Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να μιλάμε και για δυο χρόνια πίσω, επιφυλάσσομαι αν έχω κρατήσει κάποια κόπια του νήματος στο αρχείο μου.

εστω το ονομα του φορουμ?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εστω το ονομα του φορουμ?

Αν το θυμόμουνα θα είχα βρει και το ανάλογο topic, όπως είπα επιφυλάσσομαι να ψάξω στο αρχείο μου και αν βρω κόπια του νήματος θα αναρτήσω link ;)

Δημοσ.

Αν το θυμόμουνα θα είχα βρει και το ανάλογο topic, όπως είπα επιφυλάσσομαι να ψάξω στο αρχείο μου και αν βρω κόπια του νήματος θα αναρτήσω link ;)

Μηπως έκανες το λάθος να συμμετέχεις και εσυ σε εκεινη την συζήτηση

και για αυτο δεν θες να μας δώσεις τωρα το φορουμ? :-PPPPPP

Αν τωρα εχεις καταφερει να θυμάσαι το σκηνικο που παιζοταν μεσα εκει

οπως μας το περιέγραψες αλλα οχι το ονομα του φορουμ τι να πω περιεργο!!!!!

Δημοσ.

Μηπως έκανες το λάθος να συμμετέχεις και εσυ σε εκεινη την συζήτηση

και για αυτο δεν θες να μας δώσεις τωρα το φορουμ? :-PPPPPP

Ινδός δεν είμαι, Αμερικάνος επίσης δεν είμαι, άρα διάβαζα και έτρωγα ποπ-κορν, όπως πάω στοίχημα και εσύ χθες διαβάζοντας εμένα και τον Defacer :P

Αν τωρα εχεις καταφερει να θυμάσαι το σκηνικο που παιζοταν μεσα εκει

οπως μας το περιέγραψες αλλα οχι το ονομα του φορουμ τι να πω περιεργο!!!!!

Περίεργο; Γιατί; Δεν σου έχει τύχει να διαβάσεις κάτι κάπου, να σου κάνει εντύπωση, να περάσουν μερικά χρόνια και να σπας το κεφάλι σου που το διάβασες; Αν όχι, τότε εντυπωσιάζομαι από την μνήμη σου :)

--UPDATE:

Άντε τυχερούλη σου έφεξε... ;)

Για τα επίμαχα σχόλια αναζήτησε τα keywords "toilet", "wash" & .."poo" :D

* Έχει αρκετό υλικό πάντως και από τις δυο πλευρές (και σοβαρό και λιγότερο σοβαρό).

(μεγάλη υπόθεση η αρχειοθέτηση τελικά

:D)

Καλή ανάγνωση!!

Δημοσ.

Ινδός δεν είμαι, Αμερικάνος επίσης δεν είμαι, άρα διάβαζα και έτρωγα ποπ-κορν, όπως πάω στοίχημα και εσύ χθες διαβάζοντας εμένα και τον Defacer :P

Περίεργο; Γιατί; Δεν σου έχει τύχει να διαβάσεις κάτι κάπου, να σου κάνει εντύπωση, να περάσουν μερικά χρόνια και να σπας το κεφάλι σου που το διάβασες; Αν όχι, τότε εντυπωσιάζομαι από την μνήμη σου :)

--UPDATE:

Άντε τυχερούλη σου έφεξε... καλή ανάγνωση!! ;)

(μεγάλη υπόθεση η αρχειοθέτηση τελικά

:D)

Καλά σοβαρα τωρα έκατσε να συμμετάσχει προγραμματιστής Ινδός σε αυτο το φόρουμ? :P

Αν του άρεσε να τον βρίζουν οκ. Ο τιτλος και μονο τα λεει ολα φιλε μου δεν χρειαζεται να κάτσω να το διαβάσω.... :/

Κοιταξτε παιδια... την δουλεια σας θα την κρίνουν οι ΠΕΛΑΤΕΣ. Και οχι οι ανταγωνιστές...

οι ανταγωνιστες ειναι λογικο να σε ζοριζουν και να προσπαθουν να σε μειώσουν ωστε να δειξουν

στους πελατες οτι εισαι μάπας. Αμα μειώσουν την φήμη σου , θα σου πάρουν και τη δουλειά. Απλα τα πράγματα.

Αν ο πελάτης ειναι ευχαριστημένος ποιο το προβλημα?

Δημοσ.

Καλά σοβαρα τωρα έκατσε να συμμετάσχει προγραμματιστής Ινδός σε αυτο το φόρουμ? :P

Αν του άρεσε να τον βρίζουν οκ. Ο τιτλος και μονο τα λεει ολα φιλε μου δεν χρειαζεται να κάτσω να το διαβάσω.... :/

Το πήραν πατριωτικά μετά, καταλαβαίνεις ..

Δημοσ.

Το πήραν πατριωτικά μετά και καταλαβαίνεις ..

Κοιτα αμα βγάζεις αυτα που θές... ή αμα βγάζεις εστω σημαινει οτι κάποιος

αναγνωρίζει τη δουλειά σου...και δεν κάνει πως την αναγνωριζει γιατι σε πληρώνει :P τωρα ο ανταγωνιστης ειναι ανταγωνιστής να σε μειώσει θα θέλει.

Αρα τι νοημα έχει η κουβέντα μαζι του... δεν κερδιζεις κατι. Άλλο να βάζουμε κώδικες με φίλους και να τους συζητάμε... σιγα μην κάτσω να δώσω και λογαριασμο στον ανταγωνιστη ποιος ειμαι κτλπ και να απολογηθώ κιολας..... :lol:

Δημοσ.

Υπάρχουν Ινδοί που κάνουν καλή δουλειά και Ινδοί που κάνουν κακή δουλειά. Όπως Αμερικάνοι, Έλληνες, Αφρικάνοι και οτιδήποτε άλλο. Απλά με τόσο κόσμο που έχει Ινδία και Κίνα, οι σκάρτοι είναι πάρα πολλοί, συν το γεγονός ότι πολλοί Ευρωπαίοι/Αμερικάνοι που μπορούν να γράψουν καλό κώδικα, είναι αρκετά καλοί και δικτυωμένοι οπότε παρατούν το coding σχετικά νωρίς.

Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί από τους Ινδούς που έχω συνεργαστεί μαζί τους έχουν ένα attitude "βάλτο όπως-όπως, απλά να δουλέψει".

Έχω βγάλει κάποια ψιλά από freelance sites από δουλειές όμως που ο joe programmer ούτε καν αγγίζει - άμα βρεις τη δικιά σου γωνίτσα να δουλέψεις και κρατιέσαι ανταγωνιστικός, κάτι βγάζεις. Απλά το 99.99% των freelance είναι είτε web sites ή smartphone apps και εκεί θα βρεις άπειρο ανταγωνισμό.

Δημοσ.
Κοιταξτε παιδια... την δουλεια σας θα την κρίνουν οι ΠΕΛΑΤΕΣ. Και οχι οι ανταγωνιστές...

οι ανταγωνιστες ειναι λογικο να σε ζοριζουν και να προσπαθουν να σε μειώσουν ωστε να δειξουν

στους πελατες οτι εισαι μάπας. Αμα μειώσουν την φήμη σου , θα σου πάρουν και τη δουλειά. Απλα τα πράγματα.

Ανταγωνιστικά δεν το βλέπω γιατί δεν είμαι Developer, ούτε πελάτης είμαι ...

απλά βλέπω sites που είναι εύκολα exploitable, που ακόμα και το SQL Injection δουλεύει αβέρτα,

ας δώσω και μια σελίδα (Δεν ξέρω αν είναι Ινδοί ή Πακιστανοί)

http://www.nprcet.org/

(από θέμα Design είναι μια χαρά το site, μου αρέσει...)

->>

http://pastebin.com/s3Bbk2iB

Δημοσ.

Ανταγωνιστικά δεν το βλέπω γιατί δεν είμαι Developer, ούτε πελάτης είμαι ...

απλά βλέπω sites που είναι εύκολα exploitable, που ακόμα και το SQL Injection δουλεύει αβέρτα,

ας δώσω και μια σελίδα (Δεν ξέρω αν είναι Ινδοί ή Πακιστανοί)

http://www.nprcet.org/

Γενικα μίλησα. Κοιτα αν υπάρχουν sites που ειναι ευκολα exploitable και μπορεις

να το αποδειξεις στειλε ενα mail στον ιδιοκτητη της σελιδας και εξηγησε του...

και μπορει να παρεις εσυ τη δουλεια μετα.

Το χεις κανει ποτε ?

Δημοσ.

Γενικα μίλησα. Κοιτα αν υπάρχουν sites που ειναι ευκολα exploitable και μπορεις

να το αποδειξεις στειλε ενα mail στον ιδιοκτητη της σελιδας και εξηγησε του...

και μπορει να παρεις εσυ τη δουλεια μετα.

Το χεις κανει ποτε ?

όχι, δεν με ενδιαφέρει και προσωπικά δεν ξέρω τις μεθόδους που χρησιμοποιούν "Sql Injection, Rooting" απλά βλέπω άλλους, ο άλλος έκανε ποστ με 20 sites από 3οκοσμική χώρα που είχε hackari...

και πια δουλειά να πάρω? δεν είναι η δουλειά μου αυτή

ξέρεις, είναι και ένα άλλο θέμα που πιστεύω θα έπρεπε να γίνει κουβέντα, τα πιτσιρίκια 18-22 που είναι στην αρχή της καριέρας (πια καριέρα δηλαδή, ακόμα στα θρανία είναι) και βγαίνουν και παρουσιάζουν τον εαυτό τους σαν Web Developer/Designer... εγώ είμαι της άποψης ότι αν δεν έχεις κάποιο χαρτί και δεν έχεις στη πλάτη σου τουλάχιστον 1-2 χρόνια δεν είσαι τίποτα

:P

Δημοσ.

όχι, δεν με ενδιαφέρει και προσωπικά δεν ξέρω τις μεθόδους που χρησιμοποιούν "Sql Injection, Rooting" απλά βλέπω άλλους, ο άλλος έκανε ποστ με 20 sites από 3οκοσμική χώρα που είχε hackari...

και πια δουλειά να πάρω? δεν είναι η δουλειά μου αυτή

ξέρεις, είναι και ένα άλλο θέμα που πιστεύω θα έπρεπε να γίνει κουβέντα, τα πιτσιρίκια 18-22 που είναι στην αρχή της καριέρας (πια καριέρα δηλαδή, ακόμα στα θρανία είναι) και βγαίνουν και παρουσιάζουν τον εαυτό τους σαν Web Developer/Designer... εγώ είμαι της άποψης ότι αν δεν έχεις κάποιο χαρτί και δεν έχεις στη πλάτη σου τουλάχιστον 1-2 χρόνια δεν είσαι τίποτα

:P

Το λέω επειδη φαίνεται μια σιγουρια στα γραφομενα

οτι οι σελίδες αυτες πάσχουν απο ασφάλεια. Το θέμα δεν ειναι τι λέμε

το θεμα ειναι τι μπορουμε να αποδείξουμε πρακτικά :P

Δεν ξέρω για τα πιτσιρικια... δεν συνηθιζω να σχολιάζω και να κρινω την δουλεια των άλλων

αν πρωτα δεν τους/τήν γνωρίσω καλύτερα. Έχουν δεν έχουν πτυχια.

Δημοσ.

Άντε , σήμερα είμαι στις καλές μου...

sss.png

Ουυυ, πόσο κοντά είμαι στο να αλλάξω main page, ... δεν θα το κάνω όμως γιατί είμαι καλός. :devil:

πως τα αφήνουν έτσι ρε τα passwords, χωρίς κάποια κρυπτογράφηση! :fear:

http://owneddbs.site50.net/

Θα μου πείτε τι σχέση έχει το από πάνω,

Απλά σας δείχνω τι γίνεται όταν παίρνουν κάποιες δουλειές οι "χχχ" (μην λέμε χώρες) 80+% off

κάτι τέτοια φτιάχνουν ΜΕΡΙΚΟΙ-ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ όμως αρκετοί σε σιτες όπως freelancer

Δημοσ.

Αγαπητε φιλε Downloadpercent, νομιζω οτι ανοιξες το θεμα... οχι για να συζητησεις για τους Ινδους, Πακιστανους ή οτι αλλο, αλλα για να δειξεις τις γνωσεις σου στο hacking.

Να ξερεις οτι η ασφαλεια ειναι συνθετο ζητημα και δεν αναλυεται με επιφανειακες προσεγγισεις τετοιου τυπου. Επισης δεν ξερω την ηλικια σου, αλλα επειδη εγω ειμαι καποιας ηλικιας, να σου πω πως πολλοι στα νιατα μας την ειχαμε δει "hackers". Δεν ειναι κακο, αλλα δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο.

Ευτυχως προλαβα την ωραια εποχη του hacking (περιοδο 1999-2003), οπου τα remote exploits σε Apache/PHP/IIS κλπ ήταν αν οχι καθημερινο φαινομενο, πολυ συχνο. Παραθετω δυο εικονες απο exploits που διατηρω στο αρχειο μου, η μια αφορα το πασιγνωστο unicode bug του IIS και η αλλη bug του Apache. Μετα απο τοσα χρονια, και τα δυο ειναι ακινδυνα και φυσικα οσο και να ψαξει καποιος δεν προκειται να τα βρει στο Internet, εκτος αν κανεις αλλος τα εχει κρατησει σε αρχειο...

unicode.png

apache.png

Στα αφηνω για να δεις περιπου για τι εποχη μιλαμε.

Τελος να σου πω πως οσο enthousiast και να εισαι, καλυτερα να κρατας μερικα πραγματα για σενα και να μην τα γραφεις δημοσια. Αυτα απο εναν "παλιο και αποσυρμενο" στο θεμα της ασφαλειας, αγνωστο.

Δημοσ.
Αγαπητε φιλε Downloadpercent, νομιζω οτι ανοιξες το θεμα... οχι για να συζητησεις για τους Ινδους, Πακιστανους ή οτι αλλο, αλλα για να δειξεις τις γνωσεις σου στο hacking.

ε τώρα, με το ζόρι παντρειά!!!

αντε να το ξαναπώ, δεν ξέρω από χακινγκ, για πιες γνώσεις μιλάς

βασικά κάποιος μοντ να το κάνει delete βαρέθηκα να ακούω-διαβάζω πράγματα για μένα που δεν ισχύουν...

άκου εκεί, τα κάνω για να δείξω τι ξέρω περί χακινγκ... πφφφ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...