Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σοορυ για τις πολλές ερωτήσεις τόσες μέρες αλλά δεν κατέχω και πολλά :)

Πυροβόλα ελεύθερα!

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Manos5686 θα σου δώσω και εγώ μια πρόταση,αλλά με δικιά σου ευθύνη αφού δεν είπες μέχρι τι μήκος κάρτες γραφικών χωράει το κουτί σου.

Από http://www.visionstudio.gr/

post-178948-0-94903800-1343062089_thumb.png

(Yπολόγισε περίπου ένα 10κάρικο μεταφορικά)

Από http://www.e-shop.gr/default.phtml

post-178948-0-45828100-1343062268_thumb.png

Και από http://www.digital-master.gr/el-gr/Default.aspx

post-178948-0-49502900-1343062350_thumb.png

(Υπολόγισε 4 ευρώ μεταφορικά)

Σύνολο 417 ευρώ περίπου με τα μεταφορικά.

Δημοσ.

Η σύνθεσή σου είναι μια χαρά αλλά θέλω να τα πάρω όλα απο ένα μαγαζί(σκεφτόμουν το αμαζον αλλά μετά κατέληξα στον visionstudio) επείσης ακούγονται διάφορα αρνητικά σχόλια με το e-shop με αποτέλεσμα να μην το πολυεμπιστεύομαι.Άμα είναι απο το e-shop θα πάρω τον ανεμιστήρα(ο οποίος είναι και σε κόκκινο χρώμα :wub: ) που και κάτι να γίνει να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Είμαι καλυμένος με 4gb μνήμη προς το παρόν.Οπότε καλύτερα να αγοράσω έναν καλύτερο επεξεργαστή.

Σχετικά αυτό που είπες για την κάρτα δεν βρίσκω πληροφορείες για το κουτί μου!Εάν βοηθάει αυτό,τώρα ''φοράει΄΄ πάνω μία SVGA PCI EXP. 6200TC64-256m ASUS

Δημοσ.

ανοιξε το κουτι σου απο το πλαι και μετρα με ενα χαρακα την αποσταση απο τερμα αριστερα μεχρι τις θηκες για τους σκληρους στα δεξια, στο υψος που θα ειναι η καρτα γραφικων.

Δημοσ.

Καθώς έκανα μια βόλτα στο e-bay(το βρετανικό) είδα ένα τροφοδικό σε πολύ καλή τιμή.(26 ευρώ περίπου)

Τι παίζει?Είναι 750w και κοστίζει μόνο 26 ευρώ?

Μήπως είναι μαπα?

Δημοσ.

Καθώς έκανα μια βόλτα στο e-bay(το βρετανικό) είδα ένα τροφοδικό σε πολύ καλή τιμή.(26 ευρώ περίπου)

Τι παίζει?Είναι 750w και κοστίζει μόνο 26 ευρώ?

Μήπως είναι μαπα?

Μα παντελώς μαπα όμως!!! :eek: :-(

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την καλησπέρα μου ξανά....ο Αύγουστος μπήκε και ήρθε η μέρα της αναβάθμισης,είμαι ένα βήμα πριν παραγγείλω το pc και θέλω απο εσάς να μου δώσετε το τελικό οκ ώστε να προβώ στην παραγγελεία.Έκανα κάποιες αλλαγές στην σύνθεση και θέλω να μου πείτε εάν αυτή ewqe.png η σύνθεση είναι καλύτερη απο την προηγούμενη.

Κάτι ακόμα...Θα ήταν καλύτερα να βάλω 8gb μνήμη και τον phenomτων 3,4Ghz ή 4gb μνήμη και τον phenomμε τα 3,7Ghz

Δημοσ.

Το θεμα με τον επεξεργαστη ειλικρινα μην σε απασχολει καθολου μιας και ο Phenom 3.4 φτανει με μια ρυθμιση ανετα στα 3.7 οποτε βαλε τα 8gb μνημη.

Δημοσ.

Για την CPU +1 στον προλαλήσαντα.

Θα έλεγα αν μπορείς να δώσεις 8 ευρώ παραπάνω να πας σε αυτην την MB. Θα έχεις και καλύτερη υποστήριξη αν κάποια στιγμή θες να περάσεις σε BD

Asrock 970 Extreme3

Και VGA αυτήν:

http://www.visionstu...?id=29123&cat=5

Είναι πιο φθηνή. Καλύπτεις και την διαφορά της ΜΒ :)

Δημοσ.

είδα κάποια βίντεο στο youtube που τον ανεβάζουν αλλά εγώ είμαι άχρηστος απο αυτά και φοβάμε μην τον κάψω.Btw θα πάρω τον phenom 3,4Ghz και στο μέλλον που θα πάρω και καμιά καλύτερη ψύκτρα βλέπουμε για OC.Για την μητρική οκ..θα πάω σε αυτήν.(Θα πάρω και κανένα τηλ στο VS μπας και μου κάνουν τσαμπα τα μεταφορικά...μακάρι)

Σας ευχαριστώ παίδες

Δημοσ.

Για OCing εδώ είμαστε. Χθες ήμουνα στο Skype με ένα πιτσιρικά από το forum και κλοκάραμε το PC του Ιντερνετικά :P

Επίσης δες και την υπογραφή μου. Πιο εύκολα δεν γίνεται. Και με videos ;)

Δημοσ.

Είδα το video στην υπογραφή σου και ήταν πράγματι καλό.Βέβαια όταν αποφασίσω να κάνω Ocing δεν θα το επιχειρήσω απόλυτα μόνος μου!Θα ανοίξω σίγουρα ένα θεματάκι εδώ για περαιτέρω πληρόφορείες και βοήθειες! :)

off topic:Το Oc δεν βλάπτει τον επεξεργαστή(δλδ δεν του δίνει λιγότερα χρόνια ζωής?)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...