Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την asus p5n-t deluxe mobo και εχει ως audio chipset το AD1988b, το οποιο απο οτι βλεπω στο panel του υποστηριζει DTS Connect. Εχω συνδεδεμενο το pc με home cinema (που απο σημερα υποστηριζει DTS ;) ) μεσω οπτικης ινας. Ξεκινω ενα παιχνιδι και ο ηχος που παιρνω ειναι stereo. Τι πρεπει να κανω?

Edit: Με το skyrim τελικα εχω surround ηχο. με το metro 2033 δεν ειχα.

Δημοσ.

δε νομιζω οτι υπαρχει καποιο παιχνιδι που να μην υποστηριζει πολυκαναλο ηχο!εδω υποστηριζει το starcraft!

μεσα απο τις ρυθμισεις του control panel της καρτας ηχου εχεις ενεργοποιησει το dts connect?

οταν ξεκιναει το παιχνιδι και παιζει ηχος,στα ηχεια αναβει το dts?

Δημοσ.

δε νομιζω οτι υπαρχει καποιο παιχνιδι που να μην υποστηριζει πολυκαναλο ηχο!εδω υποστηριζει το starcraft!

μεσα απο τις ρυθμισεις του control panel της καρτας ηχου εχεις ενεργοποιησει το dts connect?

οταν ξεκιναει το παιχνιδι και παιζει ηχος,στα ηχεια αναβει το dts?

To DTS Connect ειναι ενεργοποιημενο, και στο Skyrim εχω πολυκαναλο ηχο. Και το HC μου δεν υποστηριζει επισημως DTS, Μονος μου το εκανα.

Δημοσ.

To DTS Connect ειναι ενεργοποιημενο, και στο Skyrim εχω πολυκαναλο ηχο. Και το HC μου δεν υποστηριζει επισημως DTS, Μονος μου το εκανα.

τι εννοεις εκανες μονος σου?

Δημοσ.

και κατα ποσο σιγουρος εισαι οτι δουλευει?ποιο HC εχεις?

100% σίγουρος. Δοκίμασα και DVD με DTS ήχο, και mkv και φυσικα το DTS Interactive με το οποιο έχω πολυκάναλο ζωντανο ήχο στο Skyrim. Το LG ht805ph

Δημοσ.

Αρχίζω και τσαντίζομαι. Ούτε το Binary Domain βγαζει πολυκαναλο. Μονο τα 2 μπροστινα και αυτα παραγουν τον ιδιο ηχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...