Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και αυτο ειναι σε καλη τιμη και 80plus http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27538&cat=17

Πολ'υ καλο για ότα υπαρχεισ φιχτό budget απο την στιγμη όμως που υπάρχουν τα 70 ισως και περισσότερ γτ να μην παει σε έαν πολυ καλυτερο.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλλο liberty και αλλο REVO....

Και επειδή έσκασε ένα (μπορει και 7ετιας+) αυτό δεν παυει να κανει την enermax μια απο τις τρεις τοπ κατασκευαστριες τροφοδοτικων αν όχι την πρώτη!

Πολλά liberty είχαν μία τάση να σκάνε πάντως παλιότερα.

Το revolution είναι φοβερό psu αναμφίβολα, αλλά και τα 130€ για 550W μαχαιριά.

Δημοσ.

Πολλά liberty είχαν μία τάση να σκάνε πάντως παλιότερα.

Το revolution είναι φοβερό psu αναμφίβολα, αλλά και τα 130€ για 550W μαχαιριά.

I know.. :( :( :(

Αλλα αν μου περισευαν (που δεν μου περισεύου) με την μία εκει θα πήγαινα!!

Δημοσ.

Ouch, το εκτόξευσες, και μη ξεχνάς πως το προτείνεις σε κάποιον που έπεσε θύμα της liberty! ;p

Νταξ δεν εχω πρόβλημα να ξαναπάρω enermax. Το τροφοδοτικο τα τιναξε μετα απο 5 χρόνια συνεχους λειτουργίας και υπο συνθήκες υψηλής υγρασίας και ήταν πραγματικά αθόρυβο με το αυτί στο 1εκατοστό απόσταση. Απλά θα ήθελα να δοκιμάσω και κάτι απο corsair ή seasonic καλύτερα.

Έκανα μια σούμα με τα καλύτερα

152.89ε - Enermax Revolution 87+ 650W

149.24ε - Seasonic X-560

129.21ε - Enermax Revolution 87+ 550W

110.13ε - Corsair Professional Series HX650W

90.85 ε - Corsair Enthusiast Series TX650 V2

90.91 ε - Seasonic S12II-520 Bronze

Νομίζω πως είναι καλύτερα να πάρω πάνω απο 600βατ για να με καλυμένος. Τα enermax και seasonic σε αυτα τα βατ κανουν πανω απο 150ε οπότε μάλλον για corsair με βλέπω ΤΧ ή HX ανάλογα και με τα χρήματα που θα έχω.

Δημοσ.

Δες επίσης:

OCZ ModXStream Pro 600W

OCZ ModXStream Pro 700W

Akasa VenomPower Modular Supply - 750 Watt

αν θες να κρατήσεις το budget σου χαμηλά (κάτω από 100€) για 80+ standard και modular.

Αν προτίθεσαι να δώσεις 100-150€ έχεις σαφώς περισσότερες επιλογές στα 600-750W.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω πως είναι καλύτερα να πάρω πάνω απο 600βατ για να με καλυμένος. Τα enermax και seasonic σε αυτα τα βατ κανουν πανω απο 150ε οπότε μάλλον για corsair με βλέπω ΤΧ ή HX ανάλογα και με τα χρήματα που θα έχω.

Ξέρεις φαντάζομαι πως τα ΤΧ-ΗΧ-ΑΧ τα φτιάχνει η Seasonic, ε?

- Επίσης κορυφαίο τροφοδοτικό στα χρήματα/Watt που θες:

Antec High Current Gamer Pro 620 <- Νομίζω η καλύτερη επιλογή σε M.O.

- Κι αυτό από Seasonic επίσης (μάλλον): OCZ ZT 650

- Αυτό το θεωρώ εξαιρετικό VFM: TT Toughpower XT 775

- Seasonic S12II-620 οριακά πάνω από 100. Το Modular M12II-620 πάει άλλες 15 λίρες πάνω (και να φανταστείς είχαν βγάλει σε προσφορά αυτό σε 750αρι στο Πλαίσιο στα 90 ευρώ... ήμουν κ..φαρδος που το πήρα!!!)

Επεξ/σία από ninos30
Δημοσ.

Ξέρεις φαντάζομαι πως τα ΤΧ-ΗΧ-ΑΧ τα φτιάχνει η Seasonic, ε?

Κάποια είναι από Seasonic και κάποια από CWT, π.χ όλα τα AX είναι by Seasonic, με εξαίρεση το AX1200 που είναι από Flextronics.

Όλα τα HX από 750W και πάνω είναι από CWT, ενώ στα TX μπερδεύει λίγο το πράγμα, όσα είναι v2 είναι by Seasonic σίγουρα πάντως, οπότε και τα δύο psu που κοιτάει να αγοράσει είναι by Seasonic.

Όχι ότι η CWT δεν είναι αξιόπιστος κατασκευαστής, απλά κουβέντα να γίνεται.

Δημοσ.

Όπως ακριβώς τα λες είναι :) Επίσης για το OCZ έκανα λάθος αφού το φτιάχνει η Great Wall τελικά (να'ναι καλά ο panos που μου έστειλε μια λίστα)

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, στα Corsair AX*50 δεν δουλεύει το fan τους σε χαμηλό φόρτο εργασίας καθιστόντας τα τελείως αθόρυβα. Σε απαιτητικές εργασίες όμως, το fan τους ίσως ενοχλεί κάποιους.

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι στο 650αρι, από το 750αρι και πάνω έχουν αυτό το feature δυστυχώς...

αλλά και πάλι τα fans τους είναι πολύ ήσυχα, top series της Corsair είναι εξάλλου :P

Δημοσ.

Όπως ακριβώς τα λες είναι :) Επίσης για το OCZ έκανα λάθος αφού το φτιάχνει η Great Wall τελικά (να'ναι καλά ο panos που μου έστειλε μια λίστα)

I want it!! ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...