Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπραβο φιλε με πιανεις αντιθετα με τον πανω.Με κουρασε και μενα το τελευταιο μισαωρο,ενταξει οταν βλεπεις τον πρωτο ουρανοξυστη να κοβεται στα δυο ειναι εντυπωσιακο αλλα μετα τον 3ο,4ο αρχιζεις και βαριεσαι,too much απο καποιο σημειο και μετα

Μέχρι ΚΑΙ την μάχη της smallville η ταινία για μένα ήταν σε πολύ καλό δρόμο, πέρα από 1-2 cheesy διαλόγους (όπως της lois lane που έπρεπε να εξηγήσει στον perry ότι έχει βραβευτεί με pulitzer, έλεος). Από εκεί και πέρα χάθηκε λίγο η μπάλα, παραέγινε σημαντικός ο ρόλος του στρατού (michael bay style), η δράση ήταν ένα συνεχές flying around της κάμερας όπου μετά βίας καταλάβαινες τι γίνεται (με αποκορύφωμα την wtf μάχη με τα μηχανικά πλοκάμια). Παρόλα αυτά, αν και σαν ταινία είναι απλώς καλή, την θεωρώ καλύτερη από όσα άλλα superman έχουμε δει.

• Απαντ. 807
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

την θεωρώ καλύτερη από όσα άλλα superman έχουμε δει.

Αυτό. Δεν ήταν άλλη μία ταινία σούπερμαν. Ήταν κάτι διαφορετικό και έδειξε κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες ταινίες. Μόνο καλοπροαίρετα μπορώ να το δω αυτό. Και όσο αφορά το φόνο

του Ζοντ, εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι μπορούσε να τον σκοτώσει από πολύ πιο πριν αλλά προσπαθούσε να το αποφύγει και όταν τελικά δεν του άφησε άλλη επιλογή τον σκότωσε αλλά έδειξε ότι τον πλήγωσε πολύ αυτή η πράξη και δεν το έκανε με άνεση. Έτσι και αλλιώς ο σούπερμαν έχει μεγαλώσει από ανθρώπους σαν άνθρωπος και θα προσπαθήσει να γίνει ο καλύτερος άνθρωπος από κάθε άποψη ως παράδειγμα για τους υπόλοιπους ανθρώπους. Θα ήταν σουρεαλιστικό (μέσα στο σύμπαν και τη ρεαλιστικότητα της ταινίας πάντα έτσι; ) να μην έχει ανθρώπινους ενδοιασμούς και σφάλματα στην πορεία του να γίνει αυτός ο τέλειος, σούπερ άνθρωπος.

• Like 1
Δημοσ.

Κάθε ταινία πρέπει να κρίνεται λαμβάνοντας υπόχη το πλαίσιο της εποχής της και όχι σε άμεση σύγκριση με κάποιες ταινίες που έχουν γυριστεί 35 χρόνια πριν. Δε νομίζω το Man of Steel να είναι καλύτερη ταινία από τα δύο πρώτα Superman του Donner & Lester (οι οποίες επίσης δεν είναι τίποτα σπουδαίο)

Δημοσ.

Κάθε ταινία πρέπει να κρίνεται λαμβάνοντας υπόχη το πλαίσιο της εποχής της και όχι σε άμεση σύγκριση με κάποιες ταινίες που έχουν γυριστεί 35 χρόνια πριν. Δε νομίζω το Man of Steel να είναι καλύτερη ταινία από τα δύο πρώτα Superman του Donner & Lester (οι οποίες επίσης δεν είναι τίποτα σπουδαίο)

Κάθε ταινία πρέπει να κρίνεται βάσει της ψυχαγωγίας που προσφέρει και τίποτα άλλο. Τα παλιά superman όταν ήμουν 10 χρονών και τα έβλεπα στην τηλεόραση, ήμουν ΟΚ. Τώρα που κάθομαι μπροστά στο home cinema, αν έχω στην ταινιοθήκη τα superman 1,2 και το man of steel και πρέπει να επιλέξω τι από τα τρία θα δω, 100% θα δω man of steel, οπότε τη θεωρώ ανώτερη ταινία.

Ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για superhero genre όπου η κύρια ατρακσιόν είναι η χρήση υπερδυνάμεων και οι over the top μάχες, δεν πρόκειται να είμαι επιεικής με τα παλιά superman επειδή τότε δεν είχαν την τεχνολογία που έπρεπε, επιλογή τους ήταν να τις γυρίσουν τότε. Άλλωστε υπάρχουν άπειρα παραδείγματα όπου sequels, remakes ή restarts παλιότερων ταινιών που ήταν πραγματικά φόλες έχουν φάει το θάψιμο που τους άξιζε παρά τα ανώτερα και πιο σύγχρονα εφέ, οπότε δεν μπορείς να πεις ότι αν το man of steel θεωρείται ανώτερο, αυτό οφείλεται μόνο στον τεχνολογικό τομέα.

• Like 1
Δημοσ.

Κάθε ταινία πρέπει να κρίνεται βάσει της ψυχαγωγίας που προσφέρει και τίποτα άλλο. Τα παλιά superman όταν ήμουν 10 χρονών και τα έβλεπα στην τηλεόραση, ήμουν ΟΚ. Τώρα που κάθομαι μπροστά στο home cinema, αν έχω στην ταινιοθήκη τα superman 1,2 και το man of steel και πρέπει να επιλέξω τι από τα τρία θα δω, 100% θα δω man of steel, οπότε τη θεωρώ ανώτερη ταινία.

Ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για superhero genre όπου η κύρια ατρακσιόν είναι η χρήση υπερδυνάμεων και οι over the top μάχες, δεν πρόκειται να είμαι επιεικής με τα παλιά superman επειδή τότε δεν είχαν την τεχνολογία που έπρεπε, επιλογή τους ήταν να τις γυρίσουν τότε. Άλλωστε υπάρχουν άπειρα παραδείγματα όπου sequels, remakes ή restarts παλιότερων ταινιών που ήταν πραγματικά φόλες έχουν φάει το θάψιμο που τους άξιζε παρά τα ανώτερα και πιο σύγχρονα εφέ, οπότε δεν μπορείς να πεις ότι αν το man of steel θεωρείται ανώτερο, αυτό οφείλεται μόνο στον τεχνολογικό τομέα.

Μπούρδες

• Like 5
Δημοσ.

οτι να ναι...

• Like 1
Δημοσ.

κουραφέξαλα...

Am I doing it right?

• Like 1
Δημοσ.

O καθενας εχει την αποψη του και οταν μιλαμε για ταινιες ειναι θεμα γουστου,δεν υπαρχει σωστο ή λαθος,μπουρδες για σενα ναι,ο αλλος ομως μπορει να συμφωνει και ουτε ειναι σωστο να την πεφτετε ετσι σε καποιον

Δημοσ.

ειμαι σιγουρος οτι εισαι κατω των 30.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αστο αυτο που εγραψε δε σωζεται με τιποτα

Αμα εγραφε διασκεδαση θα ηταν χειροτερο,τι λες και συ?

Υ.Γ. Παντως το ολο θεμα ειναι για μενα,εδω πχ οταν συζητας μια καινουρια ταινια,ο καθενας να λεει τη δικια του αποψη του και στη συνεχεια να γινεται ανταλλαγη αποψεων για πραγματα της ταινιας με σεβασμο προς τον αλλο,το να κανω τον εξυπνακια ολη τη ωρα ή τον σνομπ με εκφρασεις τυπου wtf,δηλαδη να βγαζω τον νεοελληνα απο μεσα μου χωρις αναστολλες,ε αυτο νομιζω ουτε πλακα εχει για αυτους που διαβαζουν,ουτε για αυτους που συμμετεχουν,δεν εχει πλακα η ολη φαση αν καταλαβαινετε τι εννοω(που μαλλον στ΄αρχιδια σας αν κρινω απο τη φιλοσοφια πλην εξαιρεσεων των περισσοτερων).

Επεξ/σία από KREATOR13
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...