Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά (όσοι έχετε απομείνει και δεν είστε στις παραλίες...).

Λοιπόν, έχω δύο υπολογιστές πολύ παλιούς, οι οποίοι κάνουν μεν την δουλειά τους αλλά έχουν αρχίσει να δείχνουν και την ηλικία τους. Επειδή εργάζομαι στο Ιντερνετ και στο office,(συνεργάζομαι με ξένες εταιρίες για άρθρα, ebook, blogs κλπ), μάλλον το φθινόπωρο θα χρειαστώ νέο υπολογιστή. Αυτοί που έχω είχαν πολύ καλό στήσιμο για την εποχή τους και με πήγαν 12 και 13 χρόνια ο καθένας. Είμαι μέτριος γνώστης των τεχνικών όρων και θα ήθελα να σας ρωτήσω:

Ποιο σύστημα προτείνετε, βασικά για κείμενα, φωτο, δίκτυο (όχι παιχνίδια, έχω το xbox γι αυτά...)

Η αγορά δεν θα ήθελα να υπερβεί τα 450+ ευρώ...

Δεν ξέρω γιατί, αλλά με μια απλή σύγκριση δεν μου εμπνέουν εμπιστοσύνη οι συνθέσεις του Πλαίσιο και τις θεωρώ και υπερτιμημένες...να σημειώσω ότι μιλάω μόνο για κουτί, τα υπόλοιπα τα έχω...στα ίδια λεφτά είδα για παράδειγμα υπολογιστή Dell στο multirama που είχε καλύτερα χαρακτηριστικά από έναν turbox με τα ίδια λεφτά.

Προσωπικά θα προτιμούσα Mac αλλά είναι πολύ ακριβός για τια την τσέπη μου.

κάποια πρόταση;

Δημοσ.

Μπορεις να παρεις εναν υπολογιστη βασισμενο στην πλατφορμα της intel και να βαλεις OS X (dual boot με Windows 7), αλλα δεν μπορω να σου πω λεπτομερειες (ψαξε στο google).

Απο καταστηματα δες και το visionstudio.gr (ειναι στη θεσσαλονικη αλλα στελνει σε ολη την Ελλαδα).

Δημοσ.

Αν χρειαζεσαι περισσότερο αποθηκευτικό χώρο βγάζεις τον ssd και βαζεις ένα μηχανικο στα 1Τ και στις 7200rpm

post-74154-0-95531400-1342897887_thumb.png

Ενναλακτικα για τετραπυρηνο

post-74154-0-55028600-1342898115_thumb.png

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά μου δώσατε μια καλή κατεύθυνση, νομίζω οι προτάσεις σας καλύπτουν αυτό που χρειάζομαι...

Ευχαριστώ και πάλι

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ και σένα terry...μια τελευταία ερώτηση, για τα παραπάνω συστήματα θεωρείτε περιττό ένα μεγαλύτερο τροφοδοτικό, έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

Για τα παραπάνω ΝΑΙ είναι περιττό. Αν στο μέλλον (άμεσο υποθετικά) σκοπεύεις να βάλεις καμιά ενεργοβόρα κάρτα γραφικών, θα ήθελες ίσως κάτι καλύτερο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...