Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στη παρεα θελω καποιος που ασχολειτε αρκετα με τα iphone να μου πει πιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος να καταλαβω αν ειναι iphone 3g η 3gs. Εχω κανονισει με ενα φιλο να μου πουλισει ενα iphone 16 γιγα 3gs λευκο και φοβαμαι μη τη πατησω γιατι μου το δινει πολυ φθηνα!

Δημοσ.

Καλησπερα στη παρεα θελω καποιος που ασχολειτε αρκετα με τα iphone να μου πει πιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος να καταλαβω αν ειναι iphone 3g η 3gs. Εχω κανονισει με ενα φιλο να μου πουλισει ενα iphone 16 γιγα 3gs λευκο και φοβαμαι μη τη πατησω γιατι μου το δινει πολυ φθηνα!

Λευκο εβγαινε μονο το 16gb του 3g αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.

να πω και την τιμη 150 ευρω το δινει αν οντως ειναι 3gs ειναι λογικη τιμη??

Στα 150 πολλοι δινουν και 3g και 3gs.

Δημοσ.

Λοιπον το πηρα να το ελεγξω. Το 3gs μπροστα την οθονη την εχει αψογη αλλα πισω εχει πολλες γρατζουνιες αλλα μου ειπε θα μου δωσει και κανα 3 θηκες για πισω. Λειτουργικα μου φαινεται καλο wifi, καμερα ηχοι κλπ δουλευουν. Το σιγουρο ειναι οτι ειναι αρκετα χρησιμοποιημενο σαν κινητο και η μπαταρια του τελειωνει γρηγορα. Λοιπον θελω τη γνωμη σας αξιζει για 150 ευρω συμφωνα με τα παραπανω η οχι?? Αν μπορει καποιος ας απαντησει μεχρι τις 20.00 γιατι πρεπει να του το επιστρεψω εκεινη την ωρα!

Δημοσ.

Λοιπόν έτσι όπως μας το περιγράφεις όχι δεν αξίζει...Κατά την γνώμη μου είναι πολλά τα 150 για ένα τόσο χρησιμοποιημένο κινητό χώρια που δεν αντέχει η μπαταρία που σημαίνει ότι αργά ή γρήγορα θα αναγκαστείς να την αλλάξεις = επιπλέον κόστος.Η δική μου πρόταση.Άμα θες οπωσδήποτε iphone ψάξε καλύτερα αν όχι μπορείς να πάρεις πολύ καλύτερο android κινητό με 150 ευρώ.

Υ.Γ Έψαξα στις αγγελίες και βρήκα τα εξείς : http://www.insomnia.gr/classifieds/apple/iphone/78898-iphone-3gs-8gb-2011/

άμα τον καταφέρεις να κατεβάσει την τιμή καλά θα είναι ή δες και αυτό http://techblog.gr/forum/showthread.php/4779-iphone-3gs-black-16gb-)?highlight=iphone+3gs

Θα το δώσει με 150 που θες να είσαι σίγουρος

Δημοσ.

Δε θα το έπαιρνα κυρίως λόγω της μπαταρίας. Όχι λόγω κόστους (το eBay να'ναι καλά) αλλά λόγω δυσκολίας στην αντικατάσταση. Εάν ήταν το iPhone 4 που η μπαταρία αλλάζει εύκολα οκ, αλλά στο iPhone 3GS είναι παλουκάρα.

Ψάξου περισσότερο. Σίγουρα θα βρεις καλύτερα iPhone (και γενικά κινητά) σε αυτά τα χρήματα.

Συν κάτι ακόμα: τόσο παλιό κινητό όπως το iPhone 3GS για μένα δεν αξίζει. Γενικά, όχι μόνο το συγκεκριμένο.

Δημοσ.

Η μπαταρια μπορει να τελειωνει και επειδη το εκανε ρεστορ και δεν του εκανε καποιες βασικες ρυθμισεις...

Δες παρακατω----> http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php/topic/110-tips-for-iphone-battery

Και ο πιο ευκολος τροπος για να καταλαβεις αν ειναι 3g/3gs ειναι απο το πισω γραμματα στο 3gs ειναι πιο εντονα.

3G:

iphone_back.jpg

3GS:

apple_iphone-3gs_back.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...