ckraven Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Έχω ένα sweex clipz mp3 player 2gb στο υποτίθεται ότι απλά γράφεις ότι mp3 θες και αυτό το παίζει απλά και κοφτά. Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν έχει παίξει τίποτα απολύτως. Του πέρασα αρχικά κάποια audio books σε Mp3 μορφή αλλά τίποτα. Μου έβγαζε μύνημα στα windows ότι δεν μπορεί να γράψει τα μισά από αυτά για κάποιο λόγο. Στη συνέχια πέρασα κάποια τραγούδια αλλά και πάλι τίποτα, το άφησα να φορτίσει μέσω usb τις 2,5 ώρες που θέλει αλλά καμία ανταπόκριση. Βρήκα στο Internet δυστυχώς μόνο στο fixya λύση η οποία έλεγε ότι πρέπει τα αρχεία να χρονιστούν με το windows media player αλλά και πάλι μετά από πόσες ώρες διαδικασίας στο wmp μου έβγαλε μύνημα ότι αντιμετώπισε πρόβλημα με τα εν λόγω αρχεία και τελικά ο χρονισμός απέτυχε, και σαν να μην έφτανε αυτό επάνω στα νεύρα μου σε ένα CTRL+A και delete έσβησα και το autorun αρχειάκι που είχε μέσα το sweex και τώρα το αναγνωρίζει όχι ως sweex αλλά σαν generic storage device. Προσπαθώ να βρώ drivers κάποιου είδους αν υπάρχουν για το sweex αλλά μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει τίποτα ή τουλάχιστον να καταλάβω γιατί δεν παίζει το mp3 player δεν παίζει κανένα mp3. Όλα τα reviews που έχω διαβάσει για το καημένο λένε κιόλας ότι για τη δουλεία που κάνει είναι εξαιρετικό. Έχει κανείς καμία λύση ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα