KKiller1990 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Παιδιά δεν γνωρίζω σχεδόν τπτ σχετικά με τις κάρτες γραφικών!\Μπορει κανεις να με βοηθησει σχετικα με το τι καρτα γραφικων ειναι καλυτερη για εναν υπολογιστη που θελω να τρεχει ευκολα πολλων ειδών παιχνίδια? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!! :rolleyes: :rolleyes:
haris013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 πες πρωτα το συστημα σου και συγκεκριμενα αναλυση οθονης και μαρκα-watt τροφοδοτικου. αν δεν ξερεις να δεις απο τι αποτελειται ο υπολογιστης σου κατευασε το speccy.
KKiller1990 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Φιλε μου δεν το θέλω για τον υπαρχον υπολογιστη μου αλλα επδη κανω αναζητηση για laptop οπότε αμα ξερεις εσυ τι καρτα γραφικων χρειαζεται να έχει?
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 αυτο που ζητας ειναι τελειως υποκειμενικο αν δεν μας πεις ποσα λεφτα δινεις γιατι αλλες απαιτησεις εχει αν θες PES,DIABLO Κλπ κ αλλο αν θες BF3,Skyrim,COD etc αν διαβασεις παρομοια τοπικ στο φορουμ αυτο εχουν προταθει ανα καιρους φοβερα λαπτοπ με καλα χαρακτηριστικα σε σωστες τιμες. Οποτε ξεκιναμε με το ποσα εισαι διατεθιμενος να δωσεις!
KKiller1990 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Φίλε μου δεν θέλω να ξοδεψω πολλά έως 500ευρώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα