kostool13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Πριν αρχίσετε τα αρνητικά σχόλια, καλό θα ήταν να ανοίξετε κανα λεξικό για να μάθετε τι σημαίνει ψυχαγωγία. Έχει ιδιαίτερη πλάκα μάλιστα άτομα που προφανώς δεν έχουν επαρκή αντίληψη για να γνωρίζουν την έννοια μιας λέξης να χαρακτηρίζουν άλλους ως "10χρονα". Το ότι ανέφερα πως μια ταινία πρέπει να κρίνεται βάσει της ψυχαγωγικής της αξίας δεν σημαίνει "ζήτω οι εκρήξεις". Ακόμη και μια καταθλιπτική ταινία όπως το "the road" προσφέρει ψυχαγωγία, προφανώς διαφορετικού είδους από ένα action blockbuster. Το επιχείρημά μου ήταν ως αντιπαράθεση στο ότι οι ταινίες θα πρέπει να κατηγοριοποιούνται βάσει του πότε κυκλοφόρησαν, και να τους δίνονται ελαφρυντικά όταν τα εφέ τους πλέον δεν βλέπονται. tl;dr To man of steel ως άθροισμα όλων των συστατικών μιας ταινίας (μεταξύ των οποίων και ο οπτικοακουστικός τομέας) έχει κατά τη γνώμη μου μεγαλύτερη ψυχαγωγική αξία από το αντίστοιχο άθροισμα συστατικών των προηγούμενων superman. 2
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Γαμάτη ιστορία από τον Smith για το πως και τι έγινε όταν του πρότειναν να γράψει το Superman Reborn, και πως δουλεύει το Holywοοd . 20 λεπτά και είναι καλύτερο σίγουρα από επεισόδιο του BBT Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2013 από Dakonblackblade
KilliK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 20 λεπτά και είναι καλύτερο σίγουρα από επεισόδιο του BBT πιο συναρπαστικο και απο το ΜΟΣ. 1
viper2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Κάθε ταινία πρέπει να κρίνεται βάσει της ψυχαγωγίας που προσφέρει και τίποτα άλλο. Τα παλιά superman όταν ήμουν 10 χρονών και τα έβλεπα στην τηλεόραση, ήμουν ΟΚ. Τώρα που κάθομαι μπροστά στο home cinema, αν έχω στην ταινιοθήκη τα superman 1,2 και το man of steel και πρέπει να επιλέξω τι από τα τρία θα δω, 100% θα δω man of steel, οπότε τη θεωρώ ανώτερη ταινία. Ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για superhero genre όπου η κύρια ατρακσιόν είναι η χρήση υπερδυνάμεων και οι over the top μάχες, δεν πρόκειται να είμαι επιεικής με τα παλιά superman επειδή τότε δεν είχαν την τεχνολογία που έπρεπε, επιλογή τους ήταν να τις γυρίσουν τότε. Άλλωστε υπάρχουν άπειρα παραδείγματα όπου sequels, remakes ή restarts παλιότερων ταινιών που ήταν πραγματικά φόλες έχουν φάει το θάψιμο που τους άξιζε παρά τα ανώτερα και πιο σύγχρονα εφέ, οπότε δεν μπορείς να πεις ότι αν το man of steel θεωρείται ανώτερο, αυτό οφείλεται μόνο στον τεχνολογικό τομέα. Το over the top ειναι αμερικανικό προϊόν. Ανοιξε λεξικό και βρες το...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Not so black and white φυσικά, αλλά κι εμένα μου ήρθε αυτό στο μυαλό με το πόσο DBZ είναι το MOS σε φάσεις. 1
afentiko Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Χαχαχα! Ισχύει! Νταξ ήταν η πρώτη φορά που φόρεσε τη στολή και δε τα σκεφτόταν αυτά. Δεν ήταν ο κλασικός ολοκληρωμένος σούπερμαν που ήταν στο Return πχ. Αν υπάρχει sequel είμαι βέβαιος πως σε κάθε του κίνηση θα έχει αναλογιστεί την ασφάλεια κάθε ανθρώπου.
KilliK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Νταξ ήταν η πρώτη φορά που φόρεσε τη στολή και δε τα σκεφτόταν αυτά τι δεν σκεφτοταν; τις ανθρωπινες ζωες; χρειαζεσαι ειδικη εκπαιδευση για να σκεφτεις το κατι τοσο αυτονοητο; αλλα με τετοιο απανθρωπο,κυνικο πατερα να τον καθοδηγει, αναμενομενο ηταν να αντιδραει ετσι. ωραιος σουπερμαν. με τετοιο σουπερμαν, τι τον θελουν τον λεξ λουθορ στο σηκουελ; Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2013 από KilliK
DeadOrganPlayer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δες το σαν τη κ@υλα της πρώτης φοράς. Είσαι λίγο αδέξιος αλλά το αίμα σου βράζει. 2
KREATOR13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Γιατι ο στρατος πισω πηγε,ριχνανε ρουκετες,πυραυλους κρουζ και γενικα οτι ειχανε αβερτα,ουτε εκκενωση ουτε τιποτα,μονο πυρηνικη στο κεντρο της πολης δε ριξανε!
KilliK Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Γιατι ο στρατος πισω πηγε,ριχνανε ρουκετες,πυραυλους κρουζ και γενικα οτι ειχανε αβερτα,ουτε εκκενωση ουτε τιποτα,μονο πυρηνικη στο κεντρο της πολης δε ριξανε! τι να την κανουνε την πυρηνικη, αφου δημιουργησανε ολοκληρη μαυρη τρυπα μεσα στο κεντρο της πολης. και μετα κατηγορουν την ταινια του 70, οτι ηταν campy?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα