olympiakosgate7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Γεια σας παιδια. Θελω να ρωτησω τι διπλωματα πρεπει να βγαλω για να εχω αδεια οδηγηης νταλικας με ενα ρυνουλκο. Καπου διαβασα πως πρει να βγαλω το Α το Β και το Γ για να βγαλω της νταλικας μετα. Ισχυει αυτο ??? Επισης θα πρεπει να δωσω και σηματα καθε φορα ή μονο πρακτικη οδηγηση ??? Και τι πι οσημαντικο. Ενα παιδι που ο πατερας του ειναι νταλικερης (πηγαινει δρομολογια πυργο πατρα κορινθο αθηνα) μου ειπε οτι δεν ειναι καλο επαγγελμα επειδη τα πετρελαια τα πληρωνει απο τον μισθο του και δεν τα πληρωνει η εταιρεια. Ποια ειναι η δικη σας γνωμη ??? Ειναι κερδοφορα επαγγελμα ? Παιδια συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα θελω μια μικρη βοηθεια :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Σήματα άπαξ και έχεις δώσει μια φορά δεν ξαναδίνεις, μόνο μηχανολογία. Το αν είναι κερδοφόρο θα το κρίνεις εσύ. Αν σου δίνουν το μήνα 700€ και για πετρέλαια ξοδεύεις 300€ σίγουρα δεν είναι, αν σου δίνουν 1000€ τότε είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logitech Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Γεια σας παιδια. Θελω να ρωτησω τι διπλωματα πρεπει να βγαλω για να εχω αδεια οδηγηης νταλικας με ενα ρυνουλκο. Καπου διαβασα πως πρει να βγαλω το Α το Β και το Γ για να βγαλω της νταλικας μετα. Ισχυει αυτο ??? Επισης θα πρεπει να δωσω και σηματα καθε φορα ή μονο πρακτικη οδηγηση ??? Και τι πι οσημαντικο. Ενα παιδι που ο πατερας του ειναι νταλικερης (πηγαινει δρομολογια πυργο πατρα κορινθο αθηνα) μου ειπε οτι δεν ειναι καλο επαγγελμα επειδη τα πετρελαια τα πληρωνει απο τον μισθο του και δεν τα πληρωνει η εταιρεια. Ποια ειναι η δικη σας γνωμη ??? Ειναι κερδοφορα επαγγελμα ? Παιδια συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα θελω μια μικρη βοηθεια :) φιλε μου ειμαι του επαγγελματος για να πεις οτι θα γυρισεις το βραδυ στο σπιτι πρεπει να μπλεξεις με βυτια βενζινες κ.λ.π αλλα πρεπει να βγαλεις και το a.d.r αμα μπλεξεις με ψυγεια χαιρετησε την οικογενεια γιατι θα κανεις καιρο να την δεις,αμα σε δουν και πιτσιρικα θα σε σκισουν στα δρομολογια,αφησε την μια ασυνοδευτη και παρε την αλλη.τον μπατσο δεν το νοιαζει ποσες ωρες δουλευεις αλλα αν πηγαινες πανω απο 80.Μετρα ποσοι θελουν να σε σκισουν στο δρομο μπατσοι,μοικτο,ΣΔΟΕ και αλλοι πολλοι,μιλαμε για ωρες φιλε οχι για μ@λ@κιες ξεχνα τα 8ωρα και τετοια μην κοιτας τα scania και λες πω πω τι ειναι αυτο μετα τις 10 ωρες το σαγονι εχει ακουμπησει το τιμονι εισαι χειροτερος και απο μεθυσμενος αμα θες μπλεξε καλυτερα με λεωφορεια ειναι καπως καλητερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Αν εισαι οδηγός, εχεις μόνο να αντιμετωπίσεις το αφεντικό σου και τις ωρες εργασίας. Αν το αφεντικό δινει εντολή να πας ταπα, στα @@ σου. Σου πληρώνει τις κλήσεις. Αν το αφεντικό ειναι μαιμουδιαρης, το ΣΔΟΕ ειναι προβλημα του. Και πάει λέγοντας. Γενικότερα ομως, οι μεταφορές ψιλοπεθαίνουν. Απο την αποψη πως ολο και περισσοτεροι βγά;ζουν βουλγαρικα νουμερα και απαιτούν τους οδηγους τους (ελληνες) να ασφαλιστούν στη βουλγαρία. Μεγάλη παπαριά. Να γινεις απο την αλλη ιδιωτης; ασε που θελει λεφτα, αλλα πρεπει νασαι και παράνομος αρκετά για να βγάζεις μεροκάμματο. Εν ολίγοις, δεν ειναι τοσο εύκολο να βρείς δουλειά με καλά χρήματα. Αλλο αν σε φτιάχνει η νταλίκα και τη βρίσκεις, υπάρχουν και τέτοιοι, όπως σε όλες τις δουλειές. Για το διπλωμα ναι βγαζεις το Γ και μετά τα υπόλοιπα. Δίνεις μόνο τα μηχανολογικά ομως, για την εκάστοτε κατηγορία και οδήσηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logitech Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Αν εισαι οδηγός, εχεις μόνο να αντιμετωπίσεις το αφεντικό σου και τις ωρες εργασίας. Αν το αφεντικό δινει εντολή να πας ταπα, στα @@ σου. Σου πληρώνει τις κλήσεις. Αν το αφεντικό ειναι μαιμουδιαρης, το ΣΔΟΕ ειναι προβλημα του. Και πάει λέγοντας. το αφεντικο σου λεει δωσε τα πληρωνω εγω αμα σου παρουν το διπλωμα και αμα σε εχουν σκισει στους ποντους τοτε μενεις χωρις διπλωμα και το αφεντικο τι λεει the next please!!μετα τα 100 η τα 120 σου περνανε βραχιολια αμα σε πιασουν, εδω τι θα του πει το αφεντικο που τον πηρε ο υπνος??Link οσο για τα σηματα ξαναδινεις στην γ'κατηγορια γιατι αλλαζουν π.χ τα σηματα επικινδυνα φορτια κ.λ.π στην νταλικα δεν δεινεις σηματα στο μαλιακο θυμαστε τι εγινε η εταιρεια ελεγε εγω δεν ξερω τιποτα!!ολα στον οδηγο τα ριξανε ανεβαινεις θεσσαλονικη ξεφορτωνεις κατεβαινεις μονο εαν βρεις φορτιο,δεν εχει ξεφορτωνω και γυρναω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olympiakosgate7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 φιλε μου ειμαι του επαγγελματος για να πεις οτι θα γυρισεις το βραδυ στο σπιτι πρεπει να μπλεξεις με βυτια βενζινες κ.λ.π αλλα πρεπει να βγαλεις και το a.d.r αμα μπλεξεις με ψυγεια χαιρετησε την οικογενεια γιατι θα κανεις καιρο να την δεις,αμα σε δουν και πιτσιρικα θα σε σκισουν στα δρομολογια,αφησε την μια ασυνοδευτη και παρε την αλλη.τον μπατσο δεν το νοιαζει ποσες ωρες δουλευεις αλλα αν πηγαινες πανω απο 80.Μετρα ποσοι θελουν να σε σκισουν στο δρομο μπατσοι,μοικτο,ΣΔΟΕ και αλλοι πολλοι,μιλαμε για ωρες φιλε οχι για μ@λ@κιες ξεχνα τα 8ωρα και τετοια μην κοιτας τα scania και λες πω πω τι ειναι αυτο μετα τις 10 ωρες το σαγονι εχει ακουμπησει το τιμονι εισαι χειροτερος και απο μεθυσμενος αμα θες μπλεξε καλυτερα με λεωφορεια ειναι καπως καλητερα Ευχαριστώ για την απαντηση φιλε μου. Τα ξερω ολα αυτα και ξερω πως με 80 ειναι πολυ κουραστικο ειδικα αν κανεις και καποιο μεγαλο δρομολογιο. Ξερεις τι μισθοι εχουν τα βιτια (βενζινες-πετρελαια) και τι τα ψυγεια (εσωτερικο αλλα και εξωτερικο να πηγαινω) ??? Οι μεταφορικες το ξερω οτι εχουν πτωση γι αυτο ΑΜΑ ασχοληθω δεν θε μπλεξω με μεταφορικες. Παροτι στην πολη μου ειναι μια μεταφορικη που εχει δουλεια. ανεβαινεις θεσσαλονικη ξεφορτωνεις κατεβαινεις μονο εαν βρεις φορτιο δεν εχει ξεφορτωνω και γυρναω Δηλαδη εγω δουλευω στε μια μεταφορικη και παω και αφηνω το φορτιο εκει. Μετα για να κατεβω πρεπει να παρω αλλο φορτιο απο την ιδια μεταφορικη και να το κατεβασω στην Αθηνα ???? Και αμα η μεταφορικη ειναι μονο στην Αθηνα και δεν εχει καποιο αλλο ''υποκαταστημα'' σε αλλη πολη τι κανω ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logitech Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 π.χ ανεβαινεις απο Αθηνα για Θεσσαλονικη φορτωμενος,για να κατεβεις πρεπει να βρει φορτιο η εταιρια για να κατεβει το αμαξι κατω,μονο στις βενζινες δεν παιζει αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olympiakosgate7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 π.χ ανεβαινεις απο Αθηνα για Θεσσαλονικη φορτωμενος,για να κατεβεις πρεπει να βρει φορτιο η εταιρια για να κατεβει το αμαξι κατω,μονο στις βενζινες δεν παιζει αυτο. ααααααααααααα καταλαβα. Και κατι αλλο. Οι μισθοι ειναι σταθεροι ή είναι αναλογοι με τα φορτια (δηλαδη οσα περισσοτερα φορτια πας τοσα περρισοτερα λεφτα θα παρεις ?? )??? Και ποιες ειναι οι τιμες που κυμαινονται τα ψυγεια και τα βιτια ??? Ευχαριστώ φιλε για την βοηθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα