alextrela172 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Να ρωτησω αγορα τηλεορασης απο amazon fr,θα εχω θεμα συμβατοτητας με Ελλαδα η oxi,απο amazon de δεν στελνουν Ελλαδα,απο το αγγλικο οι τιμες δεν συμφερουν,απο το γαλλικο βρηκα συμφερουσες τιμες και ο μονη μου ανησυχια ειναι το θεμα συμβατοτητας αν υπαρχει.Αν θυμαμαι καλα εκει υποστηριζουν secam,ενω εδω pal θα εχω θεμα η οχι?
The-Doctor Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Αγαπητε κωστα συνονοματε γιατι δεν κοιτας και το hardwareversand.de; οι τιμες του ειναι απιστευτες και πολυ καλυτερες του αμαζονιου
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 αν ειναι secam τοτε θα εχεις θεμα.αν και παραξενο νομιζα οτι secam παιζει αμερικη παρα ευρωπη
alextrela172 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 αν ειναι secam τοτε θα εχεις θεμα.αν και παραξενο νομιζα οτι secam παιζει αμερικη παρα ευρωπη Φαντασου οτι η Ελλαδα επισημα στα χαρτια ειναι δηλωμενη σαν secam ενω τα καναλια παιζουν σε pal,απο οσο διαβασα απο ερευνα στο net η Γαλλια υποστηριζε secam παντα αλλα τωρα μαλλον εχει γυρισει σε pal αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Παντως εγω εστειλα mail στο amazon fr.οπου τους ρωτουσα αν θα εχω θεμα να βλεπω αναλογικα η/και ψηφιακα καναλια στην Ελλαδα καν η τηλεοραση υποστηριζει το ενα η και τα 2 προτυπα, μια Samsung που θελω να παρω διοτι δεν υπαρχει σε διαθεσιμοτητα εδω στην Αθηνα σε καμια αντιστοιχη αλυσιδα,και μου απαντησαν οτι πρεπει να ρωτησω τη Samsung για αυτο το τεχνικης φυσεως ερωτηματος μου και αυτοι δεν μπορουν να μου απαντησουν. Αλλα σκεφτομαι οτι επειδη απο expansys.gr μπορεις να παραγγειλεις τηλεορασης,αρα και το amazon fr απο τη στιγμη που στελνει τηλεορασεις εδω αρα πρεπει λογικα να μην υπαρχει θεμα.
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 συνηθως βλεπεις να παιζουν και στα 2 αλλα καλου κακου ριξε κανα email στην samsung στην γαλλια πχ .
alextrela172 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 συνηθως βλεπεις να παιζουν και στα 2 αλλα καλου κακου ριξε κανα email στην samsung στην γαλλια πχ . Αυτο θα κανω μου στειλανε αντιστοιχο link απο το amazon fr αλλα δεν ξερω πως να τους το θεσω το θεμα,φοβαμαι μηπως εχουν παρει γραμμη απο Samsung ο καθε καταναλωτης να αγοραζει τα αντιστοιχα απο τη χωρα του και οχι απο εξωτερικο......λεω εγω κανοντας το συνηγορο του διαβολου
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 για αυτο και ειπα μιλα με γαλλια και οχι ελλαδα γιατι στην ελλαδα θα σου πουν σιγουρα ελα παρε απο εμας.
alextrela172 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 για αυτο και ειπα μιλα με γαλλια και οχι ελλαδα γιατι στην ελλαδα θα σου πουν σιγουρα ελα παρε απο εμας. Αυτο κανω μολις τωρα το Link που μου στειλανε απο το amazon fr ειναι για την Samsung Γαλλιας αρα κομπλε ειμαστε. Να ελπιζω να εχω θετικα νεα για να την παραγγειλω να τελειωνω οριστικα.
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 λογικα θα σου απαντησουν και πιστευω οτι θα ειναι θετικη η απαντηση
alextrela172 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Εστειλα την ερωτηση μου στη Samsung Γαλλιας ελπιζω σε θετικα νεα.
alextrela172 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Παντως τσεκαροντας απο amazon de σημερα παραδοξως στελνουν κανονικα ισως οχι απο τριτους πωλητες,βρηκα ενα παραπλησιο μοντελο με τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα το δοκιμασα και ειναι κομπλε απλως βγαινει 20 ευρω παραπανω. Θα περιμενω μεχρι το απογευμα αν δεν παρω απαντηση απο Γαλλια θα παραγγειλω απο Γερμανια που εκει ξερω οτι εχουν PAL στανταρ Το ιδιο μοντελο σε 40 ιντσες δεν στελνει σε 32αρι στελνει κανονικα!!! Δοκιμασα και με Panasonic στις 32 στελνει στη 40αρα οχι!!!
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 πολλες φορες εξαρτατε αν γινεται dispatched απο amazon η οχι για το αν στελνει και που στελνει.το ιδιο και για το amazon.com
alextrela172 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Τελικα παρηγγειλα απο amazon de,ειδη ειναι shipping soon με ημερομηνια αποστολης 23-7. Αντε να δουμε πως θα εξελιχθει η παραγγελια. Αν ολα πανε καλα θα παραλαβω εντος εβδομαδας στο γερμανικο amazon ειναι πιο γρηγοροι στις παραδοσεις απο αγγλικο και γαλλικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα