Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και καιρο δούλευα σε μια πλατφόρμα με στόχο να βοηθήσω τον κοσμο στην δυσκολη αυτη περίοδο της κρίσης να αξιοποιεί οσο ποιο καλα γίνετε τα αγαθά που εχει χωρίς να βάζει σε κίνδυνο την προσωπική του ασφάλεια στο διαδίκτυο. Γι αυτο κατασκευασα το allakseto σε αυτήν την πλατφόρμα μπορείτε να ανταλλαζετε αγαθά που δεν χρειάζεστε εντελώς δωρεάν με τους υπόλοιπους χρήστες!

Πως λειτουργεί:

Λαμβάνοντας υπόψιν Το ότι είναι αβολο να δίνουμε αριθμούς τηλεφώνου στο ιντερνετ και στοιχεία προσωπικά, στο allakseto η έγγραφη χρειάζεται μόνο ένα όνομα χρήστη και email για την παραλαβή του κωδικού που μπορείτε αργότερα να αλλάξετε, ύστερα υπάρχει μια πόλη εύκολη σε λειτουργικότητα πλατφόρμα που σας επιτρέπει να βάλετε την δική σας αγγελία ανταλλαγής, να δείτε άλλες αγγελίες απο ολες τις πόλεις της Ελλάδας και να επικοινωνήσετε μέσω μιας εσωτερικής πλατφόρμας μηνυμάτων με οποιονδήποτε χρήστη επιθυμείτε για κάποια αγγελία και να κανονήσετε σημείο συνάντησης! Δεν χρειάζονται τηλέφωνα για αυτο το σκοπό ούτε τιποτα! Απλα το όνομα χρήστη σου!

Ποια είναι η εγγύηση της ιστοσελίδας?

Έχω λάβει υπόψιν πολλα σημεία στην ιστοσελίδα και στις ανάγκες του χρήστη και διαμόρφωσα την πλατφόρμα δημιουργώντας την "προστασία του χρήστη" εκει μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την ασφάλεια της ιστοσελίδας.

Στόχος είναι να γίνεται ανταλλαγή κοινώς ανθρώπινη ανακύκλωση αγαθών οσο ποιο συχνά γίνετε μέσω της ιστοσελίδας! Γιατι το να πουλάμε και να αγοράζουμε είναι κάτι κλασσικό και αποδείχτηκε πολλές φορές ανούσιο με στόχο τα λεφτα! Οπως και να χαρίζουμε δίχως να περνούσε ως αντάλλαγμα κάτι που χρειαζόμαστε αντίστοιχα!

Σημείωση ότι η ιστοσελίδα είναι δημοσιευμένη 3 μέρες οπότε οι αγγελίες δεν είναι πολλές! Αυτο όμως μπορείτε να το αλλάξετε με την συμμετοχή σας και των φίλων σας και ελπίζω να δώ μια πρωτοποριακή ιστοσελίδα να ανθίζει στην Ελλάδα

Δοκιμάστε το: www.allakseto.com

Δημοσ.

Όλες οι προσπάθειες είναι όμορφες, θέλω να εστιάσεις σε κάτι όμως που πάντα έβρισκα μπροστά μου στις ανταλλαγές,σε ένα κόσμο που συνέχεια κερδίζει έδαφος η εσωστρέφεια κ η απατεωνιά,στην ανταλλαγή υπάρχει ο μεγαλύτερος κίνδυνος να μην λάβεις αυτό που σου υποσχέθηκαν ότι θα σου στείλουν,η αντικαταβολή έχει μια ασφάλεια κ όπως θα έχεις δει ακόμα κ σ'αυτη βρίσκουν τρόπο οι επιτήδειοι αν μπορείς να κάνεις κάτι λοιπόν προς αυτή την κατεύθυνση νομίζω θα βοηθήσει αρκετούς να εμπιστευτούν την σελίδα.

Δημοσ.

Όλες οι προσπάθειες είναι όμορφες, θέλω να εστιάσεις σε κάτι όμως που πάντα έβρισκα μπροστά μου στις ανταλλαγές,σε ένα κόσμο που συνέχεια κερδίζει έδαφος η εσωστρέφεια κ η απατεωνιά,στην ανταλλαγή υπάρχει ο μεγαλύτερος κίνδυνος να μην λάβεις αυτό που σου υποσχέθηκαν ότι θα σου στείλουν,η αντικαταβολή έχει μια ασφάλεια κ όπως θα έχεις δει ακόμα κ σ'αυτη βρίσκουν τρόπο οι επιτήδειοι αν μπορείς να κάνεις κάτι λοιπόν προς αυτή την κατεύθυνση νομίζω θα βοηθήσει αρκετούς να εμπιστευτούν την σελίδα.

Ναι η ιστοσελίδα στην λίστα γράφει πόλη τοποθεσίας του προϊόντος αναγκαστικά, μέσα στην αγγελία υποχρεούται να βάλει κατάσταση προϊόντος μια φωτογραφία το ελάχιστο, και φυσικα η φωτογραφία αν δεν είναι πραγματική και είναι google image η φωτογραφία διαφήμισης του προϊόντος, δηλαδη οχι αυτοχειρη. Η αγγελία διαγράφεται άμεσα, ένα απο τα χαρακτηριστικά προστασίας του χρήστη και φυσικα προϋποθέτει μόνο ανταλλαγές αντικαταβολής για να απποφυγουν τυχόν απάτες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...