poulinos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 α ναι μην μπλεξεις αλλο με το γαλλικο site.μεχρι να πουν κατι θα εχεις παραλαβει ηδη.
alextrela172 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 α ναι μην μπλεξεις αλλο με το γαλλικο site.μεχρι να πουν κατι θα εχεις παραλαβει ηδη. Να σου πω υπαρχει ενα ανεκδοτο στη Γαλλια που λεει οτι υπαρχουν 3 ειδη τουαλετας ενας για τις γυναικες,ενας αλλος για τους ανδρες και η τριτη τουαλετα ειναι αυστηρα για τους Αγγλους Μπορεις να βγαλεις το συμπερασμα για την ιδιαιτερη σχεση αγαπης και σεβασμου μεταξυ τους Οπως τα λες μεχρι και αν μου απαντησουν θα εχω παραλαβει τη tv.
poulinos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 επρεπε αφου εχουν μισος για τους αγγλους να τους το γραψεις στα ελληνικα.η απο κατω.σορρυ για τα αγγλικα μου αλλα ειμαι ελληνας
alextrela172 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Παιδια να ρωτησω για αγορα tablet απο amazon.com(το 700 της Asus)επειδη βλεπω στελνει κανονικα Ελλαδα και τα εξοδα ειναι 40 ευρω. Θα εχω καποια αλλη επιβαρυνση η οχι?
alextrela172 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Καταλαβα αρα βαζει στη παραγγελια αυτο (Import Fees Deposit) το οποιο σε εμενα δεν το βγαζει. Να πω οτι η συσκευη στελνεται Ελλαδα μεσω τριτου πωλητη,οχι απο το amazon.com απευθειας το δοκιμασα και δεν στελνει Αυτη ειναι η συνολικη επιβαρυνση Items: EUR 444,17 Shipping & Handling: EUR 40,28 Total Before Tax: EUR 484,45 Estimated Tax To Be Collected:* EUR 0,00 Order Total: EUR 484,45 Αρα δεν ξερω αν θα εχω επιπλεον επιβαρυνση η'τα αναλαμβανει το amazon οπως αναφερετε στο 5 Post
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 αν ειναι απο τριτο πωλητη δεν ξερω αν σου βγαζει σιγουρα τα fees.οποτε η μιλα με το amazon η μιλα με αυτον που το πουλαει.γιατι αμα περασει τελωνειο δεν εχει νοημα θα το πληρωσεις καμια 100αρα ευρω παραπανω.εκτος αν μπορεις να το βρεις απο το ebay απο ευρωπη η απο το amazon.co.uk
alextrela172 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Αυτο θα κανω μαλλον διοτι απο γερμανικο amazon που κοιταξα εχουν μονο το 64αρι μοντελο,και στο γαλλικο amazon εχουν το 32αρι αλλα σε αστρονομικη τιμη,το αγγλικο δεν το εχει καθολου.
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 ρωτησε το γιατι σε 300 κατι ευρω παραγγελια απο αμερικη ειχα δωσει κανα 100 και κατι για να εκτελωνιστει
alextrela172 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 ρωτησε το γιατι σε 300 κατι ευρω παραγγελια απο αμερικη ειχα δωσει κανα 100 και κατι για να εκτελωνιστει Τους εστειλα ηδη email και περιμενω απαντηση,εαν δεν αναλαμβανω τιποτα αλλο το παραγγελνω κανονικα,αλλιως δεν αξιζει.
alextrela172 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Ακυρο τελικα αυτη ηταν η απαντηση τους: ''Hi, there are always customs charges and our shipping prices or product prices DO NOT include customs. It may be better to buy locally! Thanks!'' --- Original message --- Hello i would like to know if i order this product(ASUS TF700T-B1-CG 10.1-Inch Tablet (Champagne) from Greece will have extra charge over the amount of Shipping & Handling: EUR 40,28 or Amazon.com will with ''Import Fees Deposit'' undertake this duty and so i will not pay extra money on customs. Thank you.
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 στο ειπα.και αυτο μαλλον επειδη δεν ειναι το ιδιο το amazon αλλα τριτος διαμεσω του amazon.ισως δεν το κανουν οπως το ιδιο το amazon που τα συνυπολογιζει.
Commendatore Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 ...για να μην ανοίγω νέο θέμα... μπορούμε να κάνουμε αγορές από κάποιο ευρωπαϊκό amazon και να υπαχθεί στις ενδοκοινοτικές συναλλαγές ? ...κοινώς...να μη πληρώσω Φ.Π.Α... ? Τί ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο λογαριασμό μου ? Πρέπει να επικοινωνήσω πρώτα μαζί τους ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα