viper2005 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 εγω να δεις πως γελαω με αυτους που πηγαν και ειδαν το τελευταιο batman... 1
linuslost Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 εγω να δεις πως γελαω με αυτους που πηγαν και ειδαν το τελευταιο batman... To οποιο ηταν γαματο! 1
dekulinkgr Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 καταφερε και εβγαλε ο Νολαν τριλογια Batman και μονο ο Batman δεν ηταν πρωταγωνιστης............. 2
jpaokx Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Στο τελευταίο ειδικά, ήταν χάλι μαύρο που δεν έβλεπες μπάτμαν!
linkin Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 καταφερε και εβγαλε ο Νολαν τριλογια Batman και μονο ο Batman δεν ηταν πρωταγωνιστης............. Ποιος ηταν ο πρωταγωνιστης, ο Ζορο? 7
DeadOrganPlayer Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Θα το πηδήξετε πολύ το θρεντ? Αν δεν εξπερματώσει ο viper πρώτα δε νομίζω να σταματήσουν. 2
NoisePollution Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Θα το πηδήξετε πολύ το θρεντ? Εγώ δεν πάω με θρέντς.
arxaggelos Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Πότε βγαίνει Ελλάδα; Μετά τα τορρεντάδικα, όπως το Star Trek;
KilliK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) λοιπον, μεχρι τωρα απο αυτα εχω δει, μου αρεσει: 1. οτι ριχνουν βαρος στο συναισθηματικο τομεα.πιστευω θα αποτελεσει και το καλυτερο κομματι της ταινιας. 2.οι ηθοποιοι, ειδικα ο Costner και ο Shannon.πετυχανε και το casting της Lois. 3.επιτελους δραση με τον Superman. accelerated super punches on air. 4.oλες οι κυριες δυναμεις του Superman ειναι παρουσες. 5.οτι το στορυ επικεντρωνεται στην αναζητηση του "ξενου" Clark Kent/Superman να βρει τη θεση του στον κοσμο μας. 6.Ευτυχως κρατανε τον Λουθορ για αργοτερα. 7.o Κryptonite δεν αποτελει πλεον την αχιλλειος πτερνα του Superman. 8.Αν πετυχει εμπορικα η ταινια, θα ανοιξει τον δρομο για Superman/Batman crossover και JLA ταινια. yeah. τι δεν μου αρεσε ομως: 1.οτι η ταινια βασιζεται πολυ στα Superman 1 και 2. Mεχρι και την ιδια φορμουλα των big name actors του Superman 1,χρησιμοποιησανε. 2.ο Cavill δεν ειναι χαρισματικος ως Superman. Δεν ειναι τυχαιο που δεν μιλαει στα τραιλερς. 3.επρεπε να κρατησουν τον Zod για καποιο σηκουελ. ενας τοσο ισχυρος εχθρος δεν πρεπει να χαραμιζεται απο την πρωτη ταινια. 4.το ψυχρο,μουντο χρωμα, το videogame-ish design, καποιες ιδεες παρμενες απευθειας απο αλλες πηγες, φαινεται να μην ξεφευγει απο το τωρινο trendy των tentpole ταινιων. 5.ο κυνικος ρεαλισμος της ταινιας. ο Superman δεν ειναι ο Batman."You should let them die" δεν ανηκει σε ταινια Superman. 6.Η στολη του Superman επρεπε να ειναι πιο φωτεινη και με κατι να σπαει την μεση. οχι ενα ενιαιο,μονοκομματο,πεζο συνολο οπως τωρα. Πως αλλιως αντιπροσωπευεις την Eλπιδα; 7.Ο Superman παραδιδεται στον Αμερικανικο στρατο. μια πεζικαριος κανει και ενα γλυκο σχολιο. δεν μου αρεσει καθολου το subtext αυτης της κινησης. μα καθολου. 8.το βαρετο μουσικο θεμα του Zimmerman. Φερτε πισω τον Williams, ρε. 9.Δεν υπηρχε λογος να εξηγησουν τι σημαινει το συμβολο S. Το μυστηριο πισω απο το συμβολο της φατριας του Kal-El, ειναι μερος της μυθολογιας του. 10.το γεγονος οτι αναθεσανε αυτο το project σε μια ομαδα δημιουργων οι οποιοι εχουν δημοσιως δηλωσει οτι δεν τους αρεσει ο Superman ως χαρακτηρας και πως δεν εχουν ιδεα απο το comic book genre. 11.το γεγονος οτι εχουν αλλαξει κατα πολυ πολλα στοιχεια που απαρτιζουν τον πυρηνα της Superman μυθολογιας. Και ο λογος πισω απο αυτη την ολικη επανασχεδιαση του Superman, ειναι η μακροχρονη δικαστικη διαμαχη της Warner με τις οικογενειες των δημιουργων του Superman. Δεν θα πω παραπανω, google it αν θελετε να μαθετε λεπτομερειες. Παρα τις οποιες αντιρρησεις και προβληματισμους που εχω, για μενα ειναι η ταινια του καλοκαιριου που θα παω οπωσδηποτε να δω. δεν φτασει το αριστουργημα του Donner, αλλα θα ειναι μια ευπρόσδεκτη βελτιωση απο το κακιστο Superman Returns. και φυσικα ελπιζω να γινει hit για τον λογο που προαναφερα. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2013 από KilliK 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα