kwstis1987 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα παιδια, αγόρασα το netbook ACER ASPIRE ONE D270-26CW BALOON και προσπάθησα να του περάσω τα windows7. Όλα καλά μέχρι την στιγμή που μου λέει να επιλέξω δίσκο για να γίνουν η εγκατάστασή... σε κανένα δεν μπορούν να εγκατασταθούν τα windows μου γράφει και δεν μπορώ να προχωρήσω άλλο... Όλες οι ιδέες και οι λύσεις δεκτές. Ευχαριστώ! Θα ανεβάσω και σχετική φωτογραφία από τον τόπο του εγκλήματος μήπως και βοηθηθεί κανείς!
dancer_69 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μάλλον τα διαμερίσματα του δίσκου σου είναι ext3 και γιαυτό δεν αναγνωρίζονται από την εγκατάσταση των 7. Στην οθόνη που σε ρωτάει που θέλεις να εγκατασταθούν τα windows, κάτω δεξιά έχει ένα κουμπί με όνομα "drive options(advanced)". Θα πρέπει λοιπόν να πατήσεις αυτό το κουμπί και να διαμορφώσεις ένα υπάρχον διαμέρισμα, ή να δημιουργήσεις κάποιο απ' τον ελεύθερο χώρο(αν υπάρχεί), ή να διαγράψεις τα υπάρχοντα διαμερίσματα και να φτιάξεις νέο/α, αυτό εξαρτάται από το χώρο του δίσκου και πως θέλεις να τον χρησιμοποιήσεις. Αυτό πάντως που χρειάζεται για να εγκατασταθούν τα windows, είναι ένα διαμέρισμα με σύστημα αρχείων ntfs.
kwstis1987 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μάλλον τα διαμερίσματα του δίσκου σου είναι ext3 και γιαυτό δεν αναγνωρίζονται από την εγκατάσταση των 7. Στην οθόνη που σε ρωτάει που θέλεις να εγκατασταθούν τα windows, κάτω δεξιά έχει ένα κουμπί με όνομα "drive options(advanced)". Θα πρέπει λοιπόν να πατήσεις αυτό το κουμπί και να διαμορφώσεις ένα υπάρχον διαμέρισμα, ή να δημιουργήσεις κάποιο απ' τον ελεύθερο χώρο(αν υπάρχεί), ή να διαγράψεις τα υπάρχοντα διαμερίσματα και να φτιάξεις νέο/α, αυτό εξαρτάται από το χώρο του δίσκου και πως θέλεις να τον χρησιμοποιήσεις. Αυτό πάντως που χρειάζεται για να εγκατασταθούν τα windows, είναι ένα διαμέρισμα με σύστημα αρχείων ntfs. Έκανα αυτα που μου είπες και ενταξει τα καταφερα μια χαρα... Απλα εσβησα το ενα διαμερισμα του δισκου και ξανα δημιουργησα ενα ως NTFS.. Ολα καλα το προβλημα λύθηκε σε ευχαριστω παρα πολυ!!
tsoukalex Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΝΟΥΜΕ FORMAT?????????? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα