Προς το περιεχόμενο

Αγορα τηλεορασης απο amazon de,uk,fr

alextrela172

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια επειδη σκεφτομαι να παραγγειλω τηλεοραση απο amazon fr γνωριζεται αν θα εχω καποια ασυμβατοτητα με εδω?Στελνει κανονικα οχι οπως απο γερμανικο amazon που δεν στελνει,στο αγγλικο στελνει αλλα τα βρισκω και πιο ακριβα αρα δεν αξιζει.

Δυστηχως οι εξυπηρετηση απο τα μεγαλα καταστηματα λιανικης εδω ειναι κοροιδια και επειδη εχω αγανακτηση μαζι τους για πολλους κα διαφορους λογους.

Ευχαριστω.

Επεξ/σία από alextrela172
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια επειδη σκεφτομαι να παραγγειλω τηλεοραση απο amazon fr γνωριζεται αν θα εχω καποια ασυμβατοτητα με εδω?Στελνει κανονικα οχι οπως απο γερμανικο amazon που δεν στελνει,στο αγγλικο στελνει αλλα τα βρισκω και πιο ακριβα αρα δεν αξιζει.

Δυστηχως οι εξυπηρετηση απο τα μεγαλα καταστηματα λιανικης εδω ειναι κοροιδια και επειδη εχω αγανακτηση μαζι τους για πολλους κα διαφορους λογους.

Ευχαριστω.

Γιατι δεν δοκιμαζεις απο το skroutz;

Υπαρχουν αξιολογησεις για καθε καταστημα που δειχνει.

εγω εχω παρει απο το Αγγλικο amazon και δεν ειχα κανενα θεμα σε συμβατοτητα.Το μοναδικο προβλημα ειναι οτι δεν σε καλυπτει η εγγυηση της εδω αντιπροσωπειας αλλα του amazon.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρηγγειλα κανονικα απο amazon de.

Παραλαμβανω αρχες επομενης εβδομαδας μια 32ρα tv που εδω την εχει 100 ευρω ακριβοτερα και σε σκρουτζομαγαζο μαλιστα.

Να πω βεβαια οτι αυτην την περιοδο εχει προσφορες στις τηλεορασεις στο amazon και στο γερμανικο/γαλλικο/αγγλικο.

Οποιος θελει μπορει να τσεκαρει.

Πραγματικες προσφορες και σε φετινα μοντελα,οχι απατη προσφορες οπως απο τα δικα μας καταστηματα.που παιζουν με τη νοημοσυνη μας και ειναι οι χειροτεροι σε εξυπηρετηση(public-plaisio και σια)

Επεξ/σία από alextrela172

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...