Kyriakos131211 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά . Είμαι στην φάση να αγοράσω αμάξι ... Να ξεκαθαρίσω εξ'αρχής ότι δεν τίθεται θέμα οικονομικού ...Απλά θέλω να μου πείτε αν είχατε τα χρήματα πχ ποιο από τα 2 θα πέρνατε ; Ξεχάστε την κατανάλωση και τα κιβυκά...Από θέμα γούστου και απόδοσης ... Είμαι ανάμεσα στα 2 αμάξια ... Το καθένα με τα + και τα - του... Δεν ξέρω που να καταλήξω !!!
Haldol Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Στο θέμα της απόδοσης το Corsa OPC είναι ένα κλικ καλύτερο. Αλλά εγώ θα έπαιρνα το Abarth μόνο και μόνο επειδή... είναι Abarth. Άλλη χάρη.
Kyriakos131211 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δηλαδή , δηλαδή ;;; Πώς το εννοείς έχει άλλη χάρη το abarth?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Meanwhile in Greece..κάποιος ψάχνεται να δώσει ~20k για αυτοκίνητο.. Το OPC πολύ φοβάμαι πως έχει κακό τιμόνι, και είναι παρωχημένης τεχνολογίας (όχι απαραίτητα κακό, βέβαια). Το Fiat...μόνο πίτσες από τους ιταλούς..
cyber_katsarida Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Meanwhile in Greece..κάποιος ψάχνεται να δώσει ~20k για αυτοκίνητο.. όντως χτυπάει κάπως αλλά η κρίση δεν είναι για όλους. όποιος τα έχει τα δίνει όποιος δεν έχει δε δίνει. δε έχω ουσιαστική γνώμη για τα αυτοκίνητα αλλά ρε παιδί μου πολύ καγκούρικο το opel.
Haldol Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δηλαδή , δηλαδή ;;; Πώς το εννοείς έχει άλλη χάρη το abarth? Η Abarth έχει και μια ιστορία, έχει μια «κλάση» να το πω. Τέλος πάντων, είναι πιο «κλασικό» το όνομά της στα σπορ αυτοκίνητα. Το άλλο είναι απλά ένα Corsa. Απλά σε σπορ έκδοση. Meanwhile in Greece..κάποιος ψάχνεται να δώσει ~20k για αυτοκίνητο.. Εσένα τι σε νοιάζει, δικά σου είναι; Άμα τα 'χει ας δώσει και 130K.
nick#18 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Meanwhile in Greece..κάποιος ψάχνεται να δώσει ~20k για αυτοκίνητο.. Το OPC πολύ φοβάμαι πως έχει κακό τιμόνι, και είναι παρωχημένης τεχνολογίας (όχι απαραίτητα κακό, βέβαια). Το Fiat...μόνο πίτσες από τους ιταλούς.. Ετσι ειναι οντως αλλα με ενα μπλοκε φτιαχνει κατα πολυ...Bγηκε και το nurgurgring edition που ειναι αρκετα καλυτερο σε φρενα, αναρτηση, ιπποδυναμη και φοραει μπλοκε απο τη μανα του
Tenshi Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Να ρωτήσω και γώ των OP,έχεις καταλήξει ντεφακτο σε αυτά τα δύο αφού πρώτα έχεις απορρίψει άλλες super mini λύσεις; Υπάρχουν και τα Polo GTI,Ibiza Cupra,207 RC (ελαφρώς πιο πάνω απο τα 4m),σύντομα και Fiesta ST. Πάντως αν ήταν να επιλέξω μεταξύ Corsa και Punto,μάλλον προς το Ιταλικό θα "πόνταρα" το budget μου
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 εμφανισιακα και τα 2 ωραια ειναι.αλλα το ιταλικο ειναι αλλιως. αν και εγω ειμαι φαν των ιαπωνεζικων. μοτερ στις 9k rpm κι ας τριζουν ολα
Kyriakos131211 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά . Είμαι και εγώ προς το Punto . Αγαπητέ χρήστη που με προτείνεις και άλλες λύσεις , ναι ... Είναι ίσως το μόνο 1.4 που με Κ@υλώνει ... Και δεν με πηδάει και η εφορία...Από Δευτέρα μπαίνει μπρος !!!
kanesaxo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Σίγουρα οχι κόρσα οπισι. Το θεωρώ καγκούρικο εκ κατασκευής. Θα μου πείς, άλλο 30 χρονων με κορσα κι αλλο 20. Για το μοτερ του, είχαν σπάσει πάμπολλα στην αρχή, λόγω ενός προβλήματος απ'οτι θυμάμαι τροφοδοσίας στο 3ο ή 4ο κύλινδρο. Δε ξέρω αν διορθώθηκε αυτό. Γενικότερα δε μου γέμισε το μάτι. Ασε που θελει μια σωστή αναρτηση για να θεωρηθεί σπορ αυτ/το και οχι μονο για κόντρες. Εχει αρκετά αυτ/α σε αυτή τη κατηγορία πάντως. Εγω,ασχέτως που μαι φιλογάλλος, αντικειμενικά θα πρότινα 207 RC. Κανει τα πάντα όλα και σε καλή τιμή και δε χρειάζεται ουδεμία βελτίωση. Αλλα επειδή είμαστε ελληναράδες καγκουρες, δε "πιάνει" στο μάτι...
nick#18 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Για το μοτερ του, είχαν σπάσει πάμπολλα στην αρχή, λόγω ενός προβλήματος απ'οτι θυμάμαι τροφοδοσίας στο 3ο ή 4ο κύλινδρο. Δε ξέρω αν διορθώθηκε αυτό. 4ος κυλινδρος, λογο κακου σχεδιασμου της εισαγωγης στα μοντελα του 2007 και αρχες 2008. Οταν διορθωθηκε αυτο σπαγανε γιατι εχουν μπιελες οδοντογλιφιδες!
Kyriakos131211 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Έχω δει και το Rc απλά δεν μου άρεσε το design του από μέσα... Με κέρδισε το Abarth τελικά παιδιά !!! Έχω δει και το Rc απλά δεν μου άρεσε το design του από μέσα... Με κέρδισε το Abarth τελικά παιδιά !!!
kanesaxo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Οντως οταν ειδα τις μπιέλες του, μου εκαναν εντύπωση. Κυριολεκτικα οδοντογλυφίδες. Καλές αγορές κυριάκο και καλοτάξιδο και προσοχή. Δηλαδή τι προσοχή, κλαιν, τα νεα αυτ/τα για να τα βγάλεις απ'το δρόμο πρεπει να'σαι κριαρι, με ολα τα μπλιμπλικια που εχουν πανω. Οντως το RC οπως ειπα, ειναι λιγο σπαρτιάτικο να το πω,ελειψη φαντασίας στο ντιζαιν να το πω, για τα 25-26000 που είχε/έχει. Αλλα εμένα που δεν με ενδιαφέρουν αυτά, θα το έπαιρνα σίγουρα. Απλως δεν ειναι καιρός τώρα για αγορές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα