Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς μπορώ να δω από τον υπολογιστή μου, ποια είναι η τρέχουσα ταχύτητα του internet μου σε mbps?

Δημοσ.

Πώς μπορώ να δω από τον υπολογιστή μου, ποια είναι η τρέχουσα ταχύτητα του internet μου σε mbps?

λογικα οποια συνδεση και να εχεις θα το λεει εδω: 192.168.1.1 το γραφεις στο brower σου

το ποσο συγχρονιζεις το βλεπεις μεσα απο το ρουτερ.οχι υποχρεωτικα 192.168.1.1 αλλα σε καποια παρομοια Ip.

το ποσο κατεβαζεις μπορεις να το δεις ειτε απο καποιον ftp ειτε με καποιον download manager αλλα οι δοκιμες θα γινουν χωρις να κατεβαζει κανεις απο το δικτυο ταθτοχρονα και εσυ να εισαι με καλωδιο και οχι ασυρματα.επισης το ασυρματο κλειδωμενο μην σε κλεβει κανεις.

Δημοσ.

λογικα οποια συνδεση και να εχεις θα το λεει εδω: 192.168.1.1 το γραφεις στο brower σου

Αυτός ο αριθμός είναι για σένα :)

Μπορεί να βρει ο καθένας τον δικό του ανοίγοντας την γραμμή εντολών και γράφοντας "ipconfig" (χωρίς εισαγωγικά).

Δημοσ.

η διαβαζει στο manual και βλεπει και τα στοιχεια για να μπει.πολλες φορες αναγραφονται και κατω απο το ρουτερ.

Δημοσ.

Στο δικό μου ρούτερ έχουν σβηστεί τα πάντα από κάτω, γι' αυτό βρήκα αυτή την εναλλακτική :)

Δημοσ.

οκ εγω το ειπα επειδη 4 χρονια τωρα (forthnet,cyta,conn-x) ειναι το ιδιο ip. ισως εχει σχεση με το ονομα ή το τηλ (αν και το conn-x το εκανα αφου μετακομησαμε)

Δημοσ.

στο άνω Χαλάνδρι μένω, αλά και χθες που έβαλα το πακέτο μου είπαν στον Γερμανό ότι γύρο στα 8mbps θα είναι απλά ήθελα να το τσεκάρω ότι όντος είναι τόσο...

Δημοσ.

ε τοτε αφου σου ειπαν τοι θα επιανες τοσο για εβαλες 24? σε ταχυτητα δυστηχως μονο να ανεβεις μπορεις και οχι να κατεβεις. ισως αν εβαζες 8αρα να γλυτωνες κανα 7-10 ευρω

μηπως το συμβολαιο ειναι 31 ευρω το μηνα για 6 μηνες και μετα παει 36?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...