ErEtZuM Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Εχω ενα getz 1.3 το οποιο συμφωνα με τον κατασκευαστη εχει 45αρι ρεζερβουαρ. Φουλαρω βενζινη σε εταιρικο πρατηριο γνωστης εταιρειας και παιρνει 45 λιτρα, ενω ηταν στα ορια της ρεζερβας οταν πηγα να γεμισω. Η εξηγηση που μου εδωσαν απο το πρατηριο ηταν οτι το ρεζερβουαρ ειναι 45αρι συν τη ρεζερβα. Απο μια μινι ερευνα που εκανα δεν προκυπτει απο πουθενα κατι τετοιο. Οταν επιβεβαιωσω οτι οντως με εκλεψαν θα τους @#$!@# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Και μετά θα %#^*@$=# και τον επόμενο. Και τον επόμενο. Και τον επόμενο. Και τον επόμενο. Fact: δεν υπάρχει βενζινάδικο που να μη κλέβει, λίγο ή πολύ, στα λίτρα ή στην ποιότητα. Απλά πρέπει να βρεις κάποιον που να κλέβει στα λίτρα (όχι στην ποιότητα) και λίγο. Hint: να προτιμάς καινούρια πρατήρια που θέλουν να πιάσουν πελατεία. Ή εταιρικά, που ανήκουν π.χ. στην ίδια την ΕΚΟ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 θέλει προσοχή όντως με τα βενζινάδικα. πάντως πρόσεχε μη γίνεις κι εσύ ρεζίλι βάζοντας τις φωνές χωρίς να έχεις αποδείξεις. σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα χωράνε παραπάνω λίτρα και αυτό δεν αναγράφεται πουθενά. θα καταλάβεις αν σε κλέβουν απο τα χιλιόμετρα που θα βγάλει το αυτοκίνητο σου. με την προϋπόθεση βέβαια ότι οι κινήσεις που κάνεις είναι standar. αρκεί να σου πω ότι στο δικό μου VW polo με ρεζερβουρ 45 στα χαρτιά έβαλα μέσα γύρω στα 54 λίτρα όταν είπα στον βενζινά να το ξεχειλίσει. 10 λίτρα παραπάνω δεν είναι και λίγο. κι όμως χώρεσαν. αποδεδειγμένο μιας και μου έβγαλε πάνω από 1000χμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ErEtZuM Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 θέλει προσοχή όντως με τα βενζινάδικα. πάντως πρόσεχε μη γίνεις κι εσύ ρεζίλι βάζοντας τις φωνές χωρίς να έχεις αποδείξεις. σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα χωράνε παραπάνω λίτρα και αυτό δεν αναγράφεται πουθενά. θα καταλάβεις αν σε κλέβουν απο τα χιλιόμετρα που θα βγάλει το αυτοκίνητο σου. με την προϋπόθεση βέβαια ότι οι κινήσεις που κάνεις είναι standar. αρκεί να σου πω ότι στο δικό μου VW polo με ρεζερβουρ 45 στα χαρτιά έβαλα μέσα γύρω στα 54 λίτρα όταν είπα στον βενζινά να το ξεχειλίσει. 10 λίτρα παραπάνω δεν είναι και λίγο. κι όμως χώρεσαν. αποδεδειγμένο μιας και μου έβγαλε πάνω από 1000χμ Η αληθεια ειναι οτι και το δικο μου το γεμισα μεχρι να ξεχειλισει. Δεν εχω σκοπο να βαλω τις φωνες κλπ. Απλα αφησα ενα μηνυμα στη shell και θα με καλεσουν απο τα κεντρικα τη Δευτερα (πιθανως). Θα τους ζητησω να μου εξηγησουν πως γινεται αυτο. Αν δε με καλυψει η απαντηση, απλα θα κανω καταγγελια στο υπουργειο αναπτυξης. Τωρα βεβαια που μου λες οτι εχει τυχει και σε εσενα το ιδιο, πιθανως να μη φταιει το βενζιναδικο. Ηταν εταιρικο της shell παντως, γι'αυτο μου εκανε εντυπωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 πόσα λίτρα παραπάνω υπολογίζεις ότι μπήκανε δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ErEtZuM Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 πόσα λίτρα παραπάνω υπολογίζεις ότι μπήκανε δηλαδή; 5-7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 θα το καταλάβεις κυκλοφορώντας. κανονικά πρέπει να σου βγάλει απο 50-100 χιλιόμετρα παραπάνω. ανάλογα βέβαια και που κινείσαι. σε μένα ο βενζινάς μου είπε ότι δικό μου χωράει περίπου άλλα 12 λίτρα εκτός των 45. δηλαδή 45+12 = 57! βασικά αν μου το έλεγε κάποιος δε θα το πίστευα. αν θες κάνε το εξής που κάνω κι εγώ: όποτε πάω για γέμισμα του λέω γέμισε το αλλά μη το ζορίσεις. όσες φορές το έχω κάνει αυτό μου έχει βάλει όσα ακριβώς περίμενα. δηλαδή 2 φορές που ήταν άδειο πήρε γύρω στα 43 και 44. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 εβαλες 10 λιτρα παραπανω; αδιανόητο μου φαίνεται... Εμένα εχει 45ρι τεπόζιτο και απο ρεζέρβα δε θυμάμαι να πήρε ποτέ πανω απο 40 λιτρα. Αντε 1-2 το πολυ αν το σκάσεις μέχρι το πώμα. Βασικα εχω τοσο καιρο να το φουλάρω, που δε με ενδιαφέρει κιόλας (αλλα έτσι μας κλέβουν πιο εύκολα!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 και μένα μου φάνηκε αδιανόητο αλλά το αυτοκίνητο έβγαλε ~1060χμ μέχρι το επόμενο γέμισμα και είχε λίγο υπόλοιπο ακόμα. κρατάω αρχείο πότε γεμίζω, πόσα βάζω... αν ενδιαφέρεται κανείς να ανεβάσω το αρχείο για σύγκριση. το έχω κάνει 3 φορές να του πω να το πάει στο όριο. τις 2 μου έβγαλε ~1060χμ ~1100χμ και τη μια 960 με υπόλοιπο για 50χμ ακόμα οι διαδρομές που κάνω είναι πάντα ίδιες οπότε ξέρω πόσο θα μου βγάλει τώρα που θα πάω διακοπές θα του πω πάλι να το ξεχειλίσει και θα γράψω εντυπώσεις. ξέχασα όταν πήγα στην αντιπροσωπία να ρωτήσω αυτό για το ρεζερβουαρ να δω τι θα μου πούνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 διπλό ποστ sorry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 εγω στο 14αρι getz 2007 γιατι δεν εχω βαλει ποτε 40 λιτρα ακομη και με αναμενο λαμπακι για ωρα. το περισσοτερο ηταν 39,87 λιτρα.. σιγουρα εχει 45αρι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 εαν θυμαμαι καλα ναι 45αρι..απλα απο την στιγμη που θα σου αναψει το λαμπακι εχεις αλλα 50 λιτρα εαν δεν κανω λαθος ειναι λιγο περιεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vergogc Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 εαν θυμαμαι καλα ναι 45αρι..απλα απο την στιγμη που θα σου αναψει το λαμπακι εχεις αλλα 50 λιτρα εαν δεν κανω λαθος ειναι λιγο περιεργο. 50 χιλιομετρα θες να πεις, οχι λιτρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 αρκεί να σου πω ότι στο δικό μου VW polo με ρεζερβουρ 45 στα χαρτιά έβαλα μέσα γύρω στα 54 λίτρα όταν είπα στον βενζινά να το ξεχειλίσει. 10 λίτρα παραπάνω δεν είναι και λίγο. κι όμως χώρεσαν. αποδεδειγμένο μιας και μου έβγαλε πάνω από 1000χμ και μένα μου φάνηκε αδιανόητο αλλά το αυτοκίνητο έβγαλε ~1060χμ μέχρι το επόμενο γέμισμα και είχε λίγο υπόλοιπο ακόμα. κρατάω αρχείο πότε γεμίζω, πόσα βάζω... αν ενδιαφέρεται κανείς να ανεβάσω το αρχείο για σύγκριση. το έχω κάνει 3 φορές να του πω να το πάει στο όριο. τις 2 μου έβγαλε ~1060χμ ~1100χμ και τη μια 960 με υπόλοιπο για 50χμ ακόμα οι διαδρομές που κάνω είναι πάντα ίδιες οπότε ξέρω πόσο θα μου βγάλει τώρα που θα πάω διακοπές θα του πω πάλι να το ξεχειλίσει και θα γράψω εντυπώσεις. ξέχασα όταν πήγα στην αντιπροσωπία να ρωτήσω αυτό για το ρεζερβουαρ να δω τι θα μου πούνε Φαντάζομαι έχεις diesel, έτσι; Γιατί βενζινοκίνητο Polo (ή οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο της κατηγορίας) που να βγάζει 1000 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα ΔΕΝ υπάρχει. Εγώ με Golf 1.6 full ντεπόζιτο, 500-550 χιλιόμετρα max. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 50 χιλιομετρα θες να πεις, οχι λιτρα! ε ναι 50 χιλιομετρα...με πηρε η ταχυτητα..χεχεχε παντως ο τιτλος τα σπαει πιθανη κλοπη απο βενζιναδικο. ειναι σαν να λες πιθανοι τρελοι μεσα σε τρελαδικο.. βρειτε μου 1 βενζιναδικο που δεν κλεβει ουτε 2% και θα παω να το αγορασω αυριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα