Star_Light Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Καλησπερα σε ολους. Θα ήθελα να ρωτησω αν υπάρχει επιλογή στο Word αρχειο απο την στιγμη που το έχω συνδέσει να ενημερώνεται αυτοματα μεσα απο ενα *.ppt (Επικόλληση Σύνδεσης) τέτοια ωστε να μην σε ρωτάει 2η φορά για ανανέωση απο την στιγμή που έχεις επιλεξει ηδη μια φορα. Αυτη τη στιγμή αν κάνω μια ανανέωση στο *.ppt αρχείο και ανοίξω καμια 10αρια φορες το word χωρις να κάνω άλλη ανανέωση στο ppt θα μου ζητησει 10 φορες να κάνει ξανα ανανεωση ενω εχει γινει ηδη και αυτο δεν μου αρεσει. Ειναι περιττό. Υπάρχει λύση σε αυτο εκτος απο το να καταργήσω την αυτόματη ενημέρωση των συνδέσεων και να κάνω τις ανανεώσεις μετα με δεξί κλικ πανω στο εκαστοτε αντικείμενο καθε φορα και ενημέρωση συνδεσης???? Το μειονεκτημα εδω ειναι οτι μπορει να υπάρχουν πολλα αντικείμενα αλλα οχι ολα που έχουν υποστει ενημερώσεις και να ξεχάσω κάποιο. Προτιμω να βρω επιλογη να ενημερώνεται ΟΛΟ εξαρχής αλλα μονο μια φορα (αν δεν γινει δευτερη ανανέωση) κανεις καμια ιδεά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα