berica Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα, Έχω ένα iphone 3gs 16gb και το Xperia Neo και δεν ξέρω πιο να κρατήσω καθώς ένα από τα 2 θα το δώσω. Βοηθήστε με παρακαλώ. Αξίζει μόνο και μόνο για τη φωτογραφική να κρατήσω το Xperia? Ευχαριστώ,
c0prse_grinder Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα, Έχω ένα iphone 3gs 16gb και το Xperia Neo και δεν ξέρω πιο να κρατήσω καθώς ένα από τα 2 θα το δώσω. Βοηθήστε με παρακαλώ. Αξίζει μόνο και μόνο για τη φωτογραφική να κρατήσω το Xperia? Ευχαριστώ, εγω θα τα εδινα και τα δυο για κατι αρκετα καλυτερο και αν σ ενδιαφερει η καμερα, σχεδον σιγουρα αυτο που θα παρεις με το budget που φτιαχνεται απ'την πωληση και των δυο, θα ειναι καλυτερη
berica Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Φίλε το έχω σκεφτεί αυτό που λες. Απλά το ένα κινητό από τα 2 θα πάει στην αδερφή μου και δεν είμαι για άλλα έξοδα τώρα. Απλά ρωτάω ποιο από τα 2 θεωρείτε ότι είναι καλύτερο να κρατήσω σαν ποιο λειτουργικό.
c0prse_grinder Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 εγώ προσωπικά θα κρατούσα το neo πρωτον γιατί είναι πιο καλο specwise και 2nd θα πάρεις και περισσότερα χρήματα απτην πώληση του iPhone
orlox Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Αξίζει μόνο και μόνο για τη φωτογραφική να κρατήσω το Xperia? μονο και μονο? Δεν ειναι μονο η καμερα. το neo V εχει καλυτερη οθονη δυνατοτητα επεκτασης μνήμης δευτερη καμερα φλας ραδιοφωνο υποστηριξη ακομα hdmi otg και αλλα πολλα ακομα Δωση στην αδερφη σου το iphone να το μοστραρει κιολας και μεινε εσυ με το καλυτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα