Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βρε παιδιά συγγνώμη αλλά δεν μπορούμε απλώς να μετατρέψουμε το αρχείο της ταινίας σε κάποιο άλλο που να είναι συμβατός ο ήχος του με τον ψευτοηλίθιο μίντια πλέιερ που έχουμε δυστυχώς από άγνοια ήδη αγοράσει; πρέπει να αγοράσουμε καινούργιο; σοβαρά μιλάμε τώρα;

Δημοσ.

Mια χαρά μπορείς,έχει πολλά προγράμματα, άλλα ειδικά για αυτήν την δουλειά όπως π.χ. το PopCorn MKV AudioConverter αλλά και με οποιοδήποτε πρόγραμμα μετατροπής βίντεο που σε αφήνει να διαλέξεις την μορφή του ήχου όπως π.χ. το

AviDemux2

Free make Video Converter

format factory

Δημοσ.

Ωραία, εγώ δοκίμασα να παίξω στον media player που είναι συνδεδεμένος στην TV τρία διαφορετικά αρχεία/ταινίες και από κανένα δεν ακουγόταν ήχος. Ένα Avi, ένα mkv και ένα XVID.AC3. Έχω το format factory. Σε τι αρχείο πρέπει να τα μετατρέψω για να έχουν ήχο στον media player? Στο λάπτοπ μου παίζουν κανονικά.

Δημοσ.

Δες το εγχειρίδιο του player για να δεις τη παίζει,δεν είναι όλα το ίδιο για να ξέρω τι θα παίξει και τι όχι,το μόνο σχεδόν σίγουρο ότι θα παίξει παντού είναι το mp3 σαν ήχος,έλεγξε και αν το σύνδεσες σωστά τον ήχο και αν κάνουν όλα τα καλώδια σωστή επαφή,ενδέχεται αν είναι και χαλασμένο το καλώδιο(ή ακόμα και η έξοδος ήχου του player αν δεν παίζει ήχο ποτέ και από κανένα αρχείο).

Δημοσ.

Το καλώδιο δουλεύει γιατί βλέπω σειρές κανονικά που είναι x264. Νομίζω ότι το πρόβλημά του είναι το AC3. Αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως μπορώ να αλλάξω μόνο τον ήχο σε μια ταινία στο φορματ φάκτορι. Δεν βλέπω κάποια τέτοια επιλογή. Οι επιλογές που βλέπω είναι να αλλάξω τα αρχεία ήχου σε άλλα αρχεία ήχου και τα αρχεία ταινιών σε άλλα αρχεία ταινιών. Όχι να αλλάξω μόνο τον ήχο σε ένα αρχείο ταινίας...

Δημοσ.

Στο format αν πατήσεις π.χ. το όλα σε avi(ή όποιο άλλο θες) και μετά πατήσεις στο Ρυθμίσεις εξαγωγής τότε κάτω από το Ρυθμός ήχου μπορείς να αλλάξεις το Κωδικoπoίηση ήχoυ και να βάλεις όποιο θες (από αυτά που υποστηρίζονται από το όποιο φορμά)

Μπορείς στο Κωδικoπoίηση βίντεο να βάλεις copy για να γίνει γρήγορα και να μην χάσεις και ποιότητα ,θα μετατρέψει μόνο τον ήχο.

Δημοσ.

Σούπερ, βρήκα πως να αλλάξω μόνο το φορματ του ήχου αλλά δεν κατάλαβα πως κάνω μόνο copy που μου λες πιο πάνω. Το ψάχνω... αλλά δεν μου δείχνει επιλογή αντιγραφή, μόνο διάφορα φορματ βίντεο...

εκτός αν εννοείς να αντιγράψω χειροκίνητα τα ίδια ακριβώς στοιχεία που έχει στο πρωτότυπο αρχείο, μέσα στα κουτάκια με τα νούμερα στο "Κωδικοποίηση Βίντεο"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...