Aloyminas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά και συγνώμη αν αυτό που θα ρωτήσω φανεί κάπως.Βλέπω κάτι προτάσεις για κάρτες σε κάτι τιμές 350 ευρώ κάτι απίστευτα τροφοδοτικά.Προχθές πήρα μια nvidia 640 gt 2 gb απ το πλαίσιο 113 ευρώ και ένα τροφοδοτικό no name 650w.Ο επεξεργαστή ς είναι τερταπύρινος της AMD.Δοκίμασα το crysis 2 σε ανάλυση 1920 χ 1080 σε οθόνη sony bravia 40' και παίζει τέλεια και σε θερμοκρασία κάρτας γραφικών47 βαθμούς Κελσίου.Τι παραπάνω προσφέρει λοιπόν μια κάρτα 350 ευρω;
Chris92 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 γενικα ειναι πολλα αυτα που προσφερει μια ακριβη καρτα.για παραδειγμα ,μια καρτα τιμολογιακα κοντα στα 350 ευρω μπορει να σηκωσει 3+ οθονες full hd παιζοντας crusis 2 και πιο απαιτητικα παιχνιδια.επιπλεον παραγοντας ειναι και τα καρε ανα δευτερολεπτο στα παιχνιδια(fps).ορισμενοι θελουν ολα τα παιχνιδια να παιζουν πανω απο 60 fps με ενα σωρο φιλτρα(καποιες οπτικες ρυθμισεις) ενεργοποιημενα.τελος παιζουν ρολο η ποιοτητα κατασκευης της καρτας,καθως και οι δυνατοτητες της για o/c,εν ολιγοις μια απλη καρτα πχ 6870 ηταν φθηνοτερη μεχρι και 50 ευρω απο την αντιστοιχοι 6870 oc που ειναι εργοστασιακα χροσνισμενη,καλυτερης ποιοτητας υλικα κλπ.ολα αυτα τα προσφερουν ΣΥΝΗΘΩΣ καρτες ανωτερου κοστους.κατα τη γνωμη μου για εναν μεσο χρηστη πχ οπως εμενα ή εσενα μια καρτα της ταξεως των 100-200 ευρω τον καλυπτει ανετα.οσοι εχουν και τα λεφτα αλλα και τις εξωφρενικες απαιτησεις μπορουν απλα να αγοραζουν μια καρτα γραφικων που να κοστιζει οσο ενας μεσος ολοκληρος υπολογιστης.
stm00192 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δεν μας λές ουτε με τι ρυθμίσεις το παίζεις ... ουτε ποσα fps εχεις.... Για δοκιμασε να το παιξεις σε dx11 + high resolution texture pack... και μετά θα καταλάβεις τι ακριβώς παραπανω προσφέρει μια κάρτα των 350Ε... Οσο για τα noname τροφοδοτικά δικο σου το pc δικο σου και το ρισκο... Τα τροφοδοτικα χαρακτηριζονται απο τρία βασικά πράγματα 1) Συνολικά αμπερ στην 12αρα γραμμή 2)Efficiency 3) Διαφορες τεχνολογίες προστασιας απο διαφορους παραγοντες όπως πχ η υπέρταση... Δεν χαρακτηρίζονται δε απο τα watt τους... Παρε το δικο σου noname και βαλτο διπλα σε ένα επώνυμο 650αρι συγκρινε βαση των παραπανω και μετα έλα πες μου γτ οσοι γνωρίζουμε φωναζουμε παντα μακρυά απο noname τροφοδοτικά.
Aloyminas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 60 fps και ανάλυση 1920 χ 1080 και όσο για το παιδί πιο πάνω σε τρεις οθόνες ταυτόχρονα εννοείς;Δεν έχω ιντερνετ καφέ παλικάρι μου.Χαχαχαχαχα.Πλάκα κάνω.όσο για το τροφοδοτικό είναι 650 w turbox είναι του Πλαισίου τώρα πόσο καλό θα βγει δεν ξέρω εγώ ξέρω ότι παίζω ένα απ το πιο απαιτητικά παιχνίδια στην maximum ανάλυση απ όσο γνωρίζωδηλ όπως είπα και πιο πάνω 1920 χ 1080.
stm00192 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Και εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι παιζεις σε dx9 mode... με τα settings στην καλυτερη στο medium και χωρίς high resolution texture pack!!
panos9553 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 60 fps και ανάλυση 1920 χ 1080 και όσο για το παιδί πιο πάνω σε τρεις οθόνες ταυτόχρονα εννοείς;Δεν έχω ιντερνετ καφέ παλικάρι μου.Χαχαχαχαχα.Πλάκα κάνω.όσο για το τροφοδοτικό είναι 650 w turbox είναι του Πλαισίου τώρα πόσο καλό θα βγει δεν ξέρω εγώ ξέρω ότι παίζω ένα απ το πιο απαιτητικά παιχνίδια στην maximum ανάλυση απ όσο γνωρίζωδηλ όπως είπα και πιο πάνω 1920 χ 1080. Ειπες 60 fps σε 1920*1080??Για ριξε μια ματια εδω http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_GT_640/14.html Μηπως μπερδευεις τα fps με τα hz της οθονης? Επισης εδωσες 113 ευρω για μια καρτα ενω στα ιδια χρηματα παιρνεις 2 φορες καλυτερη απο αυτη,ειδες που δεν ρωτησες πριν προβεις σε αγορα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα