Manos5686 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 οκ για την κάρτα,η μητρική που μου προτείνεις είναι πολύ καλύτερη?
stm00192 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Λοιπόν τι λέτε για κάτι τέτοιο---> Έβγαλα το dvd(Μιας και έχω εξωτερικό) και έβαλα καλύτερο επεξεργαστή..αξίζει? Οταν ο κοσμος θέλει gaming δεν κόβει απο την κάρτα για να τα ρίξει στον επεξεργαστή... Το dvd που έχεις είναι pata η sata? Γτ αν είναι pata την πατησες!! Αν τελικά κόψεις το dvd καλύτερα να τα έριχνες σε μια μητρική οπως αυτή που πρότεινε ο thanos παρα σε επεξεργαστή!!
Thanos1972 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Η μητρικη που εβαλες εχει 3 χρονια εγγυηση σε αντιθεση με τα 2 που εχει αυτη που εβαλα εγω.αλλα απο την αλλη,η asrock εχει 2Χsata3 ενω η asus εχει μονο sata 2 και η asrock εχει επισης 2 θεσεις για μνημες παραπανω και 2 usb3 αντι για καμια της asus που εβαλες.αλλα η asrock δεν εχει ενσωματομενη καρτα γραφικων σε αντιθεση με την asus που εβαλες εσυ αλλα ετσι και αλλιως αχρειαστη ειναι.αλλα δες και αυτο που λεει ο stm λιγο.
Manos5686 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 ok θα τα βάλω στην μητρική. Το dvd που έχω είναι με usb(εξωτερικό) είναι πολύ καλό και σε άριστη κατάσταση
stm00192 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 ok θα τα βάλω στην μητρική. Το dvd που έχω είναι με usb(εξωτερικό) είναι πολύ καλό και σε άριστη κατάσταση ok τοτε... ριξε αυτά που κερδίζεις σε μητρική και ασε για καρτα την 7770
Manos5686 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά σας και για τον χρόνο που αφιερώσατε στο ποστ μου. Κατέληξα σε αυτό το σύστημα. Πάντως αν αλλάξει κάτι(πχ αυξηθεί το Budget κτλπ) τα ξαναλέμε
Manos5686 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα και πάλι.Σκεφτόμουν να πάρω για το κουτί μου κανένα ανεμιστηράκι extra(έτσι κι αλλιώς δεν είναι πολύ ακριβό) μιας και τώρα που το pc θα έχει καλύτερα αξεσουαρ θα καίγεται περισσότερο.Τι αναμιστήρακι να πάρω? Να μία φοτο που την βρίκα στο internet με το Κουτι μου (δεν είναι δική μου φοτο απλά την βρήκα στο internet)
duffyduck Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Αν παιρνει 120x120mm ανεμιστηρα (η οριζοντια ή η καθετη αποσταση να ειναι 12 εκατοστα), τοτε παρε αυτον Arctic F12 http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/587 http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=17775&pcode=SHOW_PROD17775 εχει μεγαλη ροη αερα 74 CFM και ειναι σχετικα αθορυβος, αφου περιστρεφεται στι 1350 στροφες, εχει ομως 9 πτερυγια. αλλιως: Arctic F9 (9.2 x 9.2 cm) http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17614&cat=7 εδω η τιμη ειναι λιγο τσιμπιμενη (γιατι???? - αισχροκεδρια)
Manos5686 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δεν με νοιάζει καθόλου ο θόρυβος.Την δουλεία του θέλω να κάνει(και ας ξεσηκώνει όλοι την γειτονία ).Οπότε πάμε σε κάποιον απο αυτόυς?
ninos30 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δεν με νοιάζει καθόλου ο θόρυβος.Την δουλεία του θέλω να κάνει(και ας ξεσηκώνει όλοι την γειτονία ).Οπότε πάμε σε κάποιον απο αυτόυς? Εγώ θα έλεγα, πάρε τα πραγματάκια σου, βαλτα πάνω κι αν έχεις πρόβλημα ροής αέρα, βάλει κι άλλον ανεμιστήρα. Αν τώρα καίγεσαι, πάρε από τώρα (κακό δεν κάνει ποτέ ένας έξτρα ανεμιστήρας)
Manos5686 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 άμα είναι να πάω σε ένα ανεμιστήρα απο το πλαισιο. Έχει λιγότερη ροή αέρα αλλά είναι στην μισή τιμή.Το πολύ πολύ να πάρω 2 στα ίδια λεφτά σχεδόν. Φίλε καλύτερα να τους βάλω απο την αρχή μαζί με τα άλλα πράγματα για να μην αντιμετωπίζω προβλήματα μετά
ninos30 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Ναι αλλά όλο το νόημα είναι στην ροή αέρα! Σκέψου το και αλλιώς. Γιατί να πάρεις 2 με την "μισή" ροή αέρα, και όχι έναν με την διπλάσια ροή αέρα, στα ίδια χρήματα? Καλύτερα δεν είναι ο δεύτερος? Και ανά πάσα στιγμή μπορείς να βάλεις και άλλον ανεμιστήρα. Και είναι και το θέμα της αντοχής. Άλλο πράγμα ο arctic και άλλη η κινεζιά του TurboX που θα σου χαλάσει σίγουρα πολύ πιο γρήγορα. Είσαι σίγουρος πως το κουτί σου παίρνει 120αρηδες ανεμιστήρες?
Manos5686 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Ναί φίλε μου παίρνει 120αρηδες.Έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκιο θα πάρω τον αρχικό και όχι αυτόν απο το πλαίσιο. Άλλες 2 ερωτήσεις. Μέχρι πόσους ανεμιστήρες μπορώ να βάλω μέσα στο κουτί και η 2 ερώτηση.Η μαμά ψύκτρα του επεξεργαστή μου κάνει για απλή χρήση?Δηλαδή να την κρατήσω ή να την πετάξω και να πάρω μια άλλη(δεν θέλω να κάνω υπερχρονισμό του επεξεργαστή) Σοορυ για τις πολλές ερωτήσεις τόσες μέρες αλλά δεν κατέχω και πολλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα