Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι θα προτεινατε απο τα δυο για σταθερο υπολογιστη? ο corsair ειναι λιγο γρηγοροτερος σε θεωρητικο επιπεδο απο τα χαρακτηριστικα του αλλα δε ξερω αν θα ειναι τοσο αξιοπιστος οσο ο ιντελ.

Δημοσ.

Τι μητρική έχεις; sata2 ή sata3; Αν έχεις σατα2 βάλε τον φθηνότερο, διαφορές δεν θα καταλάβεις...τώρα που το σκέφτομαι ούτε στην σατα3 θα καταλάβεις διαφορές...εγώ όμως στη θέση σου θα σκεφτόμουν λίγο μήπως μπορέσω να βρω κάποιον με 120gb ή 128gb. Αν βρεις κάτι που να είναι κοντά στην τιμή αυτών που είπες ακόμη και αν θεωρητικά είναι λίγο πιο αργός πιστεύω ότι αξίζει γιατί με τον εξηντάρη θα είσαι γράψε-σβήσε με τον χώρο...μόνο τα win7 64 bit θέλουν 20gb...

Αν τώρα ντε και καλά πρέπει να διαλέξεις από τους δύο εγώ θα έβαζα τον intel. Τον έχω σε μεγαλύτερη χωρητικότητα και είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Sandforce controller έχουν και οι δύο οπότε οι διαφορές τους στην ταχύτητα είναι μικρές. Εγώ προσωπικά θα πήγαινα σε ένα samsung 830 για αξιοπιστία γιατί ο ιντελ 320 μου αποδείχτηκε εντελώς αναξιόπιστος και οι force 3 είχαν πρόβλημα στην κυκλοφορία τους. Αν όμως αυτοί οι 2 είναι οι μόνες σου επιλογές, θα διάλεγα corsair επειδή από τα ˊάλλα τους προιόντα που έχω τους εμπιστεύομαι παραπάνω.

Δημοσ.

Ακριβώς τον ίδιο έχω και εγώ και ως τώρα είναι μια χαρά επιλογή, ειδικά στα χρήματα που τον πήρα,100 ευρώ τέλος μαΐου...θα έχεις και αρκετο χώρο μετά την εγκατάσταση των παραθύρων, μια χαρά σε βρίσκω...απλά και εγώ είμαι περίεργος να μας πεις πόσο τον πήρες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...