Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας έχω έναν υπολογιστή με windows 7 και θέλω να του κάνω format. Το πρόβλημα είναι ότι έχω το cd και τον κωδικό για activate αλλά έχω βάλει ήδη τον κωδικό στο pc και είναι activated αν κάνω format μπορώ μετά να βάλω τον ίδιο κωδικό??? Υπάρχει τρόπος όπως να απενεργοποιησω τον κωδικό για να τον ξαναβάλω??? Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

για τον ιδιο η/υ.ευχαριστω πολυυ...!!!και κατι τελευτειο δεν πεζει ρολο πχ.κατι για μοντελο του cd πως να το πω??πχ.και ενα λαπτοπ που εχω με xp και θελω ποτε να κανω φορματ σε αυτο και κατεβασω τα windows απο αλλου γιατι δεν εχω το cd θα μπορω να βαλλω τον παλιο κωδικο για activation???(μααλον σας μπερδεψα)...

Δημοσ.
Αν είναι σχετικά απείραχτο το cd και ίδια έκδοση με αυτήν που έχεις τότε ναι μπορείς.

Έκδοση ενοεις home ultimate professional κλπ... Έτσι??

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω 3 διαμερισματα στον σκληρο, 2 windows και 1 linux .Στο 1ο διαμερισμα (το εργοστασιακο απ το e-shop windows 7), δεν μπορω να μπω επειδη διεγραψα καποιον φακελλο των windows (πιστευα οτι αυτος ηταν η αιτια που δεν μπορουσα να κανω επιδιορθωση). Το θεμα ειναι τα e-shop εχουν κανει το εξης (οσοι εχουν υπολογιστη απ αυτους θα το γνωριζουν). Στις επιλογες αποκαταστασης μπορεις να επαναφερεις τον υπολογιστη στις εργοστασιακες του ρυθμισεις. Αν το κανω αυτο θα μου διαγραψει και τ'αλλα δυο διαμερισματα, η μονο αυτο που εχει το προβλημα? Ευχαριστω.

Δημοσ.
Εχω 3 διαμερισματα στον σκληρο' date=' 2 windows και 1 linux .Στο 1ο διαμερισμα (το εργοστασιακο απ το e-shop windows 7), δεν μπορω να μπω επειδη διεγραψα καποιον φακελλο των windows (πιστευα οτι αυτος ηταν η αιτια που δεν μπορουσα να κανω επιδιορθωση). Το θεμα ειναι τα e-shop εχουν κανει το εξης (οσοι εχουν υπολογιστη απ αυτους θα το γνωριζουν). Στις επιλογες αποκαταστασης μπορεις να επαναφερεις τον υπολογιστη στις εργοστασιακες του ρυθμισεις. Αν το κανω αυτο θα μου διαγραψει και τ'αλλα δυο διαμερισματα, η μονο αυτο που εχει το προβλημα? Ευχαριστω.[/quote']

Αποκατάσταση θα κάνεις στο διαμέρισμα που έχεις τα 7. Δε θα επηρεαστούν τα υπόλοιπα διαμερίσματα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αποκατάσταση θα κάνεις στο διαμέρισμα που έχεις τα 7. Δε θα επηρεαστούν τα υπόλοιπα διαμερίσματα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δηλαδη εαν επαναφερω το 1ο διαμερισμα τις εργοστασιακες ρυθμισεις (γιατι δεν εχω αλλη επιλογη) μου λες οτι θα μεινουν αθικτα τα αλλα δυο. Το ειχα κανει πριν 1 περ. χρονο αλλα τοτε ειχα μονο 1 διαμερισμα.
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να κάνω format ένα PC 64 bit. Έχω τα Windows 7 τα οποία χρησιμοποίησα για να κάνω format ένα PC 32 bit. Υπάρχουν ξεχωριστά windows για τα 64 bit pcs ή μπορώ να χρησιμοποιήσω τα ίδια (έχω διαφορετικά keys για το κάθε ένα);

Δημοσ.

Υπάρχουν windows 64bit τα οποία μπαίνουν μόνο σε Η/Υ που έχουν 64bit επεξεργαστή(σχεδόν όλοι πλέων) και υπάρχουν windows 32bit τα οποία μπαίνουν σε όλους τους επεξεργαστές.

Τα κλειδιά πάνε ζευγάρι με την έκδοση δεν έχουν σχέση όμως με τα bit αν έχεις κλειδί για home π.χ. θα ισχύει και για την 32bit έκδοση τον home και για την 64bit έκδοση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...