Προς το περιεχόμενο

Windows Internet Cafe!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια...ειμαι καινουργιος στο Insomnia...

οταν πηγαινω σε διαφορα internet cafe και βλεπω που εχουν τα windows xp αλλα τροποποιημενα τελειως...εχουν διαφορα χρωματα...αλλους Loaders και πολλα ακομαα....αν γνωριζει κανεις κατι θα μου ηταν πολυ χρησιμο...!!

Ευχαριστω!!!!

Δημοσ.

ποιο θεμα ειναι ομως???γτ φενεται η να το εχοθν φτιακοι οι ιδιοι η να παιζει κατι αλλο...και το widzet ειναι ρολογια κτλπ κτλπ διαφορα...ενω στα internet cafes δεν εχει widzets τουλαχιστον αποτι βλεπω εγω ^_^

Δημοσ.

Ναι, εκεί που επιλέγεις θέμα έχει και το default.

Όποτε το πεθυμίσεις, φορτώνεις αυτό(δες τις φωτογραφίες του)...

Όχι είναι ελαφρή πρόγραμμα.

Δημοσ.

Τα ιντερνετ καφέ συνήθως δουλεύουν με virtual desktop ώστε να μπορεί να ελέγχει τη πρόσβαση αυτός που ανοιγοκλείνει τα pc, να κρατάει χρεώσεις κλπ.

Πληροφοριακά, τα επικρατέστερα προγράμματα που το κάνουν αυτό είναι το smartlaunch και το cafepro.

Κανένα από τα δύο δεν είναι δωρεάν, και κανένα από τα δύο δε μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να έχει κάποια χρησιμότητα σε οικιακό υπολογιστή.

Αν θες απλά να δημιουργήσεις ένα πιο custom desktop, υπάρχουν μπόλικα software που μπορούν να το κάνουν, όπως αυτό που αναφέρθηκε ή το rainmeter.

Δημοσ.

Συμφωνώ κι εγώ με το reinmeter.

Με λίγο ψάξιμο, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργίσεις desktop απο άλλο πλανήτη και παράλληλα, να έχεις όλες τις πληροφορίες του συστήματος(κι όταν λέμε όλες, εννοούμε όλες) 'μπρός στα μάτια σου!!

Δημοσ.

Παιδιά με ενδιαφέρει και εμένα να αλάξω το theme μου, υπαλρχει κάτι για windows 7?

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...