Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Τις προάλλες αγόρασα από αγγελία την Twintech 9800gt. Σήμερα δοκίμασα να την τοποθετήσω στον υπολογιστή μου, κούμπωσε όλα οκ, αλλά όταν άνοιξα το pc η κάρτα ναι μεν δούλευε (γύριζε το ανεμιστηράκι κτλ) αλλά το pc έβγαζε ένα πολύ δυνατό σφύριγμα και φυσικά στην οθόνη δεν έβλεπα τίποτα! Τι συμβαίνει; Χρειάζεται να συνδέσω την κάρτα στην τροφοδοσία; Γιατί είδα να έχει μια υποδοχή 6-pin (Η παλιά μου κάρτα δεν είχε, μια nvidia 7300gs)

Λίγη βοήθεια please...

Δημοσ.

To φαντάστηκα. Το πρόβλημα είναι ότι δε βλέπω πουθενά στη μητρική μου αντίστοιχη υποδοχή (το καλώδιο το αγοράζω αμα είναι). H μητρική μου είναι η ASUS A8N VM CSM. Ξέρεις αν έχει την υποδοχή αυτή, κάπου...; ή την κάτσαμε...;

Δημοσ.

Μητρική? Από το τροφοδοτικό σου πρέπει να βγαίνει ένα τέτοιο καλώδιο. Αν δεν έχει χρησιμοποιείς αντάπτορες αλλά αυτό σημαίνει πως το PSU σου είναι της πλάκας και μπορεί να μην σηκώνει την κάρτα.

Ξέρεις ποιο PSU έχεις?

Δημοσ.

Αχα...Το τροφοδοτικό είναι 420w no name. Δεν είδα τέτοιο καλώδιο πάντως...Θα το κοιτάξω καλύτερα αύριο και θα βγάλω και καμμια φωτό. Βασικά το τροφοδοτικό θέλει φούντο στην ουσία...!

Δημοσ.

Αχα...Το τροφοδοτικό είναι 420w no name. Δεν είδα τέτοιο καλώδιο πάντως...Θα το κοιτάξω καλύτερα αύριο και θα βγάλω και καμμια φωτό. .Βασικά το τροφοδοτικό θέλει φούντο στην ουσία..!

Ω, Ναι!

Δημοσ.

Υπερεκτιμημένο και ακριβό (πλέον) κατά την γνώμη μου. Με τα μισά σχεδόν λεφτά παίρνει αυτό:TT 380P με ίδια Α στην +12V, που του φτάνει και του περισσεύει. Specs

(έχει και καλύτερο 80 plus certification)

Δημοσ.

Υπερεκτιμημένο και ακριβό (πλέον) κατά την γνώμη μου. Με τα μισά σχεδόν λεφτά παίρνει αυτό:TT 380P με ίδια Α στην +12V, που του φτάνει και του περισσεύει. Specs

(έχει και καλύτερο 80 plus certification)

Ποσα + να σου βαλω...

περα απο τον καφε που θα σε κεράσω όταν γυρίσω στην πατρίδα Σαλόνικα!!

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι

Επειδή η αγορά τροφοδοτικού είναι αναγκαία τελικά, πιστεύετε ότι το thermaltake θα με φτάσει; Ναι μεν δε θέλω να δώσω αρκετά χρήματα, αλλά θα ήθελα το τροφοδοτικό να είναι αρκετό και για τοποθέτηση σε καινούριο σύστημα (σε κανα χρόνο). Με την ίδια λογική θα ήθελα και την κάρτα γραφικών να κρατήσω, ούτως ή άλλως για την ανάλυση της οθόνης μου και τις απαιτήσεις μου σε παιχνίδια μάλλον θα είναι αρκετή για κάποιο χρονικό διάστημα.

Με αυτή τη λογική κοίταζα αυτό το τροφοδοτικό:

http://www.computerbeast.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=72472&category_id=893&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=2

Φυσικά αν το άλλο μου φτάνει η σχεδόν μισή τιμή δε με χαλάει καθόλου!

Δημοσ.

Το Thermaltake Hamburg 530W ειναι καλυτερο ως τροφοδοτικο. Εξαλλου μην ξεχνας οτι τα τρφοδοτικα γερνανε και χανουν σε ισχυ με την παροδο του χρονου. Οποτε αναλογα με την χρηση και το ποσα χρονια το εχει, ενα μεταχειρισμενο τροφοδοτικο μπορει να μην ειναι καλη αγορα.

Δημοσ.

Για μεταχειρισμένο τροφοδοτικό έχει νόημα να κοιτάξω; Βρήκα αυτό στα 25€

http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1172&ID=1538

Αυτό ΔΕΝ είναι καλή αγορά ούτως ή άλλως. Είναι η παλιά σειρά που έβγαλε αρκετά.

Στα ίδια χρήματα παίρνεις καινούριο το TR-380P που είναι και πολύ καλύτερο. Το Hamburg φυσικά είναι ακόμα καλύτερο. Αν στο μέλλον έχεις σκοπό να πας σε κάποια High-end κάρτα γραφικών, μάλλον να το προτιμήσεις

Ποσα + να σου βαλω...

περα απο τον καφε που θα σε κεράσω όταν γυρίσω στην πατρίδα Σαλόνικα!!

Αντε εσύ καφέ εγώ ένα μπουκαλάκι βότκα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...