Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλαράκια, θέλω να ρωτήσω το εξής:

Αν έχω ξεκινήσει διαδικασία Defragment σ' ένα δίσκο και, ενώ έχει φτάσει π.χ. στο 50%, ο υπολογιστής για κάποιο λόγο σβήσει, μετά την επανεκκίνηση συνεχίζεται από το σημείο που διεκόπη, ή ξεκινάει πάλι από την αρχή;

Λογικά υποθέτω, ότι το τμήμα του δίσκου που έχει υποστεί defragmentation, πρέπει να παραμένει έτοιμο. Χθες όμως, έβαλα το defragler να δουλέψει σ' ένα 500άρι δίσκο, περίπου στα μισά της διαδικασίας το p.c. μου έκανε επανεκκίνηση λόγω ενός προβλήματος με το ρεύμα και, όταν ξεκίνησε πάλι το defragler, μου έδειχνε ότι υπολείπεται πάλι ο ίδιος χρόνος που έδειχνε και στην αρχή.

Δημοσ.

Λογικά υποθέτω, ότι το τμήμα του δίσκου που έχει υποστεί defragmentation, πρέπει να παραμένει έτοιμο.

...

μου έδειχνε ότι υπολείπεται πάλι ο ίδιος χρόνος που έδειχνε και στην αρχή.

Έτσι είναι,ο χρόνος που δείχνει είναι εκτίμηση και λογικά μετά από λίγο θα πέσει στον «πραγματικό» χρόνο που υπολείπεται.

Δημοσ.

Κανονικά θα έπρεπε να θέλει περισσότερο απο τον μισό χρόνο, εφόσον αρκετά αρχεία είχαν μετακινηθεί σε σωστές θέσεις κτλ, αλλά όχι πάλι τον ίδιο χρόνο.

Τώρα εξαρτάται μάλλον απο αρκετούς παράγοντες. Αλλά δε πιστεύω να κάνει όσο χρόνο θα έκανε την πρώτη φορά, δηλαδή θα το απέκλεια.

Το ποσοστό fragmentation στο βγάζει ίδιο με τη πρώτη φορά;

Δημοσ.

Συγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά χθες το ρεύμα «χόρευε» όλη μέρα και δε ρίσκαρα να ανοίξω τον υπολογιστή. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Φίλε flik, το ποσοστό fragmentation δεν το πρόσεξα την πρώτη φορά. Τώρα πάντως που ξεκίνησα πάλι το πρόγραμμα, έφτασε πολύ γρήγορα στο 54% και δείχνει ποσοστό fragmentation 45%. Σαν υπολειπόμενο χρόνο δε, αναφέρει 10 λεπτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...