Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω τον Αύγουστο να κάνω μια αναβάθμισή στον υπολογιστή μου μιας και είναι αρκετά παλιός αλλά λόγο ότι είμαι μαθητής έχω αρκετά περιορισμένο budget(400 ευρώ)

Έχω καταλήξη σε κάποια πράγματα.Τα παραθέτω παρακάτω...αλλαγές ευπρόσδεκτές αλλά να κιμένοντε στο ίδιο budget.

Κουτί:απο το παλιό μου pc ένα Middle ATX DUO9AL

επεξεργαστής:Link

RAM:Link

Κάρτα γραφικών:Link

Μητρική:Link

τροφοδοτικόLink

Σκληρός:HDD SATA II 250GB Western-16mb(απο το παλιό pc)

Θελώ να μου πείτε εάν όλα αυτά είναι συμβατά μεταξύ τους και εάν θα σηκώνει κάποια απο τα καινούργια παιχνίδια(px:Call of Duty MW3)[Εννοείτε πως σε όχι full γραφικά]

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έκανα edit στο θέμα.Ενδιαφέρομαι μόνο απο το amazon μιας και είναι ποιό φθηνό και έχει και δωρεάν μεταφορικά

Δημοσ.

Για καρτα γραφικων παρε καλυτερα αυτη

http://www.amazon.co.uk/MSI-Radeon-6770-Graphics-Card/dp/B0051BB2JQ/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1342813638&sr=1-1

Το τροφοδοτικο που διαλεξες ειναι μαλλον αυτο:

http://www.fast-tek.co.uk/prod6.asp?ID=274&sub_cat=655&offset=&prod_id=691

Δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλα τα χρηματα που διαθετεις ειναι λιγα οποτε....

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω τον Αύγουστο να κάνω μια αναβάθμισή στον υπολογιστή μου μιας και είναι αρκετά παλιός αλλά λόγο ότι είμαι μαθητής έχω αρκετά περιορισμένο budget(400 ευρώ)

Έχω καταλήξη σε κάποια πράγματα.Τα παραθέτω παρακάτω...αλλαγές ευπρόσδεκτές αλλά να κιμένοντε στο ίδιο budget.

Κουτί:απο το παλιό μου pc ένα Middle ATX DUO9AL

επεξεργαστής:Link

RAM:Link

Κάρτα γραφικών:Link

Μητρική:Link

τροφοδοτικόLink

Σκληρός:HDD SATA II 250GB Western-16mb(απο το παλιό pc)

Θελώ να μου πείτε εάν όλα αυτά είναι συμβατά μεταξύ τους και εάν θα σηκώνει κάποια απο τα καινούργια παιχνίδια(px:Call of Duty MW3)[Εννοείτε πως σε όχι full γραφικά]

Όλα ΟΚ άλλα το τροφοδοτικό δεν είναι καλό και αν βάλεις κάτι παραπάνω παίρνεις μια καλύτερη Κάρτα γραφικών .... τι παιχνίδια θα παίζεις ???

Για καρτα γραφικων παρε καλυτερα αυτη

http://www.amazon.co...42813638&sr=1-1

+1 στην πρόταση σου ...

Δημοσ.

Δεν είναι καλό απο ποιά άποψή?(θα κάνει θόρυβο?Δεν θα σηκώνει το σύστημα)[δεν ξέρω και απο pc τόσο καλά)

Σχετικά με την κάρτα το ξέρω φίλε αλλά η εποχή είναι δύσκολη ειδικά για μας που εξαρτώμαστε απο τους γονείς μας.

Παιχνίδια:LoL,Blur,ίσως και λίγο call of dyty-battlefield αλλά δεν με νοιάζει και να τα παίζω σε χαμηλά γραφικά.

Να ρωτήσω κάτι άλλο.Ο σκληρός μου είναι SATA II θα μπορεί να συνδεθεί με την μητρική που υποστηρίζει μόνο SATA III?

Δημοσ.

Δεν είναι καλό απο ποιά άποψή?(θα κάνει θόρυβο?Δεν θα σηκώνει το σύστημα)[δεν ξέρω και απο pc τόσο καλά)

Σχετικά με την κάρτα το ξέρω φίλε αλλά η εποχή είναι δύσκολη ειδικά για μας που εξαρτώμαστε απο τους γονείς μας.

Παιχνίδια:LoL,Blur,ίσως και λίγο call of dyty-battlefield αλλά δεν με νοιάζει και να τα παίζω σε χαμηλά γραφικά.

Να ρωτήσω κάτι άλλο.Ο σκληρός μου είναι SATA II θα μπορεί να συνδεθεί με την μητρική που υποστηρίζει μόνο SATA III?

Μάζεψε μερικά λεφτά και πάρε καλύτερη ...

Ο σκληρός θα είναι μια χαρά :)

Απο τροφοδοτικό αυτό : http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27538&cat=17&sub=0&pmanuf=395&sort=undefined&step=undefined

Δημοσ.

Η καρτα γραφικων που σου προτεινα ειναι πολυ καλυτερη απο αυτη που διαλεξες και εχει μικρη διαφορα στην τιμη (£62.38 αυτη που διαλεξες, ενω αυτη που σου προτεινα εχει £69.98).

Οσο για το τροφοδοτικο, θα σηκωσει μαλλον το συστημα (δινει 16+18=34A ρευμα combined στα δυο +12V rails). Πιστευω οτι θα το σηκωσει ανετα το συστημα σου, αλλα δεν ειναι για πολλα ζορια με πιο ισχυρες καρτες ή υπερχρονισμο του επεξεργαστη κλπ.

Κατα τα αλλα για μνημη, επεξεργαστη και μητρικη οι επιλογες σου ειναι ok.

Δημοσ.

Για την κάρτα οκ θα πάρω αυτήν που μου προτείνατε.

Τροφοδοτικό μιας και σηκώνει το σύστημα λέω να το πάρω μιας και είναι φτηνό.

Ένας γνωστός μου χωρίς να ξέρει πως είναι το κουτί μου,μου είπε οτι υπάρχει λέει περίπτωση να μην χωράει την κάρτα γραφικών...Δεν νομίζω να ισχύει αυτό έτσι???

Δημοσ.

Φίλε Manos5686 πες μας ποιά είναι η ανάλυση της οθόνης σου ή αν δεν ξέρεις πες μας το μοντέλο της και επίσης πες μας και από που είσαι για να δούμε για τα μεταφορικά..

Δημοσ.

Λοιπόν φίλε μου η οθόνη η οποία διαθέτω τώρα είμαι μία ACER AL1917AS 19αρα.Η μέγιστη ανάλυση που υποστηρίζει είναι,1280x1024(είναι παλιά γι αυτό σκοπεύω να αγοράσω μία καινούργια 23αρα Full HD τα χριστούγεννα...που θα πέσουν και μερικά χρήματα απο συγγενείς)

Μένω Ηράκλειο...Γι αυτό και επιλέγω amazon με τσάμπα μεταφορικά

Δημοσ.

Φίλε Mano το amazon μπορεί να έχει δωρεάν μεταφορικά,αλλά δεν έχει και τις καλύτερες τιμές.

Από κει και πέρα,λόγω και της επικείμενης αλλαγής οθόνης(για να μην ''πετάξεις'' την κάρτα γραφικών τον Δεκέμβρη),μέτρα το κουτί σου και πες μας μέχρι τι μήκος κάρτα γραφικών χωράει.

Υ.Γ Αυτό είναι το κουτί σου http://www.bambam.gr/ads/show/25105.aspx ; Αν ναι από τι βλέπω ,νομίζω ότι παίρνει ανεμιστήρες των 120mm(έναν εμπρός και έναν πίσω),εσύ πόσους και τι διαστάσεων έχεις στο δικό σου;

Δημοσ.

Η καρτα γραφικων που σου προτεινα ειναι πολυ καλυτερη απο αυτη που διαλεξες και εχει μικρη διαφορα στην τιμη (£62.38 αυτη που διαλεξες, ενω αυτη που σου προτεινα εχει £69.98).

Οσο για το τροφοδοτικο, θα σηκωσει μαλλον το συστημα (δινει 16+18=34A ρευμα combined στα δυο +12V rails). Πιστευω οτι θα το σηκωσει ανετα το συστημα σου, αλλα δεν ειναι για πολλα ζορια με πιο ισχυρες καρτες ή υπερχρονισμο του επεξεργαστη κλπ.

Κατα τα αλλα για μνημη, επεξεργαστη και μητρικη οι επιλογες σου ειναι ok.

Ποσες φορές ακόμη θα σου πω ότι το combined δεν βγαίνει έτσι απλα προσθέτοντας τις 12αρες? Το συγκεκριμένο ΑΝ δινει combined ρευμα στις 12αρες (διοτι μερικα τροφοδοτικα δεν δινουν και πρεπει να καθεσαι να ψαχνεις ποιο καλωδια παει σε πια γραμμη για να μην παραφορτώσεις καμια) στοιχημα να δίνει 26 - 27 αμπερ που για 600αρι ειναι τραγικο...

Κοινως το τροφοδοτικο είναι εντελως για τα μπαζα και καλα θα κανει το παλικαρι να μεινει μακρυά του.....

Ακομη και το γνώστο Thermaltake των 27Ε και 380Watt πιο δυνατό είναι απο αυτόν τον χαρο!!

Δημοσ.

Λοιπόν φίλε μου.Ναι αυτό είναι το κουτί μου.Νομίζω οτι έχω έναν ανεμιστήρα χωρίς να είμαι σίγουρος.Θα το σιγουρέψω αύριο(γιατί για να το ανοίγω τώρα είναι αργά) και θα σου πώ

Σχετικά με οθόνες...Μία σαν και αυτή πως σου φαίνεται?

Εdit:Εσύ φίλε μου ποιό τροφοδικό απο το αμαζον προτείνεις?

Δημοσ.

Λοιπον μια πληρη σύνθεση ανευ σκληρου με σαφώς πιο gaming χαρακτηρα απο τις αρχικες σκεψεις του TS.. απο Ελληνικο κατάστημα και με σαφώς ποιοτικότερα κομματια!!

post-74154-0-11782200-1342823370_thumb.png

Αμα είσαι εξυπνος θα ακολουθησεις αυτο ή κατι παρομοιο...

Και μία ανευ κουτιου και σκληρου αλλα με καλύτερο επεξεργαστή...

post-74154-0-33271900-1342824054_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...