Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Εδω και αρκετο καιρο σκευτομαι να αλλαξω το iphone 3G μου το οποιο πλεον κολλάει ανυπόφορα...

Εχω μπανισει λοιπον το HTC και θα το προτιμούσα απο το Galaxy S3 κυρίως επειδη ειναι καπως πιο οικονομικό και μου αρέσει περισσότερο εξωτερικα, αν και η οθονη του S3 ειναι απίστευτη.

Τις τελευταίες μέρες όμως μπηκε ενα δίλλημα καθώς φοβάμαι πως εαν ο 4πυρηνος 1.5GHz επεξεργαστής του υπερθερμαίνεται και το κινητό δεν έχει καλή ψύξη μπορει να μου βγει .. ανθρακας ο θησαυρός.

Απότι διαβάζω εχει και αυτο και το S3 κάποια θέματα με υπερθερμάνσεις αν και η HTC τα θεωρεί φυσιολογικά (η θερμοκρασία καποιες φορές ανεβαίνει στους 55ο C). Επίσης απότι εχω διαβάσει οι πυρήνες στο ΗΤC δεν χρησιμοποιούνται διαρκώς αλλα ενεργοποιούνται οταν χρειάζονται και μετά ξανακλείνουν.

Εσάς ποιά ειναι η αποψή σας; Αξίζει να δωσω 500Ε να παρω καλο κινητό η θα έχω προβληματα και θα θέλω αντικατάσταση μετα απο 2 χρόνια;

Υπαρχει κάποιος που να έχει ενα απο τα 2 κινητά και να μου πεί εαν κολλάει πανω απο μια συγκεκριμένη θερμοκρασία; (αν και λογικα τα προβληματα θα παρουσιαστούν μετα απο κάποιο καιρό χρήσης)

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Φιλε το θεμα με την θερμοκρασια μην το σκεφτεσαι καν...δεν προκειται να παθει τιποτα το κινητο σου...ενταξει στο συνεχες σερφαρισμα και τα πολυπλοκα 3D παιχνιδια θα ανεβασει θερμοκρασια αλλα ειναι κατι απολυτως φυσιολογικο...ακομα και αν ανεβασει (που δεν προκειται) υπερβολικες θερμοκρασιες, το κινητο εχει δικλειδες ασφαλειας και θα σβησει/επανεκιννησει για να προστατευτει..

Οι πυρηνες δεν δουλευουν φυσικα συνεχεια ολοι ταυτοχρονα...μονο οποτε χρειαστει!Μαλιστα το ΟΝΕ Χ εχει και 5ο πυρηνα(που δεν μπορεις να τον δεις και δεν ειναι ορατος απο το λειτουργικο) που δουλευει αποκλειστικα και μονο οταν ειναι σε κατασταση αναμονης...τοτε καει πραγματικα ελαχιστα...και αυτος ειναι ο λογος που το ΟΝΕ Χ επιτυγχανει εξαιρετικους χρονους αναμονης με σβηστη οθονη

Δημοσ.

Οι mobile cpu δε δουλεύουν όπως φαντάζεσαι. Όχι μονο κλείνουν οι πυρήνες, αλλα και η συχνότητα λειτουργίας (σε όσους πυρήνες δουλεύουν) δεν ειναι παντα αυτή που διαβαζεις. Για την ακρίβειά σπανίως θα δουλεύει πανω απο 1 giga, και μπορεί να δουλεύει και στα 200 mhz 400 κλπ. Μονο όταν ειναι κάποια βαρια εφαρμογή (σπανια) θα χτυπήσει 1.5 giga ή στιγμιαία και αμέσως θα πέσει παρακάτω για να κανει οικονομία στην μπαταρια και να μη θερμενεται. Αλλα και όταν θερμαίνεται δεν εχει πρόβλημα. Ξεκολα απο αυτό που κακώς σε προβληματίζει και συγκρινε όλα τα υπολοιπα. Να ξέρεις ότι το sgs3 η μπαταρια του διαρκει περίπου 30% περισσότερο, και ότι η αυτονομια ειναι το ν1 πρόβλημα των smartphone. Όπως επίσης το onex δεν παίρνει sd. Απο εκεί και περα, ότι προτιμας.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Γεια σας!

Εδω και αρκετο καιρο σκευτομαι να αλλαξω το iphone 3G μου το οποιο πλεον κολλάει ανυπόφορα...

Εχω μπανισει λοιπον το HTC και θα το προτιμούσα απο το Galaxy S3 κυρίως επειδη ειναι καπως πιο οικονομικό και μου αρέσει περισσότερο εξωτερικα, αν και η οθονη του S3 ειναι απίστευτη.

και το xperia s μπορείς να δεις. φοβερή οθόνη και νομίζω πως κάνει πιο πολλά πράγματα από το s3 (4screens κτλ.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...