eprototype Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα παίδες επιτέλους κατάφερα και πήρα τον νέο μου PC οπού έχει ati κάρτα γραφικών και έχω μεγάλο πρόβλημα με τους drivers λιπών το pc πριν βάλω τους drivers της ati δούλευε ρολόι ενώ με το που έβαλα του 12.6 άρχισε να κάνει κάθε τρία δευτερόλεπτα black screen και κολαει τρομερά και μου βγάζει σφάλμα ότι το ati catalyst σταμάτησε να λειτουργεί και μετά από καμπόσα black έκανε bule screen of death και έκλεινε και μετά από χίλια ζόρια κατάφερα και τους απεκατέστησα επειδή έκανε black screen...... έβαλα τους drivers που είχε το CD της MSI και έκανε ακριβώς τα ίδια....τι να κάνω????? please help!!! :shock:
eprototype Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 atiman uninstaller και πέρασμα άλλους τι άλλους????
Πέτρος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Φίλε μου, ποιόν επεξεργαστή και μητρική έχεις? Τροφοδοτικό? Αν έχεις AMD συνδυασμό, μακρυά από τον ΑΤΙΜΑΝ που (καλώς γενικά) σου συστήνουν τα παιδιά. Θα στο ρημάξει το σύστημα. Κατέβασε αυτό εδώ (το πρώην Driver Sweeper), τρέξε το ως admin, να ψάξει για AMD-Display. Ότι βρει, Clean/Delete. Επανεκκίνησε , μπες σε SafeMode, ξανατρέξε το πρόγραμμα, ξανάκαθάρισε. Μπες πλέον στα Windows και πέρασε τους τελευταίους επίσημους (ναι, οι 12.6 είναι, προσωπικά αμφιβάλλω ότι φταίνε οι οδηγοί) ή αν θέλεις τους οδηγούς από το CD της MSI. Δοκίμασε και μας ξαναλές. Αν έχεις Intel σύστημα, δοκίμασε με τον ΑΤΙΜΑΝ, αλλά από εκεί δε μπορώ καθόλου να βοηθήσω.
eprototype Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Φίλε μου, ποιόν επεξεργαστή και μητρική έχεις? Τροφοδοτικό? Αν έχεις AMD συνδυασμό, μακρυά από τον ΑΤΙΜΑΝ που (καλώς γενικά) σου συστήνουν τα παιδιά. Θα στο ρημάξει το σύστημα. Κατέβασε αυτό εδώ (το πρώην Driver Sweeper), τρέξε το ως admin, να ψάξει για AMD-Display. Ότι βρει, Clean/Delete. Επανεκκίνησε , μπες σε SafeMode, ξανατρέξε το πρόγραμμα, ξανάκαθάρισε. Μπες πλέον στα Windows και πέρασε τους τελευταίους επίσημους (ναι, οι 12.6 είναι, προσωπικά αμφιβάλλω ότι φταίνε οι οδηγοί) ή αν θέλεις τους οδηγούς από το CD της MSI. Δοκίμασε και μας ξαναλές. Αν έχεις Intel σύστημα, δοκίμασε με τον ΑΤΙΜΑΝ, αλλά από εκεί δε μπορώ καθόλου να βοηθήσω. λοιπόν μητρική εχω την asus sabertooth z77,intel i7 3770k,και 700 wat και μερικές φορές δεν ανοίγει η οθόνη ενώ το pc δουλεύει και μου ανάβει το κόκκινο λαμπάκι της vga στην μητρική και η οθόνη μένει μαυρει και ακούγεται και ένας περίεργος θόρυβος μάλλον από την κάρτα αλλά τα games μόλις καταφέρνω να μπω στο pc τα πάει ρολόι αν και κάνει αυτόν το περίεργο θόρυβο δυνατά και κλείνει δυο φορές το εχω πάθει μέχρι τώρα τι μπορεί να είναι help Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από eprototype
Πέτρος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Κάτι "βρωμάει" από την περιγραφή σου. Το ότι δεν ξεκινά η GPU στο boot δεν είναι θέμα οδηγών σε καμμία περίπτωση. Εμπλέκεται/ενοχοποιείται είτε το τροφοδοτικό, είτε η ίδια η GPU, είτε ακόμη και η μητρική. Οι συνδέσεις είναι σωστές? Ξεκούμπωσε και ξανακούμπωσε αν μπορείς τη GPU από τη μητρική, όπως και τα ρεύματα. Η αστάθεια στα παιγνίδια είναι θέμα τροφοδοτικού (700w, αλλά μάρκα?) ή της κάρτας γραφικών η οποία πιθανόν να πηγαίνει για αντικατάσταση λόγω μαμίσιου σφάλματος/αστοχίας. Έχεις κάποιον να σου δώσει δική του κάρτα γραφικών (κάποια ισχυρή κατά προτίμηση) κι αυτός να δοκιμάσει τη δική σου? Δοκίμασες τον καθαρισμό και επανεγκατάσταση από τα παραπάνω? 1
eprototype Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Lamtech 700W PSU μάλλον αυτό μπορεί να φταίει,, και στο boot μαλιστα είχε πρόβλημα από την πρώτη εκκίνηση του PC και αυτός ο θόρυβος που σας λέω το κάνει και όταν κάνω πάνω κάτω scroll στην σελίδα αυτήν την στιγμή αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι είναι από την κάρτα!!!??? Κάτι "βρωμάει" από την περιγραφή σου. Το ότι δεν ξεκινά η GPU στο boot δεν είναι θέμα οδηγών σε καμμία περίπτωση. Εμπλέκεται/ενοχοποιείται είτε το τροφοδοτικό, είτε η ίδια η GPU, είτε ακόμη και η μητρική. Οι συνδέσεις είναι σωστές? Ξεκούμπωσε και ξανακούμπωσε αν μπορείς τη GPU από τη μητρική, όπως και τα ρεύματα. Η αστάθεια στα παιγνίδια είναι θέμα τροφοδοτικού (700w, αλλά μάρκα?) ή της κάρτας γραφικών η οποία πιθανόν να πηγαίνει για αντικατάσταση λόγω μαμίσιου σφάλματος/αστοχίας. Έχεις κάποιον να σου δώσει δική του κάρτα γραφικών (κάποια ισχυρή κατά προτίμηση) κι αυτός να δοκιμάσει τη δική σου? Δοκίμασες τον καθαρισμό και επανεγκατάσταση από τα παραπάνω? Μαρκα - μοντελο τροφοδοτικου plZ! Lamtech 700W PSU μάλλον αυτό μπορεί να φταίει,, και στο boot μαλιστα είχε πρόβλημα από την πρώτη εκκίνηση του PC καιαυτός ο θόρυβος που σας λέω το κάνει και όταν κάνω πάνωκάτω scroll στην σελίδα αυτήν την στιγμή αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι είναι από την κάρτα!!!??? ααα και ξέχασα έχω RAM CORSAIR CMZ16GX3M4A1600C9 VENGEANCE 16GB (4X4GB) PC3-12800 QUAD CHANNEL KIT και μου της διαβάζει μόνο στα 1333 why???? σε 400 wat να την δοκιμάσω στο άλλο pc or not >??? βασικά με τους driver είχα αυτό το σφάλμα Το πρόγραμμα οδήγησης οθόνης σταμάτησε να ανταποκρίνεται και ανακτήθηκε με επιτυχία και bule screen Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από eprototype
Πέτρος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Τις μνήμες σου πρέπει να τις ορίσεις εσύ μέσα από το BIOS στα 1600 (πως, δν ξέρω, πρέπει να δεις στο manual της μητρικής) Όχι, σε 400ρι μη τη βάλεις την κάρτα σου, μάλλον θα του τινάξει τα πέταλα (μαζί με το υπόλοιπο σύστημα). Βρες φίλο/γνωστό/κατιτις. Το σφάλμα αυτό δείχνει πως η κάρτα δυσλειτουργεί. Είτε η ίδια, είτε το τροφοδοτικό.
stm00192 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Κατα πασα πιθανοτητα το lamtech ειναι το προβλημα!! Αναρωτιέμε πως σας ερχετε και πατε και αγοράζετε τα πιο αχρηστα τροφοδοτικα που κυκλοφορουν εκει εξω? Αναλόγως το 400αρι... αν είνα κανενα της ποιοτητας του lamtech ουτε καν να το σκεφτεσαι!! Και σε παρακαλω μην γραφεις με πολυ ΜΕΓΑΛΑ ή πολύ μικρα γραμματα... Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από stm00192
eprototype Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) sorry για αυτό αλλά έκανα κατά λάθος πολλαπλή παραθ... καλά άμα είναι να κοιτάξω για κάνα καινούργιο πείτε γνώμες και επίσης ενα άλλο problem ενώ παίζω κανονικά ένα game με υψηλά 120 και πάνω και 60-40 fps δηλαδή η κάρτα τα πάει όλα ρολόι ξαφνικά μου πετάγονται κάτι μαύρες γραμμές σαν artifacts στην οθόνη όχι συνέχεια αλλά καταντάει σπαστικό λέτε μήπως φταίει το vsync που το αφήνω off η το τροφ διάλυσε την κάρτα εεε ??? τι λέτε Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από eprototype
eprototype Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Τις μνήμες σου πρέπει να τις ορίσεις εσύ μέσα από το BIOS στα 1600 (πως, δν ξέρω, πρέπει να δεις στο manual της μητρικής) Όχι, σε 400ρι μη τη βάλεις την κάρτα σου, μάλλον θα του τινάξει τα πέταλα (μαζί με το υπόλοιπο σύστημα). Βρες φίλο/γνωστό/κατιτις. Το σφάλμα αυτό δείχνει πως η κάρτα δυσλειτουργεί. Είτε η ίδια, είτε το τροφοδοτικό. Κατα πασα πιθανοτητα το lamtech ειναι το προβλημα!! Αναρωτιέμε πως σας ερχετε και πατε και αγοράζετε τα πιο αχρηστα τροφοδοτικα που κυκλοφορουν εκει εξω? Αναλόγως το 400αρι... αν είνα κανενα της ποιοτητας του lamtech ουτε καν να το σκεφτεσαι!! Και σε παρακαλω μην γραφεις με πολυ ΜΕΓΑΛΑ ή πολύ μικρα γραμματα... τι λέτε για αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.663460 ουυυυυυ over here!!!
stm00192 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Απο το κακο στο χειροτερο το πας..... Πες budget για το τροφοδοτικο!!! Στο κατοσταρικο υπαρχει αυτο παντως .... που ειναι πολυ πολυ πολυ εως παρα πολυ καλυτερο και απο το lamtek και απο την ωρολογιακη το DEER... http://www.skroutz.gr/s/310798/Antec-High-Current-Gamer-620.html Ακομη υπαρχει και αυτό στα μισα λεφτα που επισης ειναι καλυτερο και απο τα δυο!! http://www.skroutz.gr/s/410171/Thermaltake-Berlin-630W.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα