Προς το περιεχόμενο

wordpress backup and dreamweaver

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

okay

τα εκανα ολα οσα μου ειπατε και προσπαθησα να βαλε μια φρεσκια εγκατασταση wordpress...

το θεμα ειναι οτι μου λεει οτι το wordpress ειναι ηδη εγκατεστημενο και μου ζηταει login

χτυπαω τα κωδικες και με πεταει στον bluehost...

:wacko:

okay τωρα πραγματικα δεν καταλαβανω...

Δημοσ.

Γι αυτο επέμενα να το σηκώσεις στο κανονικο domain σου. Το wordpress αποθηκέυει μέσα στην βάση δεδομένων του το domain σου και την φυσική διεύθυνση των αρχείων της σελίδας σου.

Για να μεταφέρεις απο ένα hosting σε άλλο hosting με ίδιο domain κανεις Backup αρχεια και βάση δεδομένων και έφυγες, για να αλλάξεις το domain όμως δεν είναι τόσο απλό.

Προώθησε τις πόρτες του ρουτερ σου να σηκωθει live ο apache σου να βλέπουμε τι γίνεται ή ένα pm με teamviewer να προσπαθήσω βοηθήσω

Δημοσ.

Γι αυτο επέμενα να το σηκώσεις στο κανονικο domain σου. Το wordpress αποθηκέυει μέσα στην βάση δεδομένων του το domain σου και την φυσική διεύθυνση των αρχείων της σελίδας σου.

Για να μεταφέρεις απο ένα hosting σε άλλο hosting με ίδιο domain κανεις Backup αρχεια και βάση δεδομένων και έφυγες, για να αλλάξεις το domain όμως δεν είναι τόσο απλό.

Προώθησε τις πόρτες του ρουτερ σου να σηκωθει live ο apache σου να βλέπουμε τι γίνεται ή ένα pm με teamviewer να προσπαθήσω βοηθήσω

δεν ξερω καν τι ειναι αυτα

συνοψηζω

αν παω σε καινουργιο provider με το ιδιο domain, θα μπορεσω να εχω την βαση δεδομενων μου ή θα πρεπει να ξεκινησω απο την αρχη...?

Δημοσ.

Αν το backup της βάσης δεδομένων το είχες πάρει σωστά τότε ναι δεν θα έχεις προβλήματα

δεν ειμαι σιγουρος για το τελευταιο...

Δημοσ.

Στη βάση αποθηκεύονται, άρα θα πρέπει να έχεις κάποιο .sql αρχείο. Αν δεν το έχεις... :rolleyes:

ΕΝΤΙΤ: Εναλλακτικά, αλλά όχι και τόσο πιθανό, μπορεί να έχει γίνει export η βάση και σε cvs ή xml, αλλά δεν συνηθίζεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...