41ex Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Έχεις δίκιο στα παρακάτω: το 10 με το 0.5 απέχουν κατα τάξη μεγέθους απλά νομιζώ όπως το διατύπωσα συμπεραίνει κανείς να το ψάξει περισσότερο όχι να το απορρίψει άρρηκτα (ούτε φυσικά να το δεχτεί τοις μετρητίς) ο τύπος διορθώνεται αν αντι για τόνους βάλεις λίτρα τα οποία είναι εκατοντάδες την ημέρα Το θέμα μας εδώ είναι πιθανοι τρόποι για να σε κλέψει το βενζινάδικο και νομίζω καταλλήγουμε σε δυο: να εκμεταλλευτει το νόμιμο ποσοστό λάθους της αντλίας, να εκμεταλλευτεί τους νόμους της φυσικής και να ζεσταίνει τις δεξαμενές. Δεν λέω ότι όλοι το κάνουν, σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν και κακοί και καλοί και καλό είναι να να προσπαθούμε να τους διαχωρήσουμε. ΥΓ εμένα προσωπικά με νοιάζει αν ο άλλος κλέβει ακόμα και όταν δεν με αφορά και δεν ζημιώνομαι άμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinosterpsis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δεν σε εκλεψε.....ο κατασκευαστης λεει 45 λιτρα χωρις ρεζερβα η ρεζερβα ειναι καπου στα 10 λιτρα.οταν αναβει λαμπακι δεν μενεις εχεις ακομα μπορει και 150 χιλιομετρα δοκιμασμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Καλά μη γενικεύουμε και την πατήσει κανείς! Τα 150 χιλιόμετρα (σχεδόν 20€ καύσιμα, (!) ανάλογα την κατανάλωση) είναι στο δικό σου αμάξι. Η ρεζέρβα δεν είναι ίδια σε όλα τα αυτοκίνητα. Στο δικό μου ας πούμε, χωρίς να το έχω δοκιμάσει ο ίδιος, γνωρίζω ότι είναι μέχρι 30-40 χιλιόμετρα ακόμα απ' τη στιγμή που θα κάνει "ντιν". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinosterpsis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Σιγουρα δεν ειναι το ιδιο πχ με το evo που εχω η ρεζερβα ειναι για να λες οτι υπαρχει με ενα Α4 1600κεκ εκανα και 300 απλος να εχετε στο νου σας οτι δεν ειναι μονο τα 45 50 η 60 που λεει ο κατασκευαστης αμα αναψει λαμπακι θα τρωει απο τη ρεζερβα! Παρατηρηστε το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα