Προς το περιεχόμενο

E-shop newsletter 11/8/2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβαλα εκει που λεει κωδικος εκπτωσης τον OFFER 1215 αλλα δεν αλλαξε η τιμη, ουτε στο email επιβεβαιωσης της παραγγελιας.

Ξερει κανεις τι παιζει???

Δημοσ.
Εβαλα εκει που λεει κωδικος εκπτωσης τον OFFER 1215 αλλα δεν αλλαξε η τιμη' date=' ουτε στο email επιβεβαιωσης της παραγγελιας.

Ξερει κανεις τι παιζει???[/quote']

Δεν ενημερώνεται αυτόματα η τιμη. Μόλις θα σου το στείλουν και όταν πας να το παραλαβεις θα δεις ότι θα σου πουν την μειωμένη τιμη. Το γνωρίζω γιατι την έπαθα και εγω παλαιότερα & το διευκρινησα τηλεφωνικως απο το κατάστημα που θα παραλαμβανα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Νομιζω οτι το 17αρι λαπτοπ (acer) πρεπει να ειναι πολυ καλη ευκαιρια (ας το ψαξει καποιος γιατι δεν προλαβαινω) οπως και η 40αρα toshiba.

Αλλα το μεγαλο ξενερωμα ειναι το google nexus (η τιμη του εννοω)... θα το παρω απο εξω απο οτι φαινεται.

Δημοσ.

Το acer 756 πως το βλέπετε; Δεν γράφει ότι έχει hdmi ενώ σε review στο εξωτερικό έχει! Αξίζει τα χρηματα; Κάτι σε παρόμοιο (εκτός atom και and c-60) ευχαριστω

Δημοσ.

Ωρα για λιγη κουτοπονηρη ελληνικη σκεψη.Αν παρω κατι με δοσεις...ας πουμε 60 δοσεις και το e-shop κλεισει στο ενδιαμεσο τις υπολοιπες τις γλυτωνω;

Δημοσ.

αυτά που έχει στην κατηγορία wifi τι είναι? μιλάω συγκεκριμένα για τα

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616731

και

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612488

τα βάζουμε την πρίζα και τι γίνεται δλδ? βρίσκει το ασύρματο δίκτυο και το εκπέμπει?

ή το βάζουμε στην πρίζα και συνδέουμε άλλο ένα ρούτερ? έχω μπερδευτεί.

βασικά χρειάζομαι κάτι γιατί δεν πιάνω καλό σήμα σ'όλο το σπίτι

Δημοσ.

Ωρα για λιγη κουτοπονηρη ελληνικη σκεψη.Αν παρω κατι με δοσεις...ας πουμε 60 δοσεις και το e-shop κλεισει στο ενδιαμεσο τις υπολοιπες τις γλυτωνω;

αν κλεισει και η τραπεζα στην οποια θα χρωστας τα λεφτα τοτε ναι...

Δημοσ.

αν κλεισει και η τραπεζα στην οποια θα χρωστας τα λεφτα τοτε ναι...

και η τράπεζα να κλείσει το χαρτοφυλάκιο θα το πάρει άλλη τράπεζα οπότε...

άσε που δεν κλείνει γιατί θα κρατικοποιηθεί οπότε και πάλι...

Δημοσ.

Δεν ενημερώνεται αυτόματα η τιμη. Μόλις θα σου το στείλουν και όταν πας να το παραλαβεις θα δεις ότι θα σου πουν την μειωμένη τιμη. Το γνωρίζω γιατι την έπαθα και εγω παλαιότερα & το διευκρινησα τηλεφωνικως απο το κατάστημα που θα παραλαμβανα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Ωραια.

Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση!!!

Θα το τσεκαρω και αυριο που λογικα θα παραλαβω :-)

Δημοσ.

Νομιζω οτι το 17αρι λαπτοπ (acer) πρεπει να ειναι πολυ καλη ευκαιρια (ας το ψαξει καποιος γιατι δεν προλαβαινω) οπως και η 40αρα toshiba.

Αλλα το μεγαλο ξενερωμα ειναι το google nexus (η τιμη του εννοω)... θα το παρω απο εξω απο οτι φαινεται.

εγω το εχω παραγγειλει να μου ρθει απεξω ηδη. μεγαλο καπελο τα ~90 ευρω για το 8GB

edit: δεν το εκανα παραγγελια μεσω internet απλα ετυχε να πηγαινουν κατι γνωστοι μου Αμερικη τελη του μηνος και θα μου φερουν αυτοι ενα ασπρουλι και ενα μαυρουλι happy.gif

Δημοσ.

Εβαλα εκει που λεει κωδικος εκπτωσης τον OFFER 1215 αλλα δεν αλλαξε η τιμη, ουτε στο email επιβεβαιωσης της παραγγελιας.

Ξερει κανεις τι παιζει???

Εγώ έκανα παραγγελία από το λινκ του newsletter και μου εμφάνισε κανονικά την χαμηλή τιμή και ο κωδικός προσφοράς ήταν αυτόματα καταχωρημένος. Και στο email επιβεβαίωσης είχε την τιμής προσφοράς. Περιμένω να παραλάβω (ελπίζω) αύριο. Είναι σε φάση τιμολόγησης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...