kostas.K Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 γεια σας!! θελω να παραγγειλω κατι πραμματα για το pc απο το amazon.COM θελω να μ πειτε τ παιζει με το τελλωνειο...!!!
haris013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 γεια σας!! θελω να παραγγειλω κατι πραμματα για το pc απο το amazon.COM θελω να μ πειτε τ παιζει με το τελλωνειο...!!! αμα τα στειλουν ελλαδα παιζει οτι θα πληρωσεις πολλααα κερατιατικα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 γεια σας!! θελω να παραγγειλω κατι πραμματα για το pc απο το amazon.COM θελω να μ πειτε τ παιζει με το τελλωνειο...!!! Τίποτα δεν παίζει γιατί το amazon.COM δεν στέλνει ηλεκτρονικά στην Ελλάδα.
The-Doctor Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Τίποτα δεν παίζει γιατί το amazon.COM δεν στέλνει ηλεκτρονικά στην Ελλάδα. Πριν μιλισεις τσεκαρε! http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/ref=hp_596184_europe?nodeId=596194
zaccki Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Το ειχα ξαναγραψει νομιζω και σε αλλο topic. Το amazon.com μια χαρα στελνει Ελλαδα. (καμια φορα οχι ολα τα αντικειμενα,αλλα αυτο φαινεται πριν ολοκληρωσεις την αγορα). Ανεξαρτητοι sellers που πωλουν μεσω amazon.com ενδεχεται να μην στελνουν Ελλαδα. Τωρα με το τελωνειο τι παιζει? Το amazon.com, οταν ολοκληρωνεις την αγορα και εισαι στην καρτελα για να πληρωσεις,σου προσθετει στο τελικο ποσο και ενα ποσο (Import Fees Deposit) το οποιο στην ουσια ειναι τα εξοδα εκτελωνισμου. Αυτο σημαινει οτι σε "διασφαλιζουν" οτι δεν προκειται να πληρωσεις επιπλεον λεφτα στο τελωνειο,μιας και αναλαμβανουν αυτοι οι ιδιοι τον εκτελωνισμο. Δεν εχει τυχει να αγορασω κατι μεσω amazon.com για να το επιβεβαιωσω ο ιδιος. Μπορεις να μιλησεις,οπως ειχα κανει κ εγω, με το εξαιρετικο Live Chat που εχουν για να στο επιβεβαιωσουν και οι ιδιοι. Το "αρνητικο" της υποθεσης,ειναι οτι αυτο το ποσο εκτελωνισμου προστιθεται αν δεν κανω λαθος σε καθε παραγγελια σου ανεξαρτητου ποσου.Δηλαδη ακομα και για καποιο μικρης αξιας αντικειμενο,το οποιο συνηθως δεν υπαρχει περιπτωση να σταματησει στο τελωνειο. Γνωμη μου ειναι,να ψωνισεις απο amazon.com ΜΟΝΟ εαν εχεις κανει ερευνα αγορας στα υπολοιπα ευρωπαικα amazon (.co.uk, .de, .fr κτλ) και διαπιστωσεις οτι πραγματι σε συμφερει να αγορασεις απο εκει.
Bourdoulas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Αυτό που αναφέρει ο zaccki ισχύει. Έχω παραγγείλει το Kindle από εκεί και μου πρόσθεσε τα τέλη εκτελωνισμού στο checkout.
barca10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Αυτό που αναφέρει ο zaccki ισχύει. Έχω παραγγείλει το Kindle από εκεί και μου πρόσθεσε τα τέλη εκτελωνισμού στο checkout. Πόσα ήταν περίπου;
kostas.K Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 η διαφορα του amazon.com απο amazon.de ειναι 40 ευρω αλλα με αυτα τα 40 ευρω περνω τον fx8120 ενω τωρα παω για τον fx6100
zaccki Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Γι'αυτο σου ειπα φιλε Κωστα. Δες,ψαξε,συγκρινε τιμες και αποφασισε από που θα ψωνισεις. Πόσα ήταν περίπου; Βαλε στο καλαθι αγορας σου το Kindle και πριν ολοκληρωσεις την αγορα,θα σου βγαλει και το ποσο των Import Fees.
kostas.K Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 αν τα παρω απο το amazon.de θα μ χρεώσουν τπτ αλλο εκτος απο αφτα που λεει στο καλαθι μου?
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 to de ειναι γερμανια οποτε δεν εχεις τελωνειο.
haris013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 οποτε δεν θα εχω και καμια επυβαρυνση? περ απο τυχων μεταφορικα οχι
kostas.K Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 οκ...σας ευχαριστω πολυ...!!τα μεταφορικα δεν θα μ πει ποσα ειναι οταν παω να κανω την παραγγελεια?
haris013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 οκ...σας ευχαριστω πολυ...!!τα μεταφορικα δεν θα μ πει ποσα ειναι οταν παω να κανω την παραγγελεια? ναι... στο τελευταιο σταδιο της παραγγελιας σου βγαζει το συνολικο ποσο που θα πληρωσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα