Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λιπον συνεχιζω το προιγουμενο θεμα εδω...!!!εχουμε και λεμε

επεξεργαστης:AMD-FX6100 ή FX8120

μητρικη:Asrock Socket AM3+ 970 Extreme3

μνημη-RAM:Kingston HyperX PC3-12800 8GB (1600 MHz) DDR3-RAM Kit

καρτα γραφικων:6850

τροφοδοτικο:Thermaltake Power Supply 630W

το pc προοριζετε για racing gaming (need for speed the run,burnout,dirt3)και κανα GTA IV

αναλυση οθονης 1280χ1024

θελω να παιζει τα παιχνιδια ανετα...!!!

Δημοσ.

λιπον συνεχιζω το προιγουμενο θεμα εδω...!!!εχουμε και λεμε

επεξεργαστης:AMD-FX6100 ή FX8120

μητρικη:Asrock Socket AM3+ 970 Extreme3

μνημη-RAM:Kingston HyperX PC3-12800 8GB (1600 MHz) DDR3-RAM Kit

καρτα γραφικων:6850

τροφοδοτικο:Thermaltake Power Supply 630W

το pc προοριζετε για racing gaming (need for speed the run,burnout,dirt3)και κανα GTA IV

αναλυση οθονης 1280χ1024

θελω να παιζει τα παιχνιδια ανετα...!!!

ανετα θα τα παιζει σε αυτη την αναλυση.τοσες μερες που εχεις κανει το αλλο thread δεν σου φτασανε ολα αυτα που σου ειπαν τα παιδια?τι αλλο θελεις?

Δημοσ.

τα παιδια με βοηθησαν παρα πολυ και τα ευχαριστω αλλα ηθελα να ειμαι 100% σιγουρος για να μν υπαρξουν προβληματα...!!

Δημοσ.

σε αυτή την ανάλυση μπορείς να πας και σε πιο οικονομική κάρτα γραφικών την 6770 η 7770

και σαφώς πιο οικονομικό τροφοδοτικό.Αλλα άμα μπορείς να τα διάθεσης τα λεφτά σαφώς και θα πάρης τα αλλα για μελλοντική αλλαγή στην οθόνη

Δημοσ.

λιπον εχω παραγγειλει τη μητρικη (asrock 970 extreme3) και σημερα θα παραγγειλω της μνημες http://www.amazon.de/Corsair-Vengeance-Arbeitsspeicher-PC1600-DDR3-RAM/dp/B004CRSM4I/ref=pd_cp_computers_0 θα εχω προβλημα με της μνημες??δλδ θα χωρανε μαζι τ ψυχτρα του επεξεργαστη??και αν αργοτερα αλλαξω τ ψυχτρα θα χωραει??

Δημοσ.

Καταρχάς γιατί άνοιξες νέο θέμα??? Εκεί δεν μπορούσαμε να το συνεχίσουμε? Θα μπει κανας admin και βλέπω να το σουτέρνει (καινούριο ρήμα αυτό!)

Τεσπά. Αυτό που ρωτάς για τις μνήμες. Η ΜΒ που διάλεξες έχει 4 slots. Ακόμα κι αν πάρεις ψύκτρα μεγάλη, θα ενοχλεί με το ζόρι το πρώτο. Τα άλλα 3 θα είναι ελεύθερα. Οπότε No problem

(γιατί το AMazon.de δεν έχει μεταφορικά? Μόνο το uk ξέρω ότι δεν έχει...)

Δημοσ.

Καταρχάς γιατί άνοιξες νέο θέμα??? Εκεί δεν μπορούσαμε να το συνεχίσουμε? Θα μπει κανας admin και βλέπω να το σουτέρνει (καινούριο ρήμα αυτό!)

Τεσπά. Αυτό που ρωτάς για τις μνήμες. Η ΜΒ που διάλεξες έχει 4 slots. Ακόμα κι αν πάρεις ψύκτρα μεγάλη, θα ενοχλεί με το ζόρι το πρώτο. Τα άλλα 3 θα είναι ελεύθερα. Οπότε No problem

(γιατί το AMazon.de δεν έχει μεταφορικά? Μόνο το uk ξέρω ότι δεν έχει...)

μπορω να σβησω το προιγουμενο ή αυτο?

εχεις απολυτο δικιο το amazon.de εχει μεταφορικα...δεν το ειχα προσεξει σε ευχαριστω...!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...