Stavrakas13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Killik έχεις γίνει πιο κουραστικός κ από τα CGI της ταινίας 5
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 μονο πυρηνικη στο κεντρο της πολης δε ριξανε! Ε, είχαμε πυρηνική στους Avengers.
KREATOR13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Nαι ναι!Εχει να πεσει πολυ γελιο με το cinemasins παντως!
man of steel Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 50 σελίδες σχολίων για μία ταινία όπου είναι αυτονόητο ότι αναφέρεται σε φανταστικά πρόσωπα και καταστάσεις και την έχουμε αναλύσει από φιλοσοφικής ανθρωπολογικής ψυχιατρικής εκπαιδευτικής και όλος περιέργως την αφήσαμε τελευταίαν και παραπονεμένη αυτήν που θα έπερεπε να είναι πρώτη την τηλεοπτική της σκοπια.Αν διυλίζαμε τον κώνοπα και για πιο σοβαρά πράγματα σε τέτοιο βαθμό δεν θα είχαμε το χάλι το σημερινό.Έλεος αντιπαραθέσεις επί αντιπαραθέσεων 50 σελίδων για μια ταινία.Τώρα που την είδα πια μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε πολύ απλά γιατί δεν υπάρχει κατά την άποψη μου στορυ παρά μόνο κλωτσομπουνίδια.Κατά τα άλλα σιγά μην κάνω και κοινωνιολογική μελέτη για το αν έπρεπε να σκοτώσει τον Ζοντ ή όχι(για μένα καλά τον έκανε τον πούστη )αλλά είναι δική μου άποψη.Γιατί πρέπει να το αναλύσω τόσο λες και πρόκειται για κάτι που πράγματι συνέβη τουλάχιστον για 50 σελίδες του insomnia? 2
KilliK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 υπαρχει καποιο νοημα σε ολο το παραπανω post; αν ειναι ετσι να σταματησουμε να συζηταμε για οτιδηποτε αλλο δεν εχει να κανει με τα "σοβαρα" θεματα της πραγματικοτητας, βιβλια, ταινιες,μουσικη,τεχνολογια, γενικα οτι δεν εχει να κανει με πιο τρεχοντα και επιγεια ζητηματα.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Τη βρίσκουμε να διυλίζουμε τον κώνωπα και να καταπίνουμε την κάμηλον. 3
man of steel Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 υπαρχει καποιο νοημα σε ολο το παραπανω post; αν ειναι ετσι να σταματησουμε να συζηταμε για οτιδηποτε αλλο δεν εχει να κανει με τα "σοβαρα" θεματα της πραγματικοτητας, βιβλια, ταινιες,μουσικη,τεχνολογια, γενικα οτι δεν εχει να κανει με πιο τρεχοντα και επιγεια ζητηματα. Δεν είπα ότι δεν πρέπει να αναλύσουμε μία ταινία ή να πούμε την άποψη μας για αυτήν είπα ότι εδώ ίσχυσε το ρητό είπαμε στον χαζό να χέσει και αυτός ξεκολώθηκε.Βρες μου εσύ εδω στο insomnia αλλη ταινία που να έφερε τόσο σχολιασμό και τόσες αντιπαραθέσεις.Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω και εγώ ότι απογοητεύτηκα από την ταινία δεν είχε να πει τίποτα για μένα εκτός τα εφέ και τα κλωτσομπουνίδια.Παρόλα αυτά και σύμφωνα με την κοινή λογική πιστεύω πρώτα έπρεπε να την δω και μετά να ενθουσιαστώ ή να την κράξω.Από μένα τέλος η συμμετοχή μου στο παρόν thread για να υποστηρίξω αυτό που σχολιάζω.Αμάν πια !!!!!!
NoisePollution Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Ωραία, τώρα αναλυστε το αν θα πρέπει να αναλύσετε την ταινία. Αποστολή από το ST25i με τη χρήση Insomnia App
KilliK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δεν είπα ότι δεν πρέπει να αναλύσουμε μία ταινία ή να πούμε την άποψη μας για αυτήν είπα ότι εδώ ίσχυσε το ρητό είπαμε στον χαζό να χέσει και αυτός ξεκολώθηκε.Βρες μου εσύ εδω στο insomnia αλλη ταινία που να έφερε τόσο σχολιασμό και τόσες αντιπαραθέσεις.Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω και εγώ ότι απογοητεύτηκα από την ταινία δεν είχε να πει τίποτα για μένα εκτός τα εφέ και τα κλωτσομπουνίδια.Παρόλα αυτά και σύμφωνα με την κοινή λογική πιστεύω πρώτα έπρεπε να την δω και μετά να ενθουσιαστώ ή να την κράξω.Από μένα τέλος η συμμετοχή μου στο παρόν thread για να υποστηρίξω αυτό που σχολιάζω.Αμάν πια !!!!!! The Cabin in the Woods http://www.insomnia.gr/topic/442915-the-cabin-in-the-woods-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CF%8C-%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%AC%CF%83%CE%BF%CF%82/?hl=%2Bcabin+%2Bthe+%2Bwoods 1
star12 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 μηπως τελικα ο κρυπτον ηταν αληθινος; http://www.thetechgame.com/Archives/t=3368471/nasa-picks-up-distress-signal-from-doomed-planet.html
tritonas00 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 μηπως τελικα ο κρυπτον ηταν αληθινος; http://www.thetechgame.com/Archives/t=3368471/nasa-picks-up-distress-signal-from-doomed-planet.html who cares, εδω τον εχουμε σε "overloaded CGI για 10χρονα" - version, τι να τον κανουμε τον αληθινο ? 1
star12 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 who cares, εδω τον εχουμε σε "overloaded CGI για 10χρονα" - version, τι να τον κανουμε τον αληθινο ? εμ να χουμε κατι να λεμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα