώ για την ταινία όπως όλοι όσοι γράφουν σε αυτό το thread και θα πάω εξαιτίας της πρώτη φορά στο σινεμά μετά από πολλά χρόνια.Άλλωστε το avatar μου και το nickname μου φανερώνουν την αδυναμία μου στον μεγαλύτερο τηλεοπτικό ήρωα που υπήρξε ποτέ!
man of steel Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ποιος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
6xXx6 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 http://www.dailymotion.com/video/xz3291_man-of-steel-trailer-2-greek-subs_shortfilms
tritonas00 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Ψιλο-καλουλη το trailer, αλλα με χαλασε πολυ η μουσικη...
gavros10 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Ψιλο-καλουλη το trailer, αλλα με χαλασε πολυ η μουσικη... Μπηκα στο Imdb απλα για να βεβαιωθω οτι ο hans zimmer εχει γραψει την μουσικη για την ταινια. Δεν λεω τιποτα αλλο Το οτι ειναι ο νολαν στην παραγωγη σημαινει οτι αυτος βαζει ολα τα λεφτα; Στην σκηνοθεσια, φανταζομαι ο λογος του μετραει, αλλα θα μετραει τοσο πολυ ωστε να μην δουμε την παπατα του 2006?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Εμένα μου άρεσε και του 2006, δεν ήταν τόσο κακό. http://www.youtube.com/watch?v=fXdViWVgHq4 Superman. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 και μένα μου άρεσε του 2006, αλλά το φετινό αναμένεται επικό imho... 3
gatokoritso Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 ποτε δεν καταλαβα γιατι εφαγε κραξιμο του 2006.εμενα μου αρεσε,νταξει δεν ηταν και κορυφη αλλα βλεποταν ευχαριστα. για τη νεα εχω μεγαλες ελπιδες. το αστειο ειναι οτι ποτε δεν μου πολυαρεσε ο superman παντοτε προς batman πηγαινα αλλα μετα απο τη τελευταια τριλογια που δεν μου εκατσε καθολου (ευτυχώς υπηρχε το arkham για παρηγοριά)νομιζω θα το γυρισω σε super .αρκει να λεει η ταινια βεβαια
V for Vagelis Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Το οτι ειναι ο νολαν στην παραγωγη σημαινει οτι αυτος βαζει ολα τα λεφτα; Στην σκηνοθεσια, φανταζομαι ο λογος του μετραει, αλλα θα μετραει τοσο πολυ ωστε να μην δουμε την παπατα του 2006? Οχι ολα, το ενα απ τα 3 studio της παραγωγής είναι του Νολαν. Για το σκηνοθετικό κομμάτι δε νομίζω να επενέβη στη δουλειά του Snyder, άλλωστε δεν είναι απαραίτητα και καλύτερος του...
linkin Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 και μένα μου άρεσε του 2006, αλλά το φετινό αναμένεται επικό imho... Indeed φαινεται να ειναι αψογο... Αλλα κατσε να δεις κραξιμο που θα πεσει αμα εχει τιποτα ψεγαδια...
gdriver Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 το περιμένω πως και πως. μακάρι να είναι τέλειο ,αν και είμαι τόσο πορωμένος με superman που ακόμα και το smallville έβλεπα. όχι πάντα βέβαια γιατί ήταν εξαιρετικώς τραγικό. αλλά από τις ταινίες και τις μαλακιούλες κατάπινα και όλα τα κενά απλά και μόνο να βλέπω αυτήν τη μπλέ στολή σε δράση. επομένως για μένα φυσικώς το 3d είναι ''πρέπει'' αν και ψιλοφοβάμαι μήπως δεν παρακολουθήσω πολύ την υπόθεση . όποιος έχει δει 3d στον κινηματογράφο παρακαλώ τις συμβουλές του.
gavros10 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Οχι ολα, το ενα απ τα 3 studio της παραγωγής είναι του Νολαν. Για το σκηνοθετικό κομμάτι δε νομίζω να επενέβη στη δουλειά του Snyder, άλλωστε δεν είναι απαραίτητα και καλύτερος του... τοτε γιατι λεμε ολοι: in nolan we trust?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα