Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά!

Εδώ κι αρκετό καιρό έχω το εξής πρόβλημα: Αρκετά συχνά, κάτω δεξιά στην οθόνη μου βγάζει ενα παραθυράκι οτι τα windows που τρέχω δεν είναι αυθεντικά και οτι πρέπει να επαληθεύσω την γνησιότητά τους . Αυτό έγινε μετά απο εγκατάσταση του λογισμικού απο τους τεχνικούς του ΠΛΑΙΣΙΟΥ. Επειδή φοβάμαι να το προχωρήσω παραπέρα και να δω τί παίζει επειδή δεν έχω και το cd του λογισμικού μαζί μου λόγω απουσίας μου στο εξωτερικό, θα ήθελα να με βοηθήσετε με κάποιον τρόπο ώσετε να μην ξαναδώ αυτό το παραθυράκι μπροστά μου γιατι μ'ενοχλεί όσο εργάζομαι.

Τα Windows 7 Home Premium στην Ελληνική γλώσσα ήταν και είναι αυθεντικά.

Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι οτι σε ενοχλεί οσο εργάζεσαι αλλα οτι σε λίγες μέρες θα κλειδώσει το λειτουργικό.

Αν το εχεις πάρει απο το πλαίσιο να τους πεις να έρθουν και να σου ενεργοποιήσουν το λειτουργικό

Δημοσ.

Νίκο, το πρόβλημα το έχω πάνω απο έναν χρόνο.Κάνω κανονικότατα τα updates μου. Δε μου χει δημιουργήσει πρόβλημα. Το μόνο πρόβλημα είναι όντως οτι μ'ενοχλεί όσο εργάζομαι. Βρίσκομαι στο εξωτερικό και δε μπορώ να κάνω κάτι απ΄εδώ που είμαι.

Δημοσ.

Ε δεν υπάρχουν και πολλές εναλλακτικές ή το ενεργοποιείς μέσου της microsoft ή το «ενεργοποιείς» έξου της microsoft.

Δημοσ.

Παίδες, πάτησα στο παραθυράκι και με πήγε στην σελίδα της microsoft για επίλυση του προβήματος και μου λέει οτι θα πρέπει να σκάσω 109 ευρώπουλα για ενεργοποιήσω το λειτουργικό.Δεν το κάνω βέβαια γιατι όχι μόνο έχω πληρώσει κανονικότατα το λαπτοπ με τα windows πάνω αλλά και τους τεχνικούς του ΠΛΑΙΣΟΥ.

** Θυμάμαι πάντως έναν τύπο που κάποτε είχε απενεργοποιήσει αυτή την ειδοποίηση σε κάποιον άλλον αλλά δε μπορώ να επικοινωνήσω με αυτόν με τίποτα.Γι'αυτό και ρώτησα εδώ στο φόρουμ αυτό.

Σας ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας !!!

Δημοσ.

Θα μιλήσω και με το ΠΛΑΙΣΙΟ εάν και πάλι ξαναλέω πως όλη η ιστορία ειναι πάνω απο έναν χρόνο. Ας ελπίσουμε να έχουν κρατήσει κάποιου είδους αρχείο και να μη μου βγάλουν την πίστη.Θα το κάνω κι αυτό Νίκο.

Ευχαριστώ πολυ !

Δημοσ.

Θα μιλήσω και με το ΠΛΑΙΣΙΟ εάν και πάλι ξαναλέω πως όλη η ιστορία ειναι πάνω απο έναν χρόνο. Ας ελπίσουμε να έχουν κρατήσει κάποιου είδους αρχείο και να μη μου βγάλουν την πίστη.Θα το κάνω κι αυτό Νίκο.

Ευχαριστώ πολυ !

Θες βοηθεια βρε ή το εφτιαξες ; Αν ναι τοτε πες μου και θα σου στειλω pm με cr@ck και ολα θα σου πανε ρολοι μετα θα σου ειναι αυθεντικα σαν να τα αγορασες απο την microsofτ αλλα μην κανεις ενημερωσεις απο τα windows upload γιατι θα κλειδωθουνε μετα.

Δημοσ.

Θες βοηθεια βρε ή το εφτιαξες ; Αν ναι τοτε πες μου και θα σου στειλω pm με cr@ck και ολα θα σου πανε ρολοι μετα θα σου ειναι αυθεντικα σαν να τα αγορασες απο την microsofτ αλλα μην κανεις ενημερωσεις απο τα windows upload γιατι θα κλειδωθουνε μετα.

Αν βάλει το σωστό, δεν κλειδώνουν :P

Το θέμα είναι πως αν δικαιούται αυθεντικό λειτουργικό (άρα έκαναν κάποια βλακεία στο κατάστημα) κρίμα είναι να το χάσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...