Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά για να μην κάνω καμιά βλακεία ή φάω τσάμπα το χρόνο μου...

Θέλω να αγοράσω ένα gel μαλιων απο amazon.com. Στέλνουν τέτοια προιόντα στην Ελλάδα ή μόνο κασέτες και βιβλία;; Eπίσης γράφτηκα στο amazon ως απλό μέλος, δεν μου ζήτησε προς το παρών πιστωτική και θέλω να μιλήσω με έναν πωλητή... ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ??????????? Έχω ψάξει παντού δεν βρίσκω καν το όνομα του πωλητή (σε όλα τα προιόντα)...

Κάνω κάτι λάθος;;

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά για να μην κάνω καμιά βλακεία ή φάω τσάμπα το χρόνο μου...

Θέλω να αγοράσω ένα gel μαλιων απο amazon.com. Στέλνουν τέτοια προιόντα στην Ελλάδα ή μόνο κασέτες και βιβλία;; Eπίσης γράφτηκα στο amazon ως απλό μέλος, δεν μου ζήτησε προς το παρών πιστωτική και θέλω να μιλήσω με έναν πωλητή... ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ??????????? Έχω ψάξει παντού δεν βρίσκω καν το όνομα του πωλητή (σε όλα τα προιόντα)...

Κάνω κάτι λάθος;;

αυτο το gel δεν υπαρχει στο amazon.uk να το παρεις?ναι μπορει και να στειλουν μπορει και οχι.επισης αν ειναι dispatched απο το amazon στελνεις email amazon αν οχι αν θυμαμαι καλα εχει κατι σαν contact seller

επισης δες μηπως αυτο που θες υπαρχει ebay.co.uk

Δημοσ.

Λοιπόν στο amazon.co.uk βρήκα αυτόν εδώ τον πίνακα για ΕΛλάδα http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=200706040&pop-up=1 ... Δηλαδή για ένα αντικείμενο που δεν είναι βιβλίο ή κασσέτα ή DVD πληρώνω συνολικά μεταφορικά: 5.49 + 0.59 = 6.10 λιρες??? Σωστά;;

Eπίσης ποια η διαφορά του "Standard" απο το "Priority Express" στα delivery methods??? Το δευτερο είναι όντως τόσο γρήγορο; Δηλαδή θα μου σταλεί σε 1-2 εργάσιμες;; :shock:

Δημοσ.

Λοιπόν στο amazon.co.uk βρήκα αυτόν εδώ τον πίνακα για ΕΛλάδα http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=200706040&pop-up=1 ... Δηλαδή για ένα αντικείμενο που δεν είναι βιβλίο ή κασσέτα ή DVD πληρώνω συνολικά μεταφορικά: 5.49 + 0.59 = 6.10 λιρες??? Σωστά;;

Eπίσης ποια η διαφορά του "Standard" απο το "Priority Express" στα delivery methods??? Το δευτερο είναι όντως τόσο γρήγορο; Δηλαδή θα μου σταλεί σε 1-2 εργάσιμες;; :shock:

Κοιταξε στην παραγγελια προτου πατησεις επιβεβαιωση θα σου βγαλει ενα πινακακι δεξια οπου σου βγαζει το συνολικο κοστος μαζι με τα μεταφορικα αν αξιζει.Γενικα απο amazon uk που ψωνιζω συνηθως μου κανει μια εβδομαδα να ερθει Ελλαδα.

Μια φορα μου ετυχε να ερθει σε 3-4 ημερες μια καρτα μνημης αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.

Λοιπόν στο amazon.co.uk βρήκα αυτόν εδώ τον πίνακα για ΕΛλάδα http://www.amazon.co...706040&pop-up=1 ... Δηλαδή για ένα αντικείμενο που δεν είναι βιβλίο ή κασσέτα ή DVD πληρώνω συνολικά μεταφορικά: 5.49 + 0.59 = 6.10 λιρες??? Σωστά;;

αν ειναι μικρη η διαφορα που συνηθως δεν ειναι ζητα priority express.ισως να εχει και κανα tracking number για πιο ασφαλεια.αν και amazon οτι ειχα χασει μου το ειχαν ξαναστειλει.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αλλά με δυσκολεύει πολύ το amazon. Δεν μπορώ να καταλάβω τα μεταφορικά, αν στέλνουνε Ελλάδα, πώς επικοινωνώ με τους πωλητές κτλπ. Κατά τύχη βρήκα το προιόν από ένα αγγλικό μαγαζί στο ebay.co.uk και σε εξαιρετική τιμή, οπότε θα το πάρω από εκεί.

Σας ευχαριστώ πάντως παιδιά για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αλλά με δυσκολεύει πολύ το amazon. Δεν μπορώ να καταλάβω τα μεταφορικά, αν στέλνουνε Ελλάδα, πώς επικοινωνώ με τους πωλητές κτλπ. Κατά τύχη βρήκα το προιόν από ένα αγγλικό μαγαζί στο ebay.co.uk και σε εξαιρετική τιμή, οπότε θα το πάρω από εκεί.

Σας ευχαριστώ πάντως παιδιά για τις απαντήσεις σας.

α.τα μεταφορικα τα γραφει στο τελος πριν τελειωσεις την παραγγελια.ανδεν στελνουν ελλαδα θα στοβγαλει επισης πριν την παραγγελια αλλιως πρεπει να κοιταξεις τι γραφει ο καθε πωλητης.domestic πχ and international shipping.

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο τοπικ χωρις λογο ρωταω εδω....

Με ποιον τροπο αγοραζεις κατι απο amazon?

Με paypal οπως ebay ή με αλλο τροπο;

Δημοσ.

ααα οκ...

με paysafe δεν γινεται ετσι; B)

Γινεται νομιζω (τουλαχιστον στα Ευρωπαικα amazon).

Μετατρεπεις την paysafe σε Αmazon gift certificate και επιλεγεις το τελευταιο σαν μεθοδο πληρωμης.

Δεν ειμαι απολυτα βεβαιος γι'αυτο που σου λεω ομως.

Αν εισαι πανω απο 18,ανοιξε ενα λογαριασμο ταμιευτηριου σε μια τραπεζα,βγαλε και μια χρεωστικη καρτα(οχι πιστωτικη) να κανεις την δουλεια σου ομορφα και ωραια για τις online αγορες σου.Φορτωνεις απο ATM λεφτα και τελος. Τωρα paysafe κτλ ειναι ταλαιπωρια και εχουν και περιορισμενη εφαρμογη σε αρκετες online συναλλαγες.

Δημοσ.

δεν εχω δοκιμασει Paysafe.αν ειναι σαν χρεωστικη δηλαδη με αριθμο και ccv κτλ θα γινεται.απο την αλλη οπως ειπε ο φιλος αποπανω ανοιξε ενα λογαριασμο τραπεζας πχ alpha bank η πειραιως η εμπορικη που δινουν χρεωστικη visa και οχι maestro ζητα καρτα για atm βαζε οτι λεφτα θες μεσα και αγοραζε με αυτα.σαν τις καρτες δηλαδη που αγοραζεις απο το ιντερνετ τις prepaid η σαν αυτες που τις παιρνεις απο τραπεζα και βαζεις οσα λεφτα θες μεσα.απλα σε αυτες σε ψιλοχρεωνουν ενω με την πιστωτικη ειναι ακριβως το ιδιο χωρις καμια χρεωση και περναει παντου.και επειδη δεν ειναι πιστωτικη ψωνιζεις με οσα λεφτα εχεις μεσα.απλα οχι eurobank οχι εθνικη διοτι δεν βγαζουν visa αλλα maestro και δεν περναει παντου.επισης οχι Millenium>μεχρι προτεινως η καρτα τους δεν περνουσε πουθενα στο ιντερνετ και ας ηταν visa. για χρεωστικες μιλαμε παντα

Δημοσ.

Λογικά άμα γίνετε με paysafe θα πληρώνεις κάτι παραπάνω(3%)

Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλά σε όσα παιχνίδια παίζω έτσι γίνεται...

Δημοσ.

Τελικα απο Samsung Γαλλιας με παραπεμπουν στο αντιστοιχη αντιπροσωπια της Αγγλιας η να στειλω την ερωτηση στα γαλλικα!!!

Οριστε η απαντηση που ελαβα

''Dear Sir,

Thank you for contacting our customer service team.

Unfortunately our representatives English skill does not allow them to properly answer your request.

You can either try to resend your email in French or post your request through our UK sister site at

www.samsung.com/uk/info/contactus.html

Best Regards,

SAMSUNG France Customer Service.

Sur une échelle de 1 à 5, comment jugeriez vous la qualité de cette réponse ?

Satisfaisante

5 4 3 2 1

Non Satisfaisante

* ce message a été généré automatiquement, merci de ne pas y répondre.

* Si vous souhaitez poser une autre question sur votre produit cliquez ici.

* Si vous avez une question sur un autre produit cliquez ici.

Good morning i would like to ask if i bay the specific TV model UE32ES5500W from France if i would have any kind of issue watching analog or/and digital channel in Greece?

Does this TV support both PAL and SECAM format and so not having any kind of issue watching television all over Europe and in Greece particular or this model is only for France market?

Let me inform you that i will bay it from amazon.fr

I make the same question at amazon.fr and told me that i should ask Samsung for that technical issue.

Thank you. ''

Εντω μεταξυ ηδη ελαβα σημερα email απο amazon de και η tv που παρηγγειλα ''εχει σταλει''

Θα παραλαβω μεχρι Παρασκευη λογικα.

Δημοσ.

Λογικά άμα γίνετε με paysafe θα πληρώνεις κάτι παραπάνω(3%)

Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλά σε όσα παιχνίδια παίζω έτσι γίνεται...

δεν το εχω ψαξει με paysafe πως παιζει γενικοτερα οποτε δεν μπορω να πω .και κατι αλλαγες απο paypal σε paysafe που ακουω αν θυμαμαι σωστα ειναι αγνωστα για μενα.

οπως και προπληρωμενες που πληρωνεις για να τις γεμιζεις ειναι απατη για μενα.μια χρεωστικη και εισαι κομπλε.βαζεις οποτε θες λεφτα δεν μπορει καποιος να στην χρεωσει αμα δεν εχει μεσα λεφτα εκτος αν εχεις βαλει για υπεραναληψη που εκει νομιζω ειναι μονο σε αναληψη και γενικοτερα δεν εχεις εξτρα χρεωσεις για την χρηση.αν δεν θες την πετας λες οτι την εχασες και βγαζεις αλλη χωρις χρεωση.και αμα δουν και παραξενη συναλλαγη σε παιρνουν και τηλ κτλ.απλα λιγο μανικι οτι πρεπει να ανοιξεις λογαριασμο.εν τω μεταξυ η πειραιως αμα φτιαξεις το web banking σου εχει και επιλογη και για προπληρωμενη.δεν ξερω τι χρεωσεις εχει.απλα σου βγαζει καποιον κωδικο και ειναι σαν virtual καρτα .

Τελικα απο Samsung Γαλλιας με παραπεμπουν στο αντιστοιχη αντιπροσωπια της Αγγλιας η να στειλω την ερωτηση στα γαλλικα!!!

Οριστε η απαντηση που ελαβα

Thank you for contacting our customer service team.

Unfortunately our representatives English skill does not allow them to properly answer your request.

You can either try to resend your email in French or post your request through our UK sister site at

Εντω μεταξυ ηδη ελαβα σημερα email απο amazon de και η tv που παρηγγειλα ''εχει σταλει''

Θα παραλαβω μεχρι Παρασκευη λογικα.

αμα ρωτησεις στην αγγλια για ερωτηση οθονης που πωλειται στην γαλλια θα σου πουν μιλα με αυτην.καλα λενε οτι οι γαλλοι ειναι κομπλεχικοι.ελεως σου απαντησε στο email στα αγγλικα αλλα δεν μπορει να καταλαβει την ερωτηση σου και δεν υπαρχει κανεις εκει που να μιλαει αγγλικα.ελεος.ορολογια ρωτησες οχι να σου πουν πως λεγεται ο κινεζος προεδρος στα τσεχοσλοβαικα η στα αρχαια ελληνικα.αισχος.γραψτου να παει να .... στα γαλλικα.

και μετα σου μαθαινουν και γαλλικα στο σχολειο.ελεος.τα πηρα τωρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...