Προς το περιεχόμενο

wordpress backup and dreamweaver

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hello παιδες

εχω κρατησει backup το site μου [σε rar]

ερωτηση:

πως μπορω να το ανοιξω και να συμπληρωσω καποια index files που ηταν corrupted?

οποια βοηθεια more than welcome...

thanks

Δημοσ.

μου ειπανε κανε backup το site σου.

και οι επιλογες ητανε: rar or tar...

διαλεξα rar.

ερωτηση: μπορω να τρεξω το site μεσω dreamweaver? Αν ναι, τοτε ποια επιλογη παταω?

thanks

Δημοσ.

νομίζω πως τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα....αν έχω καταλάβει σωστά, δλδ ότι έχεις κρατήσει το site σου backup σε rar που είναι στημένο σε wordpress και θες να το επαναφερεις τότε θα πρέπει να επαναφερεις την βάση δεδομένων σου και τα αρχεία που λογικά θα υπάρχουν μέσα στο συμπιεσμένο αρχείο σε εναν webserver.

Αν σε δυσκολεύει η διαδικασία το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να δώσεις το rar στην εταιρία που φιλοξενείς την σελίδα σου ώστε να στην επαναφέρει, αλλιώς θα πρέπει να στήσεις έναν εικονικό webserver σαν το wamp και να τρεξεις την σελίδα σου μέσω αυτού...

να δεις την σελίδα μέσω του dreamweaver δεν είναι δυνατόν απο την στιγμη που ειναι wordpress

Δημοσ.

νομίζω πως τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα....αν έχω καταλάβει σωστά, δλδ ότι έχεις κρατήσει το site σου backup σε rar που είναι στημένο σε wordpress και θες να το επαναφερεις τότε θα πρέπει να επαναφερεις την βάση δεδομένων σου και τα αρχεία που λογικά θα υπάρχουν μέσα στο συμπιεσμένο αρχείο σε εναν webserver.

Αν σε δυσκολεύει η διαδικασία το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να δώσεις το rar στην εταιρία που φιλοξενείς την σελίδα σου ώστε να στην επαναφέρει, αλλιώς θα πρέπει να στήσεις έναν εικονικό webserver σαν το wamp και να τρεξεις την σελίδα σου μέσω αυτού...

να δεις την σελίδα μέσω του dreamweaver δεν είναι δυνατόν απο την στιγμη που ειναι wordpress

δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορω να το επαναφερω

επειδη μαλλον ειναι broken

επισης

πως το τρεχω μεσω απο wamp?

thanks

okay

προσπαθησα να το τρεξω αλλα αυτο παιρνω

wNJiA.png

any help

thanks

Δημοσ.

μεσα σε αυτα τα directories πρεπει να βρισκονται λογικα ολα οσα χρειαζεσαι...

πχ την βαση του site σου θα την βρεις μεσα στο dir mysql και τα αρχεια μεσα στο homedir (ισως βρεις το homedir συμπιεσμενο παλι...)

αφου εγκαταστησεις πχ το wamp μετα ακολουθα τα βηματα που θα βρεις εδω ωστε να εγκαταστησεις το Wp και κανε import την βαση και τα αρχεια σου τοπικα...

πληροφοριες επισης μπορεις να βρεις εδώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

thanks για το βιντεακι

αλλα μου μπλοκαρει το συστημα οταν παω στο phpmyadmin με το παρακατω error

Forbidden

You don't have permission to access /phpmyadmin/ on this server

Επεξ/σία από viper2005
Δημοσ.

Link. Επίσης, link.

thanks αλλα το βρηκα πριν

Locate the file phpmyadmin.conf in your wamp installation. If you have wampserver version 2 or higher, this file can be found at C:\wamp\alias\phpmyadmin.conf (Of course assuming that you installed wamp in C:\wamp). For earlier wamp versions this file is at C:\wamp\Apache2\conf\alias\phpmyadmin.conf.

Once found,open this file. Contents of the file will be like the following:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Alias /phpmyadmin "c:/wamp/apps/phpmyadmin3.1.3.1/"

# to give access to phpmyadmin from outside

# replace the lines

#

# Order Deny,Allow

# Deny from all

# Allow from 127.0.0.1

#

# by

#

# Order Allow,Deny

# Allow from all

#

Options Indexes FollowSymLinks MultiViews

AllowOverride all

Order Deny,Allow

Deny from all

Allow from 127.0.0.1

As it is clearly written in the file itself, replace the line Deny from all (second line from the bottom )with Allow from all. Save the file, restart apache and you are done.

PhpMyadmin can be accessed from outside now.

το θεμα ειναι οτι εχω κολλησει στο τελος του video

δλδ κανω install το wordpress ή κανω κατι αλλο?

thanks

Δημοσ.

Γενικά πολλές φορές όταν πας να τρέξεις apache και SQL - wordpress και άλλα cms από windows μπορεί να συναντήσεις ασυμβατότητες με προγράμματα κλτ κτλ... καλό είναι να κάνεις τις δοκιμές σου σε κανονικό hosting για να μην βασανίζεσαι

Δημοσ.

okay okay

εχω κανει extract το site στο wamp/www/viperpanos/

εχω φτιαξει και το wpconfig

ερωτηση:

τι θα πρεπει να χτυπησω στο localhost για δω το site ή το login...?

THANKS

επισης η database του site είναι της μορφης

"amagalma_wrd1" ?

αν ναι

τοτε πως την συνδεω με το site/sites?

THANKS

Δημοσ.

Αν θέλεις να με ακούσεις κάνε τις δοκιμές που κάνεις στο μηχάνημα πάνω στο domain σου.

Το wordpress δεν μεταφέρετε απλά με ένα backup τα αρχεία και ένα backup τη βάση δεδομένων.

Δημοσ.

δεν εχω domain αυτην την στιγμη...

ερωτηση

προσπαθω να φορτωσω μια database

και παιρνω αυτο το error

SQL query:

--

-- Table structure for table `wp_commentmeta`

--

DROP TABLE IF EXISTS `wp_commentmeta` ;

MySQL said: dot.gif

#1046 - No database selected

what do i do

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχεις δημιουργήσει database με το ίδιο όνομα στον υπολογιστή σου;

πρώτα θα δημιουργήσεις μια βάση δεδόμενων με το ίδιο όνομα "amagalma_wrd1" στον υπολογιστή σου και μετα θα δοκιμάσεις να κάνεις import

Επεξ/σία από webistudio
Δημοσ.

Το import δεν το τρέχεις από την αρχική του pma, όπως αναφέρθηκε, δημιουργίες μια βάση με το ίδιο όνομα, την επιλέγεις και μετά πατάς ιμπορτ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...