Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα ο ΟΤΕ έχει μόνο 2mbps και 24mbps. Δεν έχει ενδιάμεσα όπως οι άλλες εταιρίες. (Εγώ μέχρι προχθές είχα το 2mbps και πλήρωνα 48€!!) Ναι, είναι αυτό το καινούριο πακέτο που είναι τώρα 31€ και σε 6 μίνες διαμορφώνεται στα 36€.

Δημοσ.

Εγώ έχω δει και ένα πακέτο της Cyta που φτάνει λέει τα 56mbps! Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο ή έτσι το λένε?

Δημοσ.

οκ εγω το ειπα επειδη 4 χρονια τωρα (forthnet,cyta,conn-x) ειναι το ιδιο ip. ισως εχει σχεση με το ονομα ή το τηλ (αν και το conn-x το εκανα αφου μετακομησαμε)

το Ip του ρουτερ εχει να κανει με τον ρουτερ οχι με το τηλεφωνο ουτε το ονομα.πχ ειχα το Linksys ειχε 192.168.1.1 μετα ειχα zyxel επισης 192.168.1.1

τωρα εχω thomson εχει 192.168.1.254.δεν εχει να κανει με εταιρεια η κατι αλλο εχει να κανει με το ρουτερ.τα περισσοτερα γενικως παιζουν πρωτα 192.168.1.1 και μετα το πιο συνηθες ειναι 192.168.1.254 .μετα υπαρχδει 192.168.0.1 η 192.168.2.1 και μετα ειναι τα πιο παραξενα κατι 192.168.254.254 και κατι κουφα.

δεν εχει να κανει με ονομα η τηλ.εχει να κανει με ρουτερ.πχ τα cisco ειναι 10.10.10.1.τα παλια Thomson 10.0.0.138.

Μου λέει ότι είναι στα 7808kbps. Αυτό σημαίνει ότι είναι γύρο στα 8mbps?

nai 8mbit>αν θες γραψε μας και τα υπολοιπα χαρακτηριστικα να δουμε τι λεει η γραμμη σου

connex, 24mbps μαζί με απεριόριστα σταθερά και πληρώνω 36€

συνηθως σε ιδια πακετα ο οτε ειναι πιο ακριβος υποχρεωτικα λογω εεττ.δεν τον αφηνει να εχει πιο χαμηλες τιμες στα ιδια πακετα λογω να μην γινει μονοπολιο.

στο άνω Χαλάνδρι μένω, αλά και χθες που έβαλα το πακέτο μου είπαν στον Γερμανό ότι γύρο στα 8mbps θα είναι απλά ήθελα να το τσεκάρω ότι όντος είναι τόσο...

το χαλανδρι παιρνει απο τον οτε που ειναι απεναντι απο τα goodys κοντα στην πλατεια του χαλανδριου που ειναι οι πεζοδρομοι.δεν θυμαμαι το ονομα της πλατειας.ειναι επι λεωφορου πεντελης ο οτε.

ε τοτε αφου σου ειπαν τοι θα επιανες τοσο για εβαλες 24? σε ταχυτητα δυστηχως μονο να ανεβεις μπορεις και οχι να κατεβεις. ισως αν εβαζες 8αρα να γλυτωνες κανα 7-10 ευρω

μηπως το συμβολαιο ειναι 31 ευρω το μηνα για 6 μηνες και μετα παει 36?

συνηθως τα περισσοτερα συμβολαια για τους πρωτους μηνες εχουν κατι δωρακια και μετα πανε πιο ακριβα.επισης οι περισσοτεροι δινουν μεχρι 24 Mbit ενω ο οτε δινει 2 και 24.η Hol νομιζω δινει 6 και 24 .η cyta κατι 4,8,24 νομιζω κτλ κτλ.

Μα ο ΟΤΕ έχει μόνο 2mbps και 24mbps. Δεν έχει ενδιάμεσα όπως οι άλλες εταιρίες. (Εγώ μέχρι προχθές είχα το 2mbps και πλήρωνα 48€!!) Ναι, είναι αυτό το καινούριο πακέτο που είναι τώρα 31€ και σε 6 μίνες διαμορφώνεται στα 36€.

και δεν εχουν ολες οι αλλες εταιρειες ενδιαμεσα πακετα.καποιες ειναι μεχρι 24 και τερμα.

ααα δεν το ηξερα αυτο

ναι ο οτε γενικα παιζει στα 2 τελειως ακρα πακετα.αν καποιος εχει προβληματα κτλ για να μην μπλεκει και πολυ σου λεει πηγαινε στα 2 πληρωνε και λιγοτερο και τερμα

Εγώ έχω δει και ένα πακέτο της Cyta που φτάνει λέει τα 56mbps! Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο ή έτσι το λένε?

vdsl>μεγιστη θεωρητικη αποσταση απο τον οτε 1 Km.στην πραξη μπορει να εισαι και στα 600 μετρα και να μην εχεις καλο χαλκο και να μην φτασεις οχι τα 56 αλλα ουτε τα 20.

ποσο μακρια βρησκετε απο τον οτε? δοκιμασες να κανεις κανα reboot?

αν ειναι λιγο μακρια δεν σημαινει οτι θα αλλαξει κατι με το Reboot>πρεπει να μας πει χαρακτηριστικα για να δουμε αν στεκουν τα νουμερα.μπορει πχ να ειναι κοντα αλλα να εχει θεμα πχ η εσωτερικη καλωδιωση και να πετυχαινει 8.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...