Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις τωρα συνδεσα ενα καινουριο pc και οταν παω να το ανοιξω απλα δεν ανοιγει.... Στην αρχη ανοιξε αλλα δεν εδινε σημα στην οθονη αλλα οταν εκανα ενα restart δεν ανοιγε... Εβγαλα πριζα απο τροφοδοτικο και εκανα και clear cmos αλλα τιποτα.. Τι μπορει να φταιει;;;

Υπαρχει περιπτωση να καηκε και κατι;

Δημοσ.

Οι αποστάτες της Μητρικής και εκεί όλα σωστά ? Άφησε μόνο μια μνήμη στην σωστή θέση πάνω κ τον επεξεργαστή και πες μας τι κάνει.. χωρίς κάρτα γραφικών.. πες μας κ πια μητρική είναι .

Δημοσ.

Τι να σου πω... για το ότι δεν είχε εικόνα μπορεί να φταίνε πολλά!

Η σύνδεση της κάρτας πάνω στη motherboard, το καλώδιο, κλπ.

Εγώ στη θέση σου θα το έλυνα και θα το ξαναέστηνα από την αρχή!

Δημοσ.

λοιπον τα εβαλες ολα επανω και δεν δινει σημμα? κακο αυτο απο καμμενη μητρικη μεχρι μια καρτα γραφικων μπωρει να φταει ή απλα δεν εβαλες κατι σωστα, δες λιγο τις συνδεσεις σου οπως λεει και ο φιλος πιο πανω αν κανεις μια φορα λαθος σε συνδεση επιστροφη δεν εχει πρεπει να εισαι 100% σιγουρος οτι ολα ειναι ενταξει πριν δωσεις ρευμα

Δημοσ.

Θα μπορούσε να δοκιμάσει και κάτι που μου πρότεινε ο αδερφός μου (veteranos123) για δικό μου παλιότερο πρόβλημα...

Να τα βγάλει όλα έξω και να τα βάλει να δουλέψουν έξω από το κουτί! Για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο του

βραχυκυκλώματος!

Δημοσ.

ειναι μια καλη λυση αυτη γιατι καμια φορα φταινε και τα κουτια αν εχει και κανενα πολυμετρο θα ελεγα να κανει και μια μετρηση στο τροφοδοτικο προχυρη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...